05 Şubat 2019, Salı 10:35:43

Sani Şener ve TAV'a büyük onur

Türkiye'nin havalimanı işletmeciliğindeki öncü markası TAV Havalimanları, Makedonya'da büyük bir onu yaşadı.
  • Ülkeimizi uluslararası platformda başarılı bir şekilde temsil ettiği ve döviz kazandırdığı için, Sani Beyin nezdinde TAV'ı tebrik ediyorum.
  • Senin gibi bir dünya markasına sahibiz ama iga gibi bir seş cıkardılar ortaya sani bey ama ellerine yüzlerine bulastırıcklar yasayıp görücez iga yı
  • Istikamet iga geliyooruz oraya. Tav olarak
  • deme öyle gurban, gısganan vardır..
  • Tebrikler... İşini iyi yaptığında böyle güzel anılar biriktirmiş oluyosun
  • Bu ülke Trabzon ve Rizelilerin omuzlarındadır. Bu ülkeye şeref ve onuru kazandıran iki kutlu sehrin ismidir Trabzon ve Rize

Türkiye'nin havalimanı işletmeciliğindeki öncü markası TAV Havalimanları, Makedonya'da büyük bir onu yaşadı.

Makendonya'da Üsküp ve Ohrid havalimanlarının işletmeciliğini üstlenen TAV Havalimanları CEO'su Sani Şener'e ülkenin kalkınmasına yapılan katkılardan dolayı "Devlet Üstün Hizmet Madalyası" verildi.

Madalyasını Makedonya Cumhurbaşkanı Corge Ivanov'un elinde alan Sani Şener, ödülü tüm TAV çalışanları adına aldığını ifade etti.

Makedonya tarihinde "Devlet Üstün Hizmet Madalyası" ilk kez bir iş insanına verilirken, TAV Havalimanları CEO'su Sani Şener de bu ödülü alan ilk işinsanı olarak tarihe geçti.

14 HAVALİMANINDA FAALİYET GÖSTERİYOR

TAV Havalimanları, Türkiye’de İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa, İzmir Adnan Menderes, Milas Bodrum, Gazipaşa Alanya ve Antalya havalimanlarını işletiyor. TAV yurtdışında ise Gürcistan’ın Tiflis ve Batum, Tunus’un Monastir ve Enfidha-Hammamet, Makedonya’nın Üsküp ile Ohrid, Suudi Arabistan’ın Medine ve Hırvatistan’ın Zagreb Havalimanı’nda faaliyet gösteriyor.

©AirportHaber.com

Sani Şener ve TAV'a büyük onur

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Tebrikler TAV ~ 5 yıl önce
Ülkeimizi uluslararası platformda başarılı bir şekilde temsil ettiği ve döviz kazandırdığı için, Sani Beyin nezdinde TAV'ı tebrik ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Büyük isim ~ 5 yıl önce
Senin gibi bir dünya markasına sahibiz ama iga gibi bir seş cıkardılar ortaya sani bey ama ellerine yüzlerine bulastırıcklar yasayıp görücez iga yı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hwdef ~ 5 yıl önce
Istikamet iga geliyooruz oraya. Tav olarak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
shmyo ~ 5 yıl önce
deme öyle gurban, gısganan vardır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fevzican ~ 5 yıl önce
Tebrikler... İşini iyi yaptığında böyle güzel anılar biriktirmiş oluyosun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Trabzon ve Rize ~ 5 yıl önce
Bu ülke Trabzon ve Rizelilerin omuzlarındadır. Bu ülkeye şeref ve onuru kazandıran iki kutlu sehrin ismidir Trabzon ve Rize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 5 yıl önce
Amma attin be birader.
Rizeli ve Trabzonlu ~ 5 yıl önce
Rizeli ve Trabzonlu kendini bilen değerli hemşehirlilerimi tenzih ediyorum. Senin gibilerden bıktık yorulduk. Allah müsetehakkınızı versin!
Alp ~ 5 yıl önce
Bırak bu işleri:)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000