14 Temmuz 2018, Cumartesi 12:30:28

Sani Şener "En İyi CEO" seçildi

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener gelişmekte olan ülkelerde ulaştırma sektöründe en iyi CEO seçildi.
  • Basari tesaduf degildir Sani bey gibi yoneticiler arttikca daha cabuk kalkinacagimiza inaniyorum
  • Eski şirketimin hakkını yemek olmaz ama bazı isimleri de gözden geçirmekte fayda var diye düşünüyorum. Mesela İstanbul dışındaki tüm meydanlarda güya "yönetim" adı altında insanları hakir görüp, havacılık gibi hizmet sektöründe kalifiye eleman ihtiyacının olduğu bir alanda düşük ücret politikasından bir an evvel vazgeçilmeli, farkındalık yaratan yeni bir yönetici getirilmeli.
  • Antalya havalimanı istasyon müdürünü bir kontrol etse. Şirketin içine etti. Personel kaçmak için fırsat kolluyor. Çevresine kendisi gibi yalakacıları topşadı. Sn Sani bey, bir kontrol lütfeb
  • TAV berbat bir Şirket!!! İçimin yağları eridi yeni havalimanında yoksunuz Ohhh :))))
  • Keşke 3. Limanda bizde olsaydı yada saw ı alsak çok başka olurdu.
  • En saygın şirketmi?
  • Sani Bey başarılarınızın devamını dileriz . Antalya Havaş’tan sevgiler ve saygılar.
  • Ahhh birde BTA PrimeClass Atü kadar Havaşı da önemseyip saysanız ve TAV olanaklarından yararlanabilsek. Havaş a üvey evlat muamelesi yapmasanız on numara CEO baba adamsınız.
  • Allah başımızdan eksik etmesin
  • Ahl Dış Hat Arrival (Geliş) katındaki tuvaletlerde musluktan akan sular bir kalem ucu kadar akıyor insanlar ellerini yıkarken suyla mücadele veriyor aynı anda musluklar açıldığında sanki köylerdeki gibi tazyik azalıyor ve su yok denecek kadar azalıyor temizlik görevlileri bile duruma isyan ediyor ama işten çıkarılma korkusuyla seslerini çıkaramıyorlar. Madem başarılarıyla övünüyorlar havaalanını komple gezip ne var ne yok bi haberleri olsun. Geçen yıl en pis havalimanı seçildi ama aynı şekilde devam ediyor hiçbir ilerlemede yok.

TAV Havalimanları, Institutional Investor tarafından düzenlenen EMEA 2018 anketinde toplam yedi kategoride sıralamaya girerek “En Saygın Şirketler” arasında gösterildi. Sani Şener gelişmekte olan piyasalarda ulaştırma sektöründe “En İyi CEO” seçildi.

Havalimanı işletmeciliğinde Türkiye’nin dünyadaki lider markası TAV Havalimanları, New York merkezli Institutional Investor dergisi tarafından yapılan araştırmada Avrupa, Orta doğu ve Afrika bölgesinde en saygın 36 şirket arasında gösterildi. Anket sonuçlarına göre Sani Şener ulaştırma sektöründe bölgenin en iyi CEO’su seçildi. TAV Havalimanları Finans Başkan Yardımcısı Burcu Geriş "en iyi CFO" ve Yatırımcı İlişkileri Direktörü Nursel İlgen de "en iyi yatırımcı ilişkileri profesyoneli" dalında ikinci oldu.

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener “Gelişmekte olan ülkelerde faaliyet gösteren 473 şirketin yer aldığı Institutional Investor anketinde, bir Türk markası olarak bu başarıyı elde etmekten mutluluk duyduk. TAV’da halka açıklık oranımız yüzde 44 seviyesinde ve binlerce yatırımcımız bulunuyor. Özellikle yabancı yatırımcılarımıza Türkiye ekonomisini, havacılık sektörünü ve şirketimizi doğru bir şekilde anlatmak üzere yoğun bir şekilde faaliyet gösteriyoruz. TAV olarak, faaliyet gösterdiğimiz tüm coğrafyalarda paydaşlarımız için en yüksek faydayı yaratmak üzere çalışıyoruz. Piyasa dinamiklerinin hızlı bir şekilde değiştirdiği bir dönemde bu çabalarımızın kurumsal yatırımcılar ve analistler nezdinde karşılık görmüş olmasından mutluluk duyuyoruz” dedi.

TAV Havalimanları anket sonuçlarına göre en iyi analist günü dalında birinci, kurumsal yönetim ile sorumlu yatırım dallarında ikinci, en iyi yatırımcı ilişkileri programı dalında üçüncü sırada yer aldı.

Ulaştırma Sektörü En İyi CEO

1 Sani Şener, TAV Havalimanlari Holding

2 Vitaly Saveliev, Aeroflot

3 Sultan Ahmed Bin Sulayem, DP World

Ulaştırma Sektörü En İyi CFO

1 Shamil Kurmashov, Aeroflot

2 Burcu Geris, TAV Havalimanlari Holding

2 Alexander Shenets, Globaltrans Investment

Ulaştırma Sektörü En İyi Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi

1 Redwan Ahmed, DP World

2 Nursel Ilgen, TAV Havalimanlari Holding

2 Andrey Napolnov, Aeroflot

Sani Şener "En İyi CEO" seçildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Esenboga ~ 6 yıl önce
Basari tesaduf degildir Sani bey gibi yoneticiler arttikca daha cabuk kalkinacagimiza inaniyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mini yorum ~ 6 yıl önce
Eski şirketimin hakkını yemek olmaz ama bazı isimleri de gözden geçirmekte fayda var diye düşünüyorum. Mesela İstanbul dışındaki tüm meydanlarda güya "yönetim" adı altında insanları hakir görüp, havacılık gibi hizmet sektöründe kalifiye eleman ihtiyacının olduğu bir alanda düşük ücret politikasından bir an evvel vazgeçilmeli, farkındalık yaratan yeni bir yönetici getirilmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayt ~ 6 yıl önce
Antalya havalimanı istasyon müdürünü bir kontrol etse. Şirketin içine etti. Personel kaçmak için fırsat kolluyor. Çevresine kendisi gibi yalakacıları topşadı. Sn Sani bey, bir kontrol lütfeb

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayt ~ 6 yıl önce
Havaştan bahsediyorsunuz herhalde. O taraf sakat ama ilgilenen yok maalesef.
XY ~ 6 yıl önce
TAV berbat bir Şirket!!! İçimin yağları eridi yeni havalimanında yoksunuz Ohhh :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sani Bey ~ 6 yıl önce
Keşke 3. Limanda bizde olsaydı yada saw ı alsak çok başka olurdu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hv ~ 6 yıl önce
En saygın şirketmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 6 yıl önce
Sani Bey başarılarınızın devamını dileriz . Antalya Havaş’tan sevgiler ve saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sani Amca ~ 6 yıl önce
Ahhh birde BTA PrimeClass Atü kadar Havaşı da önemseyip saysanız ve TAV olanaklarından yararlanabilsek. Havaş a üvey evlat muamelesi yapmasanız on numara CEO baba adamsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tav ~ 6 yıl önce
Allah başımızdan eksik etmesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tav teknik ~ 6 yıl önce
Ahl Dış Hat Arrival (Geliş) katındaki tuvaletlerde musluktan akan sular bir kalem ucu kadar akıyor insanlar ellerini yıkarken suyla mücadele veriyor aynı anda musluklar açıldığında sanki köylerdeki gibi tazyik azalıyor ve su yok denecek kadar azalıyor temizlik görevlileri bile duruma isyan ediyor ama işten çıkarılma korkusuyla seslerini çıkaramıyorlar. Madem başarılarıyla övünüyorlar havaalanını komple gezip ne var ne yok bi haberleri olsun. Geçen yıl en pis havalimanı seçildi ama aynı şekilde devam ediyor hiçbir ilerlemede yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000