25 Mart 2016, Cuma 12:06:23

Sani Şener; '2016 hedeflerimiz değişmeyecek'

TAV CEO'su Sani Şener Türkiye'ye gelen turist sayısında azalma olabileceğini belirterek buna rağmen 2016 hedeflerini değiştirmeyeceklerini söyledi.
  • Sevgili kardeslerim. Basta alibey olmak uzere. Hepinizi sevgi ve muhabetle kucaklarim Allahin rahmeti hepinizin ve turk miletin uzerine olsun Allah birligimizi kardeslimizi bozmasin. Allah ic ve dis dusmanlara firsat vermesin , Allah hepimizi korusun. Uzaklardan. Hepinize sevgi ve selamlarimi sunuyorum,
  • Sani bey sizi buyuk bir gururla izliyorum Gercekten turkiyenin gururusunuz , Bu bir gercek Ben bir THY personeli olarak yaziyorum. Iyi bir egitim almis oglumu ise almadiniz Halen bekliyor. Cok uzur dilerim ben cok uzaklardayim size ulasamadim. Mejburen bizim havacilar kosesinde Size yazabildim. Hepinize saygilar sunuyorum
  • Bir tanesi. Sani beye yazmistim kisa bir. Yazi
  • Havaşta sıkıntı büyük galiba ?..
  • Birazcıkta şu gariban havaş a önem verseniz. Perişanız vallah....
  • Bir iş yerinde neye bakarım personel sirkülasyonuna fazlaysa o işyeri yaramaz,satış yapıyorsa aynı malın sürekliliğine ve fiyatına bakarım.Şimdi bu fotoğraftaki adam güvenlik sektöründe ve diğer alanlarda hizmet veriyor güvenlik en önemlisi hele bu zamanda ama ayrılan atılan gırla be kardeşim 1300 lira maaşmı olur gazlayan gidiyor.Hele bir adam atıyorlar hiç bir hak hukuk yok duyduk yardım bile edemedik tazminatını verelim sen bizi dava etme tehditleriyle küçücük çocuğu attılar neyini dinleyeyim senin ben tav.
  • hic birsey yapmadan para kazaniyorsunuz yolcuyu bulan tk kaymagini yiyen bunlar..
  • Filipinler ilginç bir ulke. doğal güzellikleri harika. kolay gelsin diyelim
  • hizmet kaliten yerin dibinde bunu da dürüstçe söylesene! heryer tıklım tıklım ve kaos içinde, kuyruklarda çile çekiliyor,insanlar birbirlerine çarpmadan yürüyemiyor, tuvaletlerde bile kuyruk var,her boş bulduğun yere büfe vs tarzı yerler açıyorsun yürümeye,oturmaya yer kalmıyor, tasarruf diye yazın klima doğru düzgün çalışmıyor,lambalar akşamları loş, transitten dış hata veya iç hata girmek fecaat, apron kartlı,kartsız birtakım insanlar yolculardan bahşiş koparmak için bavullarına yapışıyor ne polis ne güvenlikçilerin umurlarında değil, her yağmurda metro katını su basıyor, mesela 100 uçağın ancak opere edileceği yerde 500 uçakla operasyon yapmak marifetmiş gibi davranıyorsunuz,sırf para gelsin diye başta thy hiçbir firmaya ne yapıyorsunuz demiyorsunuz ! bu kafaya devam edin !
  • transit yolcudan bize ne ya?

TAV CEO'su Sani Şener Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde Bloomberg HT'nin sorularını yanıtladı. Son terör olayları nedeniyle Türkiye'ye gelen turist sayısında azalma olabileceğini belirten Şener buna rağmen 2016 hedeflerini değiştirmeyeceklerini söyledi.

Şener konuya ilişkin olarak, "Şu anda İstanbul'a gelen ve İstanbul'a giden yolcuda belirgin bir düşüş var ancak transit yolcuda bir düşüş yok, bu da Atatürk Havalimanı'nı ayakta tutuyor onun için 2016'daki hedeflerimizi değiştireceğimize inanmıyorum" yorumunu yaptı.

Küba'dan Filipinler'e, Afrika'dan Sibirya'ya kadar birçok bölgenin havalimanlarından teklif aldıklarını belirten Şener, "Şimdi Filipinler'de 5 tane havalimanı için hazırlıklarımızı sürdüyoruz. Arap dünyasında da işlerimiz iyi gidiyor." diye konuştu. 

Sani Şener; '2016 hedeflerimiz değişmeyecek'

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Rio sevgili kardesi ~ 8 yıl önce
Sevgili kardeslerim. Basta alibey olmak uzere. Hepinizi sevgi ve muhabetle kucaklarim Allahin rahmeti hepinizin ve turk miletin uzerine olsun Allah birligimizi kardeslimizi bozmasin. Allah ic ve dis dusmanlara firsat vermesin , Allah hepimizi korusun. Uzaklardan. Hepinize sevgi ve selamlarimi sunuyorum,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rio ~ 8 yıl önce
Sani bey sizi buyuk bir gururla izliyorum Gercekten turkiyenin gururusunuz , Bu bir gercek Ben bir THY personeli olarak yaziyorum. Iyi bir egitim almis oglumu ise almadiniz Halen bekliyor. Cok uzur dilerim ben cok uzaklardayim size ulasamadim. Mejburen bizim havacilar kosesinde Size yazabildim. Hepinize saygilar sunuyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rio. ~ 8 yıl önce
Bir tanesi. Sani beye yazmistim kisa bir. Yazi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havaş ~ 8 yıl önce
Havaşta sıkıntı büyük galiba ?..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sani bey ~ 8 yıl önce
Birazcıkta şu gariban havaş a önem verseniz. Perişanız vallah....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kardeş ~ 8 yıl önce
havaş üvey evlat.
Havaş ~ 8 yıl önce
Havaş ik şirketi perişan etti. Allah için bir baksanız ya
Kalite ~ 8 yıl önce
Birde şu havaş kalitecilerine baksanız fena olmayacak. Çok kar ediceksiniz
Enteresan ~ 8 yıl önce
Bir iş yerinde neye bakarım personel sirkülasyonuna fazlaysa o işyeri yaramaz,satış yapıyorsa aynı malın sürekliliğine ve fiyatına bakarım.Şimdi bu fotoğraftaki adam güvenlik sektöründe ve diğer alanlarda hizmet veriyor güvenlik en önemlisi hele bu zamanda ama ayrılan atılan gırla be kardeşim 1300 lira maaşmı olur gazlayan gidiyor.Hele bir adam atıyorlar hiç bir hak hukuk yok duyduk yardım bile edemedik tazminatını verelim sen bizi dava etme tehditleriyle küçücük çocuğu attılar neyini dinleyeyim senin ben tav.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
para ~ 8 yıl önce
hic birsey yapmadan para kazaniyorsunuz yolcuyu bulan tk kaymagini yiyen bunlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hangi yolcu ~ 8 yıl önce
şu tk'nın sürekli iptal ettiği uçuşlardaki yolcular mı? ha-ha-ha
kkk ~ 8 yıl önce
Filipinler ilginç bir ulke. doğal güzellikleri harika. kolay gelsin diyelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saniciğim ! ~ 8 yıl önce
hizmet kaliten yerin dibinde bunu da dürüstçe söylesene! heryer tıklım tıklım ve kaos içinde, kuyruklarda çile çekiliyor,insanlar birbirlerine çarpmadan yürüyemiyor, tuvaletlerde bile kuyruk var,her boş bulduğun yere büfe vs tarzı yerler açıyorsun yürümeye,oturmaya yer kalmıyor, tasarruf diye yazın klima doğru düzgün çalışmıyor,lambalar akşamları loş, transitten dış hata veya iç hata girmek fecaat, apron kartlı,kartsız birtakım insanlar yolculardan bahşiş koparmak için bavullarına yapışıyor ne polis ne güvenlikçilerin umurlarında değil, her yağmurda metro katını su basıyor, mesela 100 uçağın ancak opere edileceği yerde 500 uçakla operasyon yapmak marifetmiş gibi davranıyorsunuz,sırf para gelsin diye başta thy hiçbir firmaya ne yapıyorsunuz demiyorsunuz ! bu kafaya devam edin !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnch ~ 8 yıl önce
Dear Mr Sani size saygım sonsuz fakat Havaş içler acısı.
Ayt ~ 8 yıl önce
Havaş ayt özellikle
Profesyonel ~ 8 yıl önce
Bunlar mı profesyonel? Komik olmayın ya.
ford transit ~ 8 yıl önce
transit yolcudan bize ne ya?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000