29 Nisan 2009, Çarşamba 15:46:41

Sanal Havacılar ekran başına...

Sanal Havacıların tutkusu olan program ‘Hadi Uçalım’ bu akşam saat 22:00’de canlı yayında Airport TV’de…
  • programınızı severek ızlıyorum ama bır turlu uye olamıyorum nasıl olabılırım sanal pılo tum nana 1 nnana2kılofoks tango tango
  • evet fsx i gerçek pilotlara bırakın demek istemiş herhalde bu işi apoletlilere bırakın yazan arkadaş. bırakalım arkadaşlar fsx oynasın, eğlenmek onların da hakkı
  • Arkadaşlar şaçmalıyorsunuz zaten hep belirli insanlar geliyor yorumda yazıyor. Bende gerçek pilot olarak şu anda Airbus serisinde uçuyorum fakat sanal dediğimiz şeyden hemen hemen teorik bilgilerin çoğunu öğreniyorsunuz.Belki bazı durumları yansıtmıyabilir fakat sizin saygı duymanız lazım.
  • öncelikle merhaba, ben de bir sanal pilotum. gerçek hayatta ise gemi kaptanıyım. bilgisayarda ise simülasyonu (evet bu bir bilgisayar oyunu - video game) kullanarak uçuyorum. buraya kadar normal. "sadece oyununuzu oynayı, bu işi de bröve ve apoletlerini alnının teriyle yıllarca emek vererek haketmiş gerçek profesyonellere bırakın" demekle neyi kastettiniz? lütfen bir cevap yazar mısınız? neyi profesyonellere bırakalım? televizyonda program yapmayı mı? televizyonda yapılan program sanal havacılık ile ilgili. gerçek havacılık ile ilgili değil ki? bu programda anlatılanlar ve programın yapımcıları/katılımcıları gerçek havacılığa katkı sağlamıyorlar, kendi kulvarlarında kendi programlarını yapıyorlar. biz neyi gerçek havacılara bırakacağız? -
  • Adı nekadar sanalda olsa bana Mcdonnelds douglas md 11 fcomları okutup 5 saatlik tip videosu izletirdi. O oyun moyun her ne gözle baktığınız o ucuz şeyde ben okuduğum her şeyi simule edebildim. Gercek pilotluk mesleği sadece emekle olmuyor. Para lazım para bende isterdim pilot olmayı ama nerden bulucam ben 50 bin doları. babamın herekeci dükkanı yokki . Sonucta alti üstü bir kaç kitab bir kaç sene okul sonunda pilot oluyorsun. Sonuçta ortada bilindik parasal durum söz konusu.
  • Bu ısı gercekten ( sanal degıl ) yapan ınsanlar o brove ve apolet ıcın ne gıbı egıtımlerden gecıyo kac yılını verıyo hıc haberınız var mı.Bu ısler oyle sanal ortamda oldugu gıbı olmuyo gercek hayatta.Sadece oyununuzu oynayın , bu ısı de brove ve apoletlerını alnının terıyle yıllarca emek vererek hak etmıs gercek profesyonellere bırakın.
  • sanal havacılık merakınızı gidermeniz için gidin birtane fsx alın ve görün.Gerçeğiyle birebir aynı uçaklarla uçarsınız en azından. Ben profesyonel sanalpilotum ve kaç tane arkadaş tanıyorum gerçek pilot olan.Bana söylüyorlar pilot olana kadar bunla idare et faydası olur filan diye.Atariyle değil pc ile oynanıyor. Merak ediyorsanız google`da home cockpit diye aratın görsellerden.. Ve ev içinde nasıl uçak kullanılıyormuş görürsünüz ;) Tabi ne kadar gerçekçi olsada gerçeğinin yerini tutamaz.
  • :) Atari değil, Comodor 64 oynuyolar abisi. Kimisi iyice havaya girip apoletli gömleklerle falan oynuyo. 4C'yi (cabin crew cross check) ağzıyla yapan bile var. O kadar yani! :) Bu familyanın "askeri sanal havacıları" bile var ki, adamlar gerçek hayattaki gibi "sivil sanal havacılardan" hazetmiyor. Bu satırları okuyup da "Abi bu süzme arkadaşlar genelde Bakırköy ve Manisa civarında mı yetişiyor" diye soran varsa cevaplayalım, Mos_Cow'da olanı da var... ;)
  • Hep duyarım.Bu sanal havacılık nedir arkadaşlar allah aşkına?Havacılığın sanalımı olur?Atari felanmı oynuyo bu arkadaşlar??

Havacılık tutkunlarının kısa sürede vazgeçilmezi olan Hadi Uçalım bu akşam Erim Funda'nın sunumuyla Airport TV'de canlı olarak ekranlara gelecek.

Sanal Havacılık ile ilgili bilmek istediğiniz herşey, sanal havacılık dünyasından haberler, stüdyo konukları ve sizlerin katılımıyla Hadi Uçalım’da olacak.

Hadi Uçalım özel programına telefonla katılabilecek, aklınıza takılan her türlü soruya cevap bulabileceksiniz.

Telefonla canlı yayına katılacak seyircileri, IFTC İstanbul'da uçuş heyecanı, uçak bileti ve küçük sürprizler bekliyor.

Bu akşam saat 22:00'de Hadi Uçalım'ı kaçırmayın.

Sanal Havacılar ekran başına...

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 15 yıl önce
programınızı severek ızlıyorum ama bır turlu uye olamıyorum nasıl olabılırım sanal pılo tum nana 1 nnana2kılofoks tango tango

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
evet fsx i gerçek pilotlara bırakın demek istemiş herhalde bu işi apoletlilere bırakın yazan arkadaş. bırakalım arkadaşlar fsx oynasın, eğlenmek onların da hakkı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaşlar şaçmalıyorsunuz zaten hep belirli insanlar geliyor yorumda yazıyor. Bende gerçek pilot olarak şu anda Airbus serisinde uçuyorum fakat sanal dediğimiz şeyden hemen hemen teorik bilgilerin çoğunu öğreniyorsunuz.Belki bazı durumları yansıtmıyabilir fakat sizin saygı duymanız lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
öncelikle merhaba, ben de bir sanal pilotum. gerçek hayatta ise gemi kaptanıyım. bilgisayarda ise simülasyonu (evet bu bir bilgisayar oyunu - video game) kullanarak uçuyorum. buraya kadar normal. "sadece oyununuzu oynayı, bu işi de bröve ve apoletlerini alnının teriyle yıllarca emek vererek haketmiş gerçek profesyonellere bırakın" demekle neyi kastettiniz? lütfen bir cevap yazar mısınız? neyi profesyonellere bırakalım? televizyonda program yapmayı mı? televizyonda yapılan program sanal havacılık ile ilgili. gerçek havacılık ile ilgili değil ki? bu programda anlatılanlar ve programın yapımcıları/katılımcıları gerçek havacılığa katkı sağlamıyorlar, kendi kulvarlarında kendi programlarını yapıyorlar. biz neyi gerçek havacılara bırakacağız? -

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Adı nekadar sanalda olsa bana Mcdonnelds douglas md 11 fcomları okutup 5 saatlik tip videosu izletirdi. O oyun moyun her ne gözle baktığınız o ucuz şeyde ben okuduğum her şeyi simule edebildim. Gercek pilotluk mesleği sadece emekle olmuyor. Para lazım para bende isterdim pilot olmayı ama nerden bulucam ben 50 bin doları. babamın herekeci dükkanı yokki . Sonucta alti üstü bir kaç kitab bir kaç sene okul sonunda pilot oluyorsun. Sonuçta ortada bilindik parasal durum söz konusu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu ısı gercekten ( sanal degıl ) yapan ınsanlar o brove ve apolet ıcın ne gıbı egıtımlerden gecıyo kac yılını verıyo hıc haberınız var mı.Bu ısler oyle sanal ortamda oldugu gıbı olmuyo gercek hayatta.Sadece oyununuzu oynayın , bu ısı de brove ve apoletlerını alnının terıyle yıllarca emek vererek hak etmıs gercek profesyonellere bırakın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sanal havacılık merakınızı gidermeniz için gidin birtane fsx alın ve görün.Gerçeğiyle birebir aynı uçaklarla uçarsınız en azından. Ben profesyonel sanalpilotum ve kaç tane arkadaş tanıyorum gerçek pilot olan.Bana söylüyorlar pilot olana kadar bunla idare et faydası olur filan diye.Atariyle değil pc ile oynanıyor. Merak ediyorsanız google`da home cockpit diye aratın görsellerden.. Ve ev içinde nasıl uçak kullanılıyormuş görürsünüz ;) Tabi ne kadar gerçekçi olsada gerçeğinin yerini tutamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
:) Atari değil, Comodor 64 oynuyolar abisi. Kimisi iyice havaya girip apoletli gömleklerle falan oynuyo. 4C'yi (cabin crew cross check) ağzıyla yapan bile var. O kadar yani! :) Bu familyanın "askeri sanal havacıları" bile var ki, adamlar gerçek hayattaki gibi "sivil sanal havacılardan" hazetmiyor. Bu satırları okuyup da "Abi bu süzme arkadaşlar genelde Bakırköy ve Manisa civarında mı yetişiyor" diye soran varsa cevaplayalım, Mos_Cow'da olanı da var... ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hep duyarım.Bu sanal havacılık nedir arkadaşlar allah aşkına?Havacılığın sanalımı olur?Atari felanmı oynuyo bu arkadaşlar??

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000