02 Eylül 2012, Pazar 14:50:31

SAMSUN-KRASNODAR UÇUŞLARI BAŞLIYOR

Samsun'dan Rusya'nın Krasnodar şehrine haftada 2 kez düzenlenecek olan uçak seferlerinde sona gelindi. Uçuş, 04 Eylül Salı günü gerçekleşecek.
  • kuban airlines sitesinde hiçbir bilgi yok?
  • Nereye inanacagimi sasirdim. Bu ucuslari kullanan oldu mu? Kuban'in verdigi linke gore 8 Agustos'ta seferler baslamis gorunuyor.
  • bugünkü seferde iptal
  • Inis kalkislar gerceklesmistir, ЮК3048 uçuş koduyla Samsun (SZF) - Krasnodar (KRR) seferi başarıyla gerçekleşti ve devam etmektedir. http://avia.mvsm.ru/eng/flight.aspx?FLCODE=%D0%AE%D0%9A&FLNUM=3048
  • Malesef ilk gunku sefer karsilikli olarak iptal http://www.basel.aero/for_passengers/krasnodar/krasnodar_info/krasnodar_scoreboard/
  • Kiz alip erkek verecegiz yani :)) Hayirli isler. Krasnodar'dan guzel ilimiz Samsun'a talep mi varmis? Cok komik yaa..
  • Bavul turizminin zirve yaptığı 1994-1997 yılları arasında Samsunlu pilot işadamı Ziya Şahinkaya (Samsun Hava Taşımacılığı) Kuban Avia dan kiraladığı An-24 uçaklarıyla bu hattı çalıştırmıştı. Ancak bavul turizmin bitmesi, Samsunda Rus konsolosluğunun bulunmaması, vize için Trabzon ve Ankaraya gidilecek olması nedenleriyle seferler kalkmıştı. Artık Rusyaya gitmek için vize kaldırıldığına göre bu hat iş yapacaktır, yeter ki tanıtımı iyi yapılsın.
  • KUBAN HAVAYOLLARI DİYE BİLİYORUM
  • hangi havayolu?

 

Samsun'un ve çevre illerin ticaret hayatına büyük bir ivme kazandıracak olan Samsun-Rusya uçak seferleri başlıyor.

Konu hakkında bilgi veren Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, "Samsun'dan Krasnodar şehrine gitmek için talepler var. Biletler satışa sunuldu. Geliş-gidişli bu uçuşlar özellikle Samsun ve çevre illere ticari anlamda ciddi gelişmeler sağlayacaktır. İlerleyen dönemlerde biz Samsun TSO olarak üyelerimize yönelik olarak geziler düzenleyeceğiz. Samsun'a ve ülkemize hayırlı olsun. Umarım her şey güzel olur" dedi.

Ayrıca Samsun Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İl Özel İdaresi ve Ticaret ve Sanayi Odası'nın sübvanse ettiği bazı uçuşların bulunduğu anlaşmada, uçaklarda satılmayan koltuk biletleri bu kurumlardan tahsil edilecek.

Uçuşların her Salı ve Perşembe günü olacağı bildirildi.

SAMSUN-KRASNODAR UÇUŞLARI BAŞLIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

sw ~ 12 yıl önce
kuban airlines sitesinde hiçbir bilgi yok?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ersan Yapici ~ 12 yıl önce
Nereye inanacagimi sasirdim. Bu ucuslari kullanan oldu mu? Kuban'in verdigi linke gore 8 Agustos'ta seferler baslamis gorunuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sefer ~ 12 yıl önce
bugünkü seferde iptal

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kuban ~ 12 yıl önce
Inis kalkislar gerceklesmistir, ЮК3048 uçuş koduyla Samsun (SZF) - Krasnodar (KRR) seferi başarıyla gerçekleşti ve devam etmektedir. http://avia.mvsm.ru/eng/flight.aspx?FLCODE=%D0%AE%D0%9A&FLNUM=3048

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ersan Yapici ~ 12 yıl önce
Malesef ilk gunku sefer karsilikli olarak iptal http://www.basel.aero/for_passengers/krasnodar/krasnodar_info/krasnodar_scoreboard/

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne is? ~ 12 yıl önce
Kiz alip erkek verecegiz yani :)) Hayirli isler. Krasnodar'dan guzel ilimiz Samsun'a talep mi varmis? Cok komik yaa..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Samsun<>Krasnodar ~ 12 yıl önce
Bavul turizminin zirve yaptığı 1994-1997 yılları arasında Samsunlu pilot işadamı Ziya Şahinkaya (Samsun Hava Taşımacılığı) Kuban Avia dan kiraladığı An-24 uçaklarıyla bu hattı çalıştırmıştı. Ancak bavul turizmin bitmesi, Samsunda Rus konsolosluğunun bulunmaması, vize için Trabzon ve Ankaraya gidilecek olması nedenleriyle seferler kalkmıştı. Artık Rusyaya gitmek için vize kaldırıldığına göre bu hat iş yapacaktır, yeter ki tanıtımı iyi yapılsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SZF ~ 12 yıl önce
KUBAN HAVAYOLLARI DİYE BİLİYORUM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
soru? ~ 12 yıl önce
hangi havayolu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000