14 Mayıs 2017, Pazar 11:48:15

Samsun-Krasnodar seferleri yeniden başladı

Samsun ile Rusya'nın Krasnodar şehri arasındaki direkt uçak seferleri yeniden başladı.
  • Günde 10-15 yolcu ile uzun sürmez. keşke olsa ama çok uzun vadeli olmaz. 90 larda tutardı ancak çok zor. inşallah yanılırım.
  • Havalimanımıza hayırlı olsun. Tadilat sonrası hızlı toparlanacağını düşünüyorum.Onur Air de umarım bir an önce döner.
  • Biz direk gidemiyoruz önce Ankara'dan vize lazım ;değişen bişey olmadı. Rusya'dan da çok rağbet göreceğini düşünmüyorum, havalimanının geçiçi olarak kapanacak olmasından dolayı uçuşların uzun ömürlü olamayacağı kesin
  • Antalya,dalaman,bodrum gibi destinasyonlar varken karadeniz bir hiçtir

Samsun ile Rusya'nın Krasnodar şehri arasındaki direkt uçak seferleri yeniden başladı.

Krasnodar'dan Samsun'a gelen yolcular için Samsun-Çarşamba Havaalanı'nda tören düzenlendi. Rusline firmasına ait Bombardier CRJ-200 tipi 54 kişilik uçak, Krasnodar'dan havalanarak 40 dakikada Samsun-Çarşamba Havaalanı'na iniş yaptı. İş adamları, yöneticiler ve medya mensuplarından oluşan yolcular; çiçekler ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Ekibinin yöresel oyunları ile karşılandı. Ruslar halk oyunlarını ilgiyle izlerken bazıları oyunlara alkışlarla tempo tuttu. Yolcular ardından resepsiyonda düzenlenen kokteyle katıldı.

Rus misafirleri Samsun'da görmekten mutluluk duyduğunu belirten Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Necmi Çamaş, "Bu seferlerle bizim çocuklarımız tanışacak, iş adamlarımız tanışacak, bizim halklarımız tanışacak. O zaman iş birliğimiz gelişecek" dedi.

Bu uçuşların iki ülke halkını birbirine daha da yakınlaştıracağını belirten Rusline firması Geliştirme Dairesi Başkanı Alexey Donchenko, "Bu uçuşlar arkadaşlığımızı pekiştirecek ve bu uzun süreli olacaktır" diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan Çakır, "Bundan sonra daha sık gidip geleceğiz ve birbirimizi daha yakından tanıyacağız. Samsun ve Türkiye açısından önemli bir süreci tamamladık. Hep birlikte başardık. Ülkemize ve Rusya'ya hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Bugünün bir emeğin sonucu olduğunu vurgulayan Samsun Vali Yardımcısı Recep Yüksel, "İnanmak başarmanın yarısıdır. En uzun yolculuklar bir adımla başlar. Dostluklar, arkadaşlıklar kendiliğinden oluşmaz, emek ister. 11 yıllık alkışlarla karşılanıyor. Bunu hak ediyoruz. Nasıl binlerce yıl komşuysak, bütün zorluklara rağmen dost olmayı başarabiliyorsak, bu 11 yıldan sonra yüzlerce yıl bu tarihi hep birlikte sürdüreceğiz" dedi.





Samsun-Krasnodar seferleri yeniden başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Ercan ~ 7 yıl önce
Günde 10-15 yolcu ile uzun sürmez. keşke olsa ama çok uzun vadeli olmaz. 90 larda tutardı ancak çok zor. inşallah yanılırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SZF ~ 7 yıl önce
Havalimanımıza hayırlı olsun. Tadilat sonrası hızlı toparlanacağını düşünüyorum.Onur Air de umarım bir an önce döner.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Samsunlu ~ 7 yıl önce
Biz direk gidemiyoruz önce Ankara'dan vize lazım ;değişen bişey olmadı. Rusya'dan da çok rağbet göreceğini düşünmüyorum, havalimanının geçiçi olarak kapanacak olmasından dolayı uçuşların uzun ömürlü olamayacağı kesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rusyalı ~ 7 yıl önce
Antalya,dalaman,bodrum gibi destinasyonlar varken karadeniz bir hiçtir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rusyali'ya Cevap ~ 7 yıl önce
Sen de bir hiçsin ama idare ediyoruz seni iste.
Rusyalı ~ 7 yıl önce
Karadeniz arap destinasyonu. Başka kimse gitmez. Bakma kaza ile bir tane gelmiş işte.
Labaratuarcı ~ 7 yıl önce
Bu argümanınızı neye dayanarak söylediniz en az 20 yıllık bir rapor sunabilir misiniz?yoksa yeni element mi uyduruyorsunuz sizi labaratuar ortamında incelemeye alalım bu çok mantıklı mesela :)
Laboratuvarcı ~ 7 yıl önce
Bence siz deney yapacağınıza önce gidip Türkçe dersleri alın da mesleğinizin nasıl yazıldığını doğru öğrenin. Daha sonra bakarız deney işlerine.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000