29 Ekim 2012, Pazartesi 12:38:01

SAMSUNG VE BOEING BİRLİKTE ÇALIŞACAK

Samsung Electronics ve Boeing uçak içi eğlence ve iletişim teknolojilerini geliştirmenin yanı sıra fabrika içi verimliliğini artırmak için gerçekleştirilecek araştırmalarda birlikte çalışmayı planladıklarını duyurdu...

Dünyanın en büyük havacılık şirketiyle dijital medya ve dijital yakınsama teknolojilerinin dünya lideri arasında imzalanan mutabakat zaptı, Kore’nin Boeing'in uçak üretim faaliyetleriyle endüstriyel ilişkilerini genişletmesine ve derinleştirmesine yardımcı olacak.

Samsung Electronics ve Boeing, yolcu eğlence hizmetlerinde ve kara-hava iletişiminde daha geniş imkânlar sunan, daha hafif ve daha az güç gerektiren ileri görüntüleme ve kablosuz ağ teknolojilerinin geliştirilmesine öncelik verecekler. Ayrıca, şirketler, Samsung’un mevcut ve gelecekte geliştireceği elde taşınan mobil cihazları, diğer bilişim teknolojisi ürünleri ve çözümlerini kullanarak çalışanların üretkenliğini ve kurumsal mobiliteyi artıracak çeşitli projelerde işbirliği fırsatlarını araştıracaklar.

Boeing Commercial Airplanes Ürün Geliştirme Başkan Yardımcısı Larry Schneider şunları söyledi: “Uçak içi iletişim ve ağ sistemi, uçuş deneyiminde, yolcular açısından en önemli unsurlardır. Ayrıca uçuş sırasında uçağın yerdeki mürettebatla iletişiminin sağlanması, bir havayolu şirketinin operasyonel verimliliği açısından yaşamsal öneme sahiptir. Samsung Electronics ve Boeing arasındaki işbirliği bu alanlarda bilimsel olarak ilerlememizi sağlayacak yenilikçi teknolojiler keşfetmemizi sağlayacak.”

Samsung Electronics yetkilileri, Boeing ile kurulan bu yeni araştırma ve geliştirme ilişkisinin, şirketin kurumsal bilgi teknolojisindeki liderliğini; üstün ürünler, yazılım çözümleri ve hizmetler üretmenin yanı sıra, değerli partnerlerle yeni ilişkiler kurarak güçlendirme konusundaki kararlılığını sürdürdüğünü gösterdiğini belirtti.

Samsung Electronics İş Çözümleri Birimi Kıdemli Başkan Yardımcısı Bumcoo Cho; “Her gün milyonlarca yolcu ve çalışanın havacılık sistemleri sayesinde güvenli şekilde yolculuk ettiği havacılık sektörü iş dünyasının en karmaşık ve gelişmiş alanlarından biridir. Samsung’un dünyanın dört bir yanındaki havayolu müşterilerinin hızla artan taleplerini karşılamak amacıyla, Boeing ile birlikte çalışacak olmasından dolayı büyük bir mutluluk duyuyorum. Multimedya ve bilişim teknolojisindeki uzmanlığımızı, havacılık sektörünün hizmetine sunarak seyahatlerde daha zengin ve daha tatmin edici bir iletişim deneyimi sağlayacağız” dedi.

Boeing’in gelişmiş merkezi araştırma ve teknoloji kuruluşu Boeing Research & Technology, Boeing adına işbirliği ilişkilerini yönetecek. Boeing Research & Technology yeni havacılık çözümleri geliştirmeye ve mevcut havacılık sistemlerinin çevrim sürelerini, maliyetlerini, kalitelerini ve performanslarını iyileştirmeye odaklanmıştır.
 

SAMSUNG VE BOEING BİRLİKTE ÇALIŞACAK

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000