18 Mayıs 2014, Pazar 09:23:13

SAMSUNG HEATHROW'DA TERMİNAL KİRALACAK

Samsung, ilk ayında 10 milyon satış rakamına ulaşan Galaxy S5'in pazarlama çalışmalarına, Londra Heatrow Havalimanı'ndaki 5. terminali kiralayarak devam ediyor.
  • Diren Türkçe

Samsung, 11 Nisan tarihinde tüm dünyada satışa sunduğu ve ilk ayında 10 milyon satış rakamına ulaşan Galaxy S5'in reklam çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Samsung, Londra'daki Heatrow Havalimanı'nın 5. terminalini kiraladı ve burayı yeniden isimlendirecek.

Havaalanı yönetimiyle anlaşmayı varan Samsung, Heatrow'un 5. terminalini 19 Mayıs itibariyle iki haftalığına kiraladı. Terminal bu süre boyunca 'Terminal Samsung Galaxy S5¨ adını alacak. Terminalin her tarafı ise Galaxy S5'in tabelaları, yol bulma panoları, web sitesi afişleri ve dijital ekranlar gibi reklamlarla donatılacak. Samsung'un bu reklam pazarlamasına ne kadar para harcadığı hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Daha önce Nokia dahil birçok şirket Terminal 5'i (T5) reklam çalışmaları için kullanmıştı. Ancak kimse terminalin adını değiştirmek gibi bir girişimde bulunmamıştı.

SAMSUNG HEATHROW'DA TERMİNAL KİRALACAK

Yorumlar

İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Diren Türkçe

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000