14 Haziran 2015, Pazar 12:05:33

Samsun'da direkt uçuş sancısı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Rusya ile 40 dakikalık bir uçuş mesafesinde olmalarına rağmen ulaşım sorunu yaşadıklarını söyledi.
  • Rus havayollari neden ucmuyor acaba. Bildigim kadariyla Trabzon'dan bazi noktalara ucuyorlar.
  • Samsun'dan Rusya'ya sefer başlarsa bazı lobiler bunu engellemek isteyebilirler. Bu seferleri başlatacak olan yine Samsun Ticaret Sanayi odasıdır. Onların olaya inancıdır.
  • Samsun söz konusu oluncu bu iş zor. Düşmanlarımız kendi içimizden.
  • bundan 2.5 yıl önce kuban airlines ile krasnodar-samsun direk uçuş vardı.. hafta 2 gün ... ama maalesef ki sadece charter uçuşuydur tarifeli sefer değildi internetten skyscanner den veya kuban airlines in sayfasından bilet almak mümkün değildi. hatta kuban havayollarının sayfasında samsun krasnodar uçuşlarıyla ilgili bir tanıtım duyuru haber bile yoktu. tabi bu rüya sadece bir iki ay sürdü çünkü kuban havayollarını iflas edip battı böylece uçuşlarda bitmiş oldu
  • Önje sen aliyor duj sonra ucuj :)
  • ne üretiyorsuz da ihracat ihracat diyoruz ? üretim yok bu ülkede. kimse bana üretiyoruz demesin.
  • Bir gönüllü firma bulunsun. Haftada bir test uçuşu yapsın.
  • Biz Rusya'ya anca damızlık erkek ihracatı yaparız kimse kendini kandırmasın bunlarda yolunu yapıo :)))

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Rusya ile 40 dakikalık bir uçuş mesafesinde olmalarına rağmen ulaşım sorunu yaşadıklarını söyledi. 

Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Meclisi Haziran ayı olağan toplantısı yapıldı. Odanın konferans salonunda yapılan toplantıya Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti’den milletvekili seçilen Fuat Köktaş, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Samsun SMMMO Başkanı Hayrul Kayar, Samsun SMMMO Oda Danışma Meclis Başkanı Recep Uzun, meclis üyeleri, muhasebeciler ve mali müşavirler katıldı.

YILMAZ: “RUSYA’YA 40 DAKİKALIK UÇUŞ MESAFESİNDEYİZ AMA ULAŞIM SORUNUMUZ VAR”

Rusya’ya ihracat yapmanın önünde hiçbir engelin olmadığını ifade eden Başkan Yılmaz, “Rusya Federasyonu’na niye yüzde 5? Rusya ağzını açmış dört gözle bizim yapacağımız ihracatı bekleyen bir ülke. Rusya’ya ihracat yapmanın önünde bir güçlük yok. Çünkü orada çok pozitif bir iklim var. Rusya ile olan ikili ilişkilerimiz gayet iyi. Coğrafya olarak Rusya bize çok daha yakın ama Rusya ile bir tane çok komik bir problemimiz var. Rusya ile 40 dakikalık bir uçuş mesafesindeyiz ama aramızda sağlıklı işleyen bir ulaşım yok. Bu sorun sadece Samsun’un meselesi değil. Bunu birçok yere ilettik ve ulaştırdık. Bununla ilgili konu Türkiye’nin problemidir. Bugün Türkiye’nin illerini eğer biz hep İstanbul’a uğrayarak dışarı gitmek zorundan bir kurtaralım iller uçar. Biz havayolu ulaşımını bir noktaya getirdik ama halen daha İstanbul’a bağımlı olmaktan kurtaramadık. Havayolu ulaşımı enterkonnekte sistemde kendi içimizde, kendi şehirlerimizi belli bir oranda, kendi merkezlerimizle ilişkilendirdik. Ama şehirlerimizi dünyanın başka şehirleriyle dirsek temasına rahat geçebilecek olmaktan maalesef uzağız. O bakımdan da bunu Türkiye’nin önündeki engellerden en önemli birisi olarak görüyorum. Türk insanı çok yaratıcıdır” şeklinde konuştu.

Samsun'da direkt uçuş sancısı

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Rus havayollari neden ucmuyor acaba. Bildigim kadariyla Trabzon'dan bazi noktalara ucuyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTFH2 ~ 9 yıl önce
Samsun'dan Rusya'ya sefer başlarsa bazı lobiler bunu engellemek isteyebilirler. Bu seferleri başlatacak olan yine Samsun Ticaret Sanayi odasıdır. Onların olaya inancıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTFH ~ 9 yıl önce
Samsun söz konusu oluncu bu iş zor. Düşmanlarımız kendi içimizden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bişkek-manas ~ 9 yıl önce
bundan 2.5 yıl önce kuban airlines ile krasnodar-samsun direk uçuş vardı.. hafta 2 gün ... ama maalesef ki sadece charter uçuşuydur tarifeli sefer değildi internetten skyscanner den veya kuban airlines in sayfasından bilet almak mümkün değildi. hatta kuban havayollarının sayfasında samsun krasnodar uçuşlarıyla ilgili bir tanıtım duyuru haber bile yoktu. tabi bu rüya sadece bir iki ay sürdü çünkü kuban havayollarını iflas edip battı böylece uçuşlarda bitmiş oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Önje sen aliyor duj sonra ucuj :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ihracat mı ? ~ 9 yıl önce
ne üretiyorsuz da ihracat ihracat diyoruz ? üretim yok bu ülkede. kimse bana üretiyoruz demesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CEO ~ 9 yıl önce
Bir gönüllü firma bulunsun. Haftada bir test uçuşu yapsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Biz Rusya'ya anca damızlık erkek ihracatı yaparız kimse kendini kandırmasın bunlarda yolunu yapıo :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000