05 Kasım 2017, Pazar 08:54:40

Samsun Çarşamba Havalimanı ne zaman açılacak?

Samsun-Çarşamba Havalimanı'nı ziyaret ederek incelemelerde bulunan Samsun Valisi Osman Kaymak, çalışmaların tamamlandığını ve havaalanının 7 Kasım Salı günü açılacağını söyledi.
  • Çarşambayı seller aldı bafrayı duman termede sevdiğim kaldı yanıyom aman vareelelellelele
  • Bu ülkede önünden tren geçen valiler var
  • N e de aynı çalışma lazım hatta 2 ayda biter

Samsun-Çarşamba Havalimanını ziyaret ederek incelemelerde bulunan Samsun Valisi Osman Kaymak, çalışmaların tamamlandığını ve havalimanının 7 Kasım Salı günü açılacağını söyledi.

17 yıldır hizmet veren Samsun-Çarşamba Havalimanı, pistteki 20 santimlik çökmeler nedeniyle 7 Ağustos tarihinde kapatılarak, bakım ve onarım çalışmaları başlatılmıştı. Yaklaşık 3 ay süren çalışmaların ardından pistteki son durumu inceleyen Samsun Valisi Osman Kaymak, basın mensuplarına son durum hakkında bilgi verdi.

Havalimanında basın toplantısı düzenleyen Vali Kaymak, “Bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle havalimanımız 7 Ağustos tarihinde kapatılmıştı. Biz de zaman zaman gelerek incelemeleri takip ettik. O zaman kamuoyuna 7 Kasım tarihinde buranın açılacağını duyurmuştuk. Şuan ki incelemelerimize göre pistteki çalışmalar tamamen bitmiş durumda ve temizlik çalışmaları yapılıyor. İnşallah 7 Kasım Salı günü ilk uçağımız saat 08.00 sıralarında piste inmiş olacak. Aslında bu çalışmaların bitim süresi daha da uzundu. Ama 3 aylık bir çalışma sürecinde tamamlandı. Havalimanı kapanınca bütün insanlar bunun yokluğunu acı bir şekilde hissettiler. Samsun bundan çok zarar gördü ancak havalimanı 7 Kasım’da hizmete açılacak” dedi.

Konuşmanın ardından Vali Kaymak yapımı tamamlanan pistte incelemelerde bulundu.

Samsun Çarşamba Havalimanı ne zaman açılacak?

Yorumlar

Rus asıllı LAZ ~ 6 yıl önce
Çarşambayı seller aldı bafrayı duman termede sevdiğim kaldı yanıyom aman vareelelellelele

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vali ~ 6 yıl önce
Bu ülkede önünden tren geçen valiler var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sabiha gökçe ~ 6 yıl önce
N e de aynı çalışma lazım hatta 2 ayda biter

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000