05 Nisan 2012, Perşembe 12:06:13

SALYAZI-KÖSE HAVALİMANI İÇİN İLK ADIM ATILDI

AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek ve Gümüşhane Milletvekilleri Feramuz Üstün ve Doç.Dr. Kemalettin Aydın'ın bölgeye havalimanı yapılması hususunda Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile yaptıkları görüşmeler sonucunda ilk adım bugün atıldı.
  • eğer o bölgeye havaalnı yapılırsa son yıllarda yapılan en akıllı yatırım olur o bölge insanı trabzon yada erzincana ordan saatlerce otobüs yolculuğu yapıyor şiran kelkit gümüşhane nin yanında alucra şebinkarahisar ve bayburt için müthiş olacak
  • BU HAVAALANININ UZAKLIĞI ŞİRAN -KELKİT OVASINA NE KADAR UZAKLIKTA OLACAK?ORDU -GİRESUN HAVAALANI BU BÖLGEDE YAŞAYAN BİR ÇOK İLÇE VE KÖY HALKININ İHTİYACINI KARŞILAMAMAKTADIR....GİĞER KÖYLER VE İLÇELER HESABA KATILMIŞMIDIR...ALUCRA-ŞEBİNKARAHİSAR-ÇAMOLUK-HALKI HİÇ BİR HAVAALANINDAN İSTİFADE EDEMEMEKTEDİR...SAYIN BAKANIMIZ BUNU DA DÜŞÜNSÜN..YILLARDIR BU YÖRENİN İNSANLARI 21-22 SAAT OTOBÜS YOLCULUĞU İLE BÜYÜK İLLERE ULAŞABİLMEKTEDİRLER..
Özbek, Bayburt-Gümüşhane Bölgesine Havalimanı yapılmasının, bölgede bulunan ve kötü hava şartlarından sık sık etkilenen diğer havalimanlarına alternatif olacağına dikkat çekerek buraya yapılacak havalimanın hayati önem arz ettiğini vurguladı.

Özbek, Bakan Yıldırım'ın talimatıyla Salyazı-Köse Bölgesinde bulunan bin 113 metre pistin geliştirilip havalimanı için ön çalışmalarını yapmak üzere uzman ekip gönderildiğini ve bakanlığın gönderdiği uzman ekibin bugün Köse Kaymakamı Ali Gökay'la birlikte bölgeye giderek inceleme ve çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Özbek, Bayburt-Gümüşhane Bölgesine yapılacak havalimanının, bölgenin kalkınmasında önemli rol oynayacağı dolayısıyla bölgesel değerin yükseleceği kaydetti.



SALYAZI-KÖSE HAVALİMANI İÇİN İLK ADIM ATILDI

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
eğer o bölgeye havaalnı yapılırsa son yıllarda yapılan en akıllı yatırım olur o bölge insanı trabzon yada erzincana ordan saatlerce otobüs yolculuğu yapıyor şiran kelkit gümüşhane nin yanında alucra şebinkarahisar ve bayburt için müthiş olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
BU HAVAALANININ UZAKLIĞI ŞİRAN -KELKİT OVASINA NE KADAR UZAKLIKTA OLACAK?ORDU -GİRESUN HAVAALANI BU BÖLGEDE YAŞAYAN BİR ÇOK İLÇE VE KÖY HALKININ İHTİYACINI KARŞILAMAMAKTADIR....GİĞER KÖYLER VE İLÇELER HESABA KATILMIŞMIDIR...ALUCRA-ŞEBİNKARAHİSAR-ÇAMOLUK-HALKI HİÇ BİR HAVAALANINDAN İSTİFADE EDEMEMEKTEDİR...SAYIN BAKANIMIZ BUNU DA DÜŞÜNSÜN..YILLARDIR BU YÖRENİN İNSANLARI 21-22 SAAT OTOBÜS YOLCULUĞU İLE BÜYÜK İLLERE ULAŞABİLMEKTEDİRLER..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000