18 Ekim 2010, Pazartesi 14:55:29

SALDIRI UÇAĞINDA TÜRK BAYRAĞI SKANDALI!

Amerika'nın en çok tartışılan ve muhalif çizgi dizilerinden biri olan South Park'ın 14'üncü sezon 9'uncu bölümünde El Kaide'nin New Jersey'lileri yok etmek için gönderdiği intihar saldırısı yapan uçakların kuyruklarında Türk bayrağı motifi kullanıldı.
  • siyonistlerin batı medyasına hakimiyetleri malum. adamlar her fırsatı değerlendirecekler gibi görünüyor. türkiyeyi uluslararası diplomaside baskı altına almak için tahkir, tezyif ve yanlış imaj oluşturma kampanyası başlatmışlar anlaşılan. medyamızın -bizim dediğimiz ama ne kadarı bizim ne kadarı yahudilerin tartışmalı- buna bi cevap vermesi lazım. belki üstüne basa basa siyonist ile yahudiyi ayırdetmek birini madara hatta tel'in ederken diğerini normalleştirmek bir yöntem olabilir. tabi batıda ne kadar esameleri okunuyor oda tartışmalı ya.
  • Profesionel olalim köpekle bizde mi köpek olucaz?
  • Rusya'da yangın söndüren Türk pilotuna ödül veriliyor , canım THY benzeyen Türk bayrağını çağrıştıran dizide(hiç bir şey ABD de tesadüf yapılmaz) terörist gibi gösteriliyor.Artık bu ülke stratejik müttefikliği bıraksın da stratejik düşman kimmiş önce onu bir tartsın.
  • Bizim toplu basinimimiz 11 eylul saldirisinin gizemli yonlerini dahi ele almaya korkar, reuters ne derse onu yazar kelimesini bile degistirmege yusuf yusuf edemez.... SIZ DE YAPIN EY BASIN
  • Yurutulen kampanya bariz , oysa biz bir turlu birlesemiyoruz ve birlesmemekle direniyoruz. Saldirilar cok yonlu ve bu sadece baslangictir....Adamlar bizi 100 yil evvel boldu ve hala yonetiyor .. kime anlatiyorum alalaa...bu millet buna mustahaktir beter olacaktir...
  • Bu bir THY reklami. THY nin satin aldigi 10 Airbus A330-300 uçaginin reklamini yapiyorlar. Kaptan Pilot Bin Ladine çok benziyor.!!!!! Bence bu filmin yapimcisi GEORGES BUSH Junior.!!!!!!
  • medeniyet dedigin tek disi kalmis canavar... bizde medeni olalim diye yirtiniyoruz.
  • bu kuyruktaki motif bayrağımızı andırmakla kalmayıp THY kuyruğunuda andırıyor.. bu düpedüz THY'de karşı bir kampanyadır bence..
  • Yaaaa sayın THY yönetimi,, al sen daha yunanlı pilotu yunanlı teknisyeni amerikalı pilotu amerikalı teknisyeni... Yarın şirketin içerisinde sözünü geçiremediğin adam kalmadığında,, uaçklarının yurt dışından gelecek tek bir işaretle taxi bile yapamayack hale geldiğinde ozaman diyeceksinki,, keşke zamandınıda kendi yurtdaşımı çalıştırsaydım, DLR a bile sokmadan yabancı pilot alacağıma DLR A sokmadan kendi pilotumu alsaydım diyeceksin.. Bu günler çok yakın ve örnekleri yaşanmıştır... saygılar.
  • bu amerikanın ilk saldısı budan sonra gerisi gelir.
Hristiyan Eylem Şebekesi adlı kuruluşun 11 Eylül'le ilgili hazırladığı belgeselin DVD kapağında Türk bayrağını ikiz kulelerin enkazının üstünde göstermesinin ardından South Park'ta da Türk bayrağının El Kaide ile ilişkilendirilmesi herkesi şaşırttı.

Dizinin 13 Ekim günü ABD'de yayınlanan "Jersey's Thing" isimli bölümünde yer alan görüntülere rağmen diyaloglarda Türkiye ile ilgili hiçbir konu geçmiyor.



Dizinin konusu şöyle:

New Jersey'lilerin South Park'a taşınması ve sayılarının gittikçe artması üzerine kasaba sakinleri, Jersey'nin bir parçası olmamak için harekete geçiyor.

Bunun için İslami terör örgütü El Kaide lideri Usame Bin Ladin'den yardım isteyen South Park halkı barikatlar kurarak Jersey'lilerin gelişini durdurmaya çalışırken Bin Ladin yardımlarına koşuyor.

Bin Ladin'in gönderdiği üzerinde Arapça yazılar bulunan kuyruğunda ise Türk bayrağı motifi yer alan uçaklar birer birer Jersey'lilerin üstüne intihar dalışı yapıyor.

Türk bayrağı motifinin altında ince şeritler halinde beyaz ve yeşil de bulunuyor. Kuyruk kısmındaki üç renk bir araya gelince de bu yönüyle İran bayrağını anımsatıyor.

Bu arada uçakların birinde siyah bant takan pilotlardan farklı olarak kafasına üzerinde Arapça yazılar bulunan kırmızı bant takan bir pilot özellikle gösteriliyor.

Neden Türk bayrağı motifi?

South Park senaristleri ve çizerlerinin neden Türk bayrağı motifi kullandıkları bilinmiyor. Ancak geçtiğimiz günlerde F-16 eğitimi almış bir Türk pilotun El-Kaide'ye katıldığı yönünde basında yer alan haberlerin etkisinin olabileceği tahmin ediliyor. Bu haber daha sonra yalanlanmıştı.
SALDIRI UÇAĞINDA TÜRK BAYRAĞI SKANDALI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Misafir ~ 14 yıl önce
siyonistlerin batı medyasına hakimiyetleri malum. adamlar her fırsatı değerlendirecekler gibi görünüyor. türkiyeyi uluslararası diplomaside baskı altına almak için tahkir, tezyif ve yanlış imaj oluşturma kampanyası başlatmışlar anlaşılan. medyamızın -bizim dediğimiz ama ne kadarı bizim ne kadarı yahudilerin tartışmalı- buna bi cevap vermesi lazım. belki üstüne basa basa siyonist ile yahudiyi ayırdetmek birini madara hatta tel'in ederken diğerini normalleştirmek bir yöntem olabilir. tabi batıda ne kadar esameleri okunuyor oda tartışmalı ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Profesionel olalim köpekle bizde mi köpek olucaz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Rusya'da yangın söndüren Türk pilotuna ödül veriliyor , canım THY benzeyen Türk bayrağını çağrıştıran dizide(hiç bir şey ABD de tesadüf yapılmaz) terörist gibi gösteriliyor.Artık bu ülke stratejik müttefikliği bıraksın da stratejik düşman kimmiş önce onu bir tartsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bizim toplu basinimimiz 11 eylul saldirisinin gizemli yonlerini dahi ele almaya korkar, reuters ne derse onu yazar kelimesini bile degistirmege yusuf yusuf edemez.... SIZ DE YAPIN EY BASIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yurutulen kampanya bariz , oysa biz bir turlu birlesemiyoruz ve birlesmemekle direniyoruz. Saldirilar cok yonlu ve bu sadece baslangictir....Adamlar bizi 100 yil evvel boldu ve hala yonetiyor .. kime anlatiyorum alalaa...bu millet buna mustahaktir beter olacaktir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu bir THY reklami. THY nin satin aldigi 10 Airbus A330-300 uçaginin reklamini yapiyorlar. Kaptan Pilot Bin Ladine çok benziyor.!!!!! Bence bu filmin yapimcisi GEORGES BUSH Junior.!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
medeniyet dedigin tek disi kalmis canavar... bizde medeni olalim diye yirtiniyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu kuyruktaki motif bayrağımızı andırmakla kalmayıp THY kuyruğunuda andırıyor.. bu düpedüz THY'de karşı bir kampanyadır bence..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yaaaa sayın THY yönetimi,, al sen daha yunanlı pilotu yunanlı teknisyeni amerikalı pilotu amerikalı teknisyeni... Yarın şirketin içerisinde sözünü geçiremediğin adam kalmadığında,, uaçklarının yurt dışından gelecek tek bir işaretle taxi bile yapamayack hale geldiğinde ozaman diyeceksinki,, keşke zamandınıda kendi yurtdaşımı çalıştırsaydım, DLR a bile sokmadan yabancı pilot alacağıma DLR A sokmadan kendi pilotumu alsaydım diyeceksin.. Bu günler çok yakın ve örnekleri yaşanmıştır... saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu amerikanın ilk saldısı budan sonra gerisi gelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000