13 Mart 2016, Pazar 08:48:21

Sakarya'da yamaç paraşütü etkinliği

Sakarya Havacılık Kulübünce düzenlenen yamaç paraşütü eğitiminin ardından kursiyeler, Sakarya semalarında uçmanın keyfini yaşadı
  • Kayığa binince yüzülmüyorsa uçağa binince uçulmuyor hava otobüsü şoförleri gerçek bir uçuş için yamaç paraşütü yapın..

Sakarya Sportif Havacılık Kulübü tarafından düzenlenen yamaç paraşütü eğitimlerine katılan kursiyerler ile İstanbul'daki üniversitelerin havacılık kulübü üyeleri, teorik eğitimlerinin ardından Sakarya'da uçuşlarını gerçekleştirdi.

Kursiyerler ve öğrenciler Serdivan ilçesindeki 235 rakımlı Kırantepe'de paraşütle uçmanın keyfini yaşadı. Sakarya Havacılık Kulübü eğitmeni Abdullah Yıldız, öğrencileriyle eğitim uçuşları yaptıklarını söyledi.

Havanın güzel olması dolayısıyla sabah saatlerinden itibaren uçuşlara başladıklarını belirten Yıldız, "Yıldız Teknik Üniversitesi ve Boğaziçi Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi havacılık topluluğu gruplarımız buraya geldi. Arkadaşlarımız güzel uçuş deneyimi yaşadılar. Güzel havanın etkisiyle yüzlerce uçuş yapıldı. Gün batımıyla uçuşlarımızı tamamladık" dedi.

Yaklaşık 80 pilotun uçuş gerçekleştirdiğini ifade eden Yıldız, Kırantepe'nin İstanbul'a yakın en elverişli uçuş alanlarından birisi olduğunu aktardı.

Yıldız, bu nedenle eğitim faaliyetlerini Kırantepe'de yaptıklarına işaret ederek, "Misafirlerimiz de uçuşlardan memnun kaldı. Kursiyerlerimiz bugünkü uçuşlarla büyük deneyim kazandı. Önümüzdeki hafta eğitimler bitecek. Nisan'nın ilk haftasında yeni bir grup eğitimine başlayacağız. Öğrencilerimizin yüzde 90'ı İstanbul'dan geliyor" diye konuştu.





Sakarya'da yamaç paraşütü etkinliği

Yorumlar

Uçak ~ 8 yıl önce
Kayığa binince yüzülmüyorsa uçağa binince uçulmuyor hava otobüsü şoförleri gerçek bir uçuş için yamaç paraşütü yapın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000