07 Temmuz 2012, Cumartesi 11:54:15

SAGA'DA BAYRAM VAR...

Uzun bir süredir herkesin dikkatle izlediği, battı batacak, satıldı-satılacak söylemleri arasında SAGA Havayolları anka kuşu gibi küllerinden doğdu. SAGA'ya hayat verecek olan üçüncü uçak dün akşam Atatürk Havalimanı'na teker koydu ve sadece AirportHaber görüntüledi.
  • hayırlı olsun, Allah devamına erdirsin arkadaşlar. cefasını çektiniz inşallah sefasını da sürersiniz.
  • Ben havacılık sektöründe çalışan biriyim ama SAGA değil. Çok içten bütün şirketlerin çok başarılı olmasını istiyorum. Eğer tek bir şirket en iyi diğerleri kötü olursa bizim gibi patron değil çalışan olan insanların şirket seçim hakkı kalmaz ve havacılık da tekel gibi seçimsiz kalır. Ama birçok şirket iyi durumda olursa bizim için de gidecek ekmek kapısı artar, rekabet gücümüz yükselir. Lütfen bu açıdan düşünün. Umarım SAGA yöneticileri en güzelini yapar, şirket hep daim kalır. ALLAH daha çok uçak versin, bol kazanç versin herkese...
  • SAGA'nın durumunun düzeliyor olması sevindirici bir haber. Umarım yeni yöneticiler de transfer ederler ve işlerini profesyonel bir şekilde yürütmeyi düşünürler. Aksi halde yorumların bir çoğunda olduğu gibi ben de SAGA'nın ömrünün uzun olmayacağını düşünüyorum. Kurulduğu günden bu güne SAGA'dan pek çok kişi geldi geçti. Bunları bir çoğu işini çok iyi bilen inşalardı. Bir çoğu da işten anlamayan ama söz sahibi olan kişilerdi. Bugüne baktığımda iyi elemanlarını kaybetmiş, lüzumsuz eleman ve yöneticileri hala iş başında. Bu da ister istemez şirketin geleceğinin iyi olmadığı izlenimini vermektedir. Umarım sıkıntılı günlerini kısa zamanda geride bırakır ve büyümeye başlarlar.
  • TK ya yeni bir uçak geldi desenize 3 aykullnılır 3 ay sonra TK ya lease olarak gider..
  • Pardon ortak kim???????
  • Hani nerede saga da çalisanlarin sesi çikmiyor neden yorum yazmiyor diyen arkadaslara ... buyurun size benden YORUMSUZ cevap.. iyi uçu§lar olsun arkadaslarim..
  • herkese iyi uçuşlar diliyorum. gamlı baykuşlara inat..
  • Harelde içerde kalan vermediği alacaklarımızı verir artık.
  • 19 ay oldu hala birikmiş maaşlarım harcırahlarım primlerim... kısacası param hala içerde evimi boşalttım eşyalarımı sattım son çare istanbulu terkettim... darısı bizi perişan edenlere varını yoğunu satar trabzona dönerler inşallah...!
  • kazasız belasız uçuşlar dilerim

Çok kez AirportHaber'e de konu oldu. Sıkıntılar bitmek bilmeyen sıkıntılar. SAGA Havayolları'ndan bahsediyoruz. Aylarca maaş veremediler. Çoğu personelini de belki bu yüzden kaybettiler. "Satılıyor" dedikoduları arasında alıcıların biri geldi biri gitti. Belki birçoğu tabir yerinde ise iş olsun diye SAGA'yı oyaladı.  Yetmedi aracılar araya girdi. Amaçları SAGA'yı kurtarmak değil iki kuruş avanta almaktı.

Ve neticede SAGA bir ortak buldu kendi. Şah damarından kesilmek üzere olan SAGA'ya yeniden hayat verdi bu ortaklık.

Önce maaşlar ödendi. Sıkıntılar yerini umuda bıraktı. Her gün gelip giden icra memurlarının yerine bu kez işe müracaat eden havacılık sevenler aşındırmaya başladı SAGA'nın kapısını.

Umutlar yeşerdikçe, hayaller daha da ötelere taşınıyordu.

Uzun süren görüşmeler sonrasında "SAGA batsın" diyenlere inat "SAGA batmayacak"  dedirten haber ilk olarak AirportHaber'e ulaştı.

Dün gece sanki yeniden doğuyormuş gibi SAGA yöneticilerinin gözü gökyüzündeydi. Sonra uçak Türk hava sahasına girdi. Güp güp atan yürek yüzlere gülümseme getirdi.

SAGA üçüncü uçağını getirmişti. Ve orada sadece AirportHaber vardı. "Bir daha kötü günler yaşanmaması dileğiyle"
SAGA'nın başta Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım olmak üzere, Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal Ekçi ve en önemlisi SAGA'nın cefakar çalışanlarına çok şey borçlu olunduğunu yöneticilerin unutmamasını hatırlatıyoruz.

AirportHaber.com

SAGA HAVAYOLLARI ÜÇÜNCÜ UÇAĞINI GETİRDİ
 

SAGA'DA BAYRAM VAR...

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

4.murat ~ 12 yıl önce
hayırlı olsun, Allah devamına erdirsin arkadaşlar. cefasını çektiniz inşallah sefasını da sürersiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çok başarılı ol SAGA ~ 12 yıl önce
Ben havacılık sektöründe çalışan biriyim ama SAGA değil. Çok içten bütün şirketlerin çok başarılı olmasını istiyorum. Eğer tek bir şirket en iyi diğerleri kötü olursa bizim gibi patron değil çalışan olan insanların şirket seçim hakkı kalmaz ve havacılık da tekel gibi seçimsiz kalır. Ama birçok şirket iyi durumda olursa bizim için de gidecek ekmek kapısı artar, rekabet gücümüz yükselir. Lütfen bu açıdan düşünün. Umarım SAGA yöneticileri en güzelini yapar, şirket hep daim kalır. ALLAH daha çok uçak versin, bol kazanç versin herkese...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
SAGA'nın durumunun düzeliyor olması sevindirici bir haber. Umarım yeni yöneticiler de transfer ederler ve işlerini profesyonel bir şekilde yürütmeyi düşünürler. Aksi halde yorumların bir çoğunda olduğu gibi ben de SAGA'nın ömrünün uzun olmayacağını düşünüyorum. Kurulduğu günden bu güne SAGA'dan pek çok kişi geldi geçti. Bunları bir çoğu işini çok iyi bilen inşalardı. Bir çoğu da işten anlamayan ama söz sahibi olan kişilerdi. Bugüne baktığımda iyi elemanlarını kaybetmiş, lüzumsuz eleman ve yöneticileri hala iş başında. Bu da ister istemez şirketin geleceğinin iyi olmadığı izlenimini vermektedir. Umarım sıkıntılı günlerini kısa zamanda geride bırakır ve büyümeye başlarlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
TK ya yeni bir uçak geldi desenize 3 aykullnılır 3 ay sonra TK ya lease olarak gider..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Meraklı ~ 12 yıl önce
Pardon ortak kim???????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
halit aral ~ 12 yıl önce
Hani nerede saga da çalisanlarin sesi çikmiyor neden yorum yazmiyor diyen arkadaslara ... buyurun size benden YORUMSUZ cevap.. iyi uçu§lar olsun arkadaslarim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
coş ~ 12 yıl önce
herkese iyi uçuşlar diliyorum. gamlı baykuşlara inat..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eski çalışan ~ 12 yıl önce
Harelde içerde kalan vermediği alacaklarımızı verir artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sagat ~ 12 yıl önce
19 ay oldu hala birikmiş maaşlarım harcırahlarım primlerim... kısacası param hala içerde evimi boşalttım eşyalarımı sattım son çare istanbulu terkettim... darısı bizi perişan edenlere varını yoğunu satar trabzona dönerler inşallah...!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayırlı ~ 12 yıl önce
kazasız belasız uçuşlar dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000