30 Mayıs 2011, Pazartesi 13:04:07

SAGA’DA FİNANS KİME EMANET?

Saga Havayolları Mali İşler Başkanı Nuray Soyluer’i görevden aldı yerine ise FLY Havayolları’ndan tanıdığımız Erhan Altun’u getirdi.
  • farz edelımkı yenı mali müdürü başarılı oldu... bunun için uçakların uçması gerekicek... ve bunun içinde personel gerekicek....personel beş kuruşsuz nereye hangı yatıya gıdıcek sorarım... paralarımızı vermeden değil yatıya gıtmek, havaalanına gıtmem...varsa bana katılan arkadaşlar paralarımızı almadan uçuşlara gıtmeyelım.. ama yine şirket yalakaları çıkar ve ben uçarım der.bundan emınım. VO ER KA
  • Siz nasıl can vereceksiniz insanları ne hale getirdiniz insanların evlerine hacizler geldi,borç batağının içindeler , İstanbulu terk edip ailelerinin yanlarına sığındılar bir yıldan beri sizi idare ettikleri yetmedimi utanmıyormusunuz çalışanlarınızı bu hale getirmekten.Kolot altındaki arabasını satsa bu insanların parasını yine öder ama keyfini havasını bozmuyo olurmu olmaz.
  • Sevgili Peygamber efendimizin sözünü hatırllatmış arkadaş ne güzelde demiş ama anlayana onlarda ne Allah ne Peygamber korkusu var İnsanların alınterleri kuruyalı Bir yıl oldu öle saça postiş takıp ortalarda salınmayla yürümüyo o işler aman bana bişi olmasında edalarıyla.Bekle bekle seninde sonun geldi insanlara oynadığın oyunlar ayyuka çıktı postişli .Ama o koltuk kimseye kalmyo ....insanlar koltuklarıyla değil yaptıklarıyla anılıyor bunu unutma çünki Allahta unutmuyor zamanı gelince hatırlatıyor insanlara.
  • bu film de bitti arkadaslar bosuna cirpinmayin
  • sagada işler düzelir die umut ediyorum dışardan farklı görülebilir ama ben içinde olan biri olarak emek harcandığını görüyorum zaten kim ister şirketi kötü olsun erhan beyede güveniyorum el birliğiyle kalkınacak şirket....milletin kepçeyle götürdüğünü,düzeltecek
  • “ İşçilerin ücretlerini alın teri kurumadan ödeyiniz” Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.)
  • saga düzelecek... parasını da alamayanlara sesleniyorum :şirket düzelmezse siz nasıl para alıcaksınız biraz ii dileklerde bulunun bazı arkadaşlara sesleniyorum
  • yahu o nuray o nuray değil......
  • Parasını alamayanlara hukuki tavsiye, eger elinizde belgeniz varsa veya çek senet alın hemen Bakırköy adliyesinde Ticaret mahkemesine gidin şirketin iflasını isteyin ve ara kararı alıp dogru SHGM ye gidin hemen para çözülür ;) o dakka para bulur ve öderler bunlar merak etmeyin :)))))))
  • ERHAN Kardesim Seni Tebrik Eder, BASARILAR Diliyorum. Erhan Kardesim hakinda kimse Negatif yorum yapamaz Cunku Havayollarinda Yanlisi olmamistir. Hemserim Senden Gurur Duyuyoruz. ÖZ ARTVIN,li www.dabrentacar.com www.dabreisen.de DUSSELDORF
Zor bir süreçten geçen Saga Havayolları finans departmanında değişikliğe gitti. Mali darboğazın eşiğinde bulunan şirkete bir yandan ortak alma yada şirketi tamamen satma görüşmeleri sürerken diğer yandan iç yapıda değişikliğe gidiliyor. Şirkette, çok sayıda personel işten çıkartılırken, uzun süredir maaşlar da verilemiyor.

İşten çıkartılan personel tazminatlarını alamadığı veya haksız yere işten çıkarıldığını belirterek mahkemeye gidiyor. Mahkemeyi kazanan personel şirketin geleceğinden endişe duydukları için Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’ndeki teminata göz dikti. Mahkeme kararıyla alacağını kesinleştiren personel kararı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’ne ulaştırıyor.

Son dönemde yaşanan sıkıntıları atlatmak isteyen Saga Havayolları Mali İşler Başkanı’nı görevden aldı.Sektörün FLY Havayolları’ndan tanıdığı Erhan Altun Saga Havayolları’nın Mali İşler Başkanı oldu.

FLY Havayolları’nın batış sürecinde Finans Müdürü olan Erhan Altun, Saga Havayolları'nın mali durumunu düzeltebilecek mi bunu zaman gösterecek.

Erhan Altun, FLY Havayolları’nın batışından sonra Balıkesir’in tatil yöresi Küçükkuyu’da otel işletmeciliğine başlamıştı.

©AirportHaber.com Özel
SAGA’DA FİNANS KİME EMANET?

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

Misafir ~ 13 yıl önce
farz edelımkı yenı mali müdürü başarılı oldu... bunun için uçakların uçması gerekicek... ve bunun içinde personel gerekicek....personel beş kuruşsuz nereye hangı yatıya gıdıcek sorarım... paralarımızı vermeden değil yatıya gıtmek, havaalanına gıtmem...varsa bana katılan arkadaşlar paralarımızı almadan uçuşlara gıtmeyelım.. ama yine şirket yalakaları çıkar ve ben uçarım der.bundan emınım. VO ER KA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Siz nasıl can vereceksiniz insanları ne hale getirdiniz insanların evlerine hacizler geldi,borç batağının içindeler , İstanbulu terk edip ailelerinin yanlarına sığındılar bir yıldan beri sizi idare ettikleri yetmedimi utanmıyormusunuz çalışanlarınızı bu hale getirmekten.Kolot altındaki arabasını satsa bu insanların parasını yine öder ama keyfini havasını bozmuyo olurmu olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sevgili Peygamber efendimizin sözünü hatırllatmış arkadaş ne güzelde demiş ama anlayana onlarda ne Allah ne Peygamber korkusu var İnsanların alınterleri kuruyalı Bir yıl oldu öle saça postiş takıp ortalarda salınmayla yürümüyo o işler aman bana bişi olmasında edalarıyla.Bekle bekle seninde sonun geldi insanlara oynadığın oyunlar ayyuka çıktı postişli .Ama o koltuk kimseye kalmyo ....insanlar koltuklarıyla değil yaptıklarıyla anılıyor bunu unutma çünki Allahta unutmuyor zamanı gelince hatırlatıyor insanlara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu film de bitti arkadaslar bosuna cirpinmayin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sagada işler düzelir die umut ediyorum dışardan farklı görülebilir ama ben içinde olan biri olarak emek harcandığını görüyorum zaten kim ister şirketi kötü olsun erhan beyede güveniyorum el birliğiyle kalkınacak şirket....milletin kepçeyle götürdüğünü,düzeltecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
“ İşçilerin ücretlerini alın teri kurumadan ödeyiniz” Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
saga düzelecek... parasını da alamayanlara sesleniyorum :şirket düzelmezse siz nasıl para alıcaksınız biraz ii dileklerde bulunun bazı arkadaşlara sesleniyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yahu o nuray o nuray değil......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Parasını alamayanlara hukuki tavsiye, eger elinizde belgeniz varsa veya çek senet alın hemen Bakırköy adliyesinde Ticaret mahkemesine gidin şirketin iflasını isteyin ve ara kararı alıp dogru SHGM ye gidin hemen para çözülür ;) o dakka para bulur ve öderler bunlar merak etmeyin :)))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ERHAN Kardesim Seni Tebrik Eder, BASARILAR Diliyorum. Erhan Kardesim hakinda kimse Negatif yorum yapamaz Cunku Havayollarinda Yanlisi olmamistir. Hemserim Senden Gurur Duyuyoruz. ÖZ ARTVIN,li www.dabrentacar.com www.dabreisen.de DUSSELDORF

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000