05 Eylül 2010, Pazar 15:44:58

SAGA UÇAĞINDA ARIZA

Saga Havayolları'nın Boeing 737-400 tipi uçağı iniş takımlarındaki arıza yüzünden Polonya'da 10 saat rötar yaşadı. Yolcular bir başka uçakla İzmir'e gönderildi.
  • Türk insanına bieşy beğendiremezsin abicim.DÜnya nın en kaliteli ve titiz bakımını da yapsan beğenmez.Tatmin olmaz..Eline sağlık demez,çekemez,taşlar yuhalar..Ama elin gavuru dediğiniz avrupalı, sana minnettar kalır..Hiç bişeyden anlamasa da sana insanlık dersi verir..Ağzı torba gibi olan insanlar burda Yok ucuz bakımmış,yok kalitesiz bilmem neymiş sallar durur işte...Siz yatın kalkın da Bakım birimlerinde çalışan tüm emekçilerin işlerini hakkıyla yaptığına du a edin...yoksa bir gün size dua edilir..
  • Sanayi mantığıyla olaya yaklaşan, hayatında oto sanaiden başka bakım birimi görmemiş zihniyetlere yorum yazdırmayın burada : )
  • Bakımın ucuzu pahalısı olmaz.Bunu taş kafanıza sokun.Türkiye de hizmet veren tüm havayolu şirketlerinin bakımlarının titizlikle ve en üst düzey disiplinle yağıldığına emin olabilirsiniz.Tepelerinde ciddi otoriteler ve baskılar var.Bu işi sanayi de oto tamirciliği gibi yorumlayan zihniyeti kınıyor ve gülüyorum...
  • klasik malum parti mantığı. çamur at izi kalsın, ortalığı bulandırmaktan başka bi iş yapmayanlar sen bu güne kadar saganın kaç uçağını nerde bakım yaptırdığını biliyormusun. geyik.
  • Saga EASA onaylı en ucuz bakım kuruluşlarında bakımlarını yaptırmaktadır.Bilginize. Ucuz etin yahnisi yavan olur
  • Nerede bakım yapılcak MANAVDA yapılıyor.Yahu arkaadaşım sektör ve bakım hizmetleri konusunda bilgin yoksa saçma sapan yorumlar yazma...Kirlilik yapma burada..
  • MIŞ MUŞ LU EKSİK BİLGİNE UTANMADAN BİDE ÇAMUR ATMAYA KALKIYOSUN.
  • İniş takımlarını içeri alamamış. Nerede bakım yaptırıyorlarsa?
  • O uçağı tekrar yolculara hiçbir sıkıntı stress yaşatmadan dönüp indirmek her babayigidin harcı değil kaptanlara helal olsun kutluyorum
  • 737-400'ler gönderildi hatta yerine KTHY'den kalan 737-800'ler geldi diye biliyorduk?
Saga Havayolları’na ait TC-SGE kuyruk tescilli uçak İzmir’e gelmek üzere önceki gün Polonya’nın Poznan kentinden havalandı. Ancak kalkıştan hemen sonra iniş takımlarında sorun yaşandı. Uçak kalkıştan 10 dakika sonra tekrar Poznan Havaalanı’na iniş yaptı.

Uçakta bulunan 165 yolcu ve 6 mürettebat İzmir’den gönderilen Boeing 737-800 tipi uçakla 10 saat gecikmeli olarak Türkiye’ye getirildi.

AirportHaber ÖZEL
SAGA UÇAĞINDA ARIZA

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 14 yıl önce
Türk insanına bieşy beğendiremezsin abicim.DÜnya nın en kaliteli ve titiz bakımını da yapsan beğenmez.Tatmin olmaz..Eline sağlık demez,çekemez,taşlar yuhalar..Ama elin gavuru dediğiniz avrupalı, sana minnettar kalır..Hiç bişeyden anlamasa da sana insanlık dersi verir..Ağzı torba gibi olan insanlar burda Yok ucuz bakımmış,yok kalitesiz bilmem neymiş sallar durur işte...Siz yatın kalkın da Bakım birimlerinde çalışan tüm emekçilerin işlerini hakkıyla yaptığına du a edin...yoksa bir gün size dua edilir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sanayi mantığıyla olaya yaklaşan, hayatında oto sanaiden başka bakım birimi görmemiş zihniyetlere yorum yazdırmayın burada : )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bakımın ucuzu pahalısı olmaz.Bunu taş kafanıza sokun.Türkiye de hizmet veren tüm havayolu şirketlerinin bakımlarının titizlikle ve en üst düzey disiplinle yağıldığına emin olabilirsiniz.Tepelerinde ciddi otoriteler ve baskılar var.Bu işi sanayi de oto tamirciliği gibi yorumlayan zihniyeti kınıyor ve gülüyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
klasik malum parti mantığı. çamur at izi kalsın, ortalığı bulandırmaktan başka bi iş yapmayanlar sen bu güne kadar saganın kaç uçağını nerde bakım yaptırdığını biliyormusun. geyik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Saga EASA onaylı en ucuz bakım kuruluşlarında bakımlarını yaptırmaktadır.Bilginize. Ucuz etin yahnisi yavan olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Nerede bakım yapılcak MANAVDA yapılıyor.Yahu arkaadaşım sektör ve bakım hizmetleri konusunda bilgin yoksa saçma sapan yorumlar yazma...Kirlilik yapma burada..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
MIŞ MUŞ LU EKSİK BİLGİNE UTANMADAN BİDE ÇAMUR ATMAYA KALKIYOSUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İniş takımlarını içeri alamamış. Nerede bakım yaptırıyorlarsa?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
O uçağı tekrar yolculara hiçbir sıkıntı stress yaşatmadan dönüp indirmek her babayigidin harcı değil kaptanlara helal olsun kutluyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
737-400'ler gönderildi hatta yerine KTHY'den kalan 737-800'ler geldi diye biliyorduk?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000