21 Nisan 2012, Cumartesi 09:21:23

SAGA PERSONEL ARIYOR

Yeni ortak alarak mali durumunu düzelten ve personelinin maaşlarını ödemeye başlayan Saga Havayolları, operasyonlarına tekrar başlıyor... Şirket, kaptan pilot, deneyimli F/O ve kabin memuru aradığını duyurdu.
  • saga yıllarca ıc yatı parasını odemeyecegı,aylarca maas vermeden bugun yarın bugun yarın dıye surundurecegı,harcırahsız yurtdısına gonderecegı ve 'alacaklarımızı ne zaman alırız' dıye sormayan;soramayan kabın ekıplerı ıster kendıne.. bunyenız kuvvetlıyse yanı hastalıklarla basa cıkabılıyorsanız,cunku her yatıda ya da yatı donusu hasta olacaksınız,6 ay para almadan da hayatta kalırım dıyorsanız ıste sıze fırsat..
  • madem madursubuz,paranızı alamıyorsunuz.Çıkın gidin kimse sizi zorla tutmuyor,yada zincire vurmuyor.Eminim uçuşlarda kaptanım kaptanım diye el pençe divan duruyorsunuzdur.Yada şirkette x hanımcım,x beyciğim diye hitaplarla insanlarla muhabbet ediyorsunuzdur.Sonra eve gelince burdan sagaya veryansın ediyorsunuz.Kötülüyorsunuz,mahkemelere başvuruyosunuzBu da çok etik değil.Madem istemiyorsanız çıkarsınız arkadaş.hala oraya kamp kurmuşsunuz
  • sakin ola oyle bir hata yapmayin arkadaslar acin 2009 senesinde 60 tane insani is vaadiyle senetle sepetle aylarca oyalayip sonrada dalga gecer gibi nasil yolda biraktigini hatirlayin. Akli olan o sirketin kapisindan bile gecmez.
  • Gulsemmi aglasammi sasirdim onca insani magdur ettiler aldiklari ahlar yetmedi dahasinimi istiyorlar ?once bi calisan hala kahrini ceken personelinin sonra borclu oldugun eski personelin maaslarini ode tam olarak sonra alim yapiyorum diye ilan vermeye azcik yuzun olsun !! gerci orasi saga; utanma, cekinme, insana saygi ,profesyonellik erdemlerinin yakinindan asla gecemeyen sirket .
  • Saga nın işi bitince orgazm mı olacaksınız. İyi temennilerini iletde pozitif bir katkın olsun. İyi de olabilir kötüde. Orasını kimse bilemez.
  • "yaw neymiş arkadaş" kabin görevlilerine çirkin ve sınıflandırıcı bir yorum, sahibine yakıştığına inanarak, tüm havacılık çalışanlarına saygılarımı sunuyorum.
  • 300-400 euro maaş alacaksın diye evini barkını bırakıp gelmişsin hosteslik yapacam diye.. sonra şirkette işler kötü gitmiş ve okadar kötüki ;sonuşta onlarca milyon dolarlık borçla batmanın eşiğine gelmiş bu şirket.. ne çirkefmişsiniz arkadaş halaaa konuşuyosunuz ya.. sen o kafayla eminim hala işsizsindir. ve şunada eminimki birtek size yüz yeren işe almayı kabul eden şirkette sagadır.
  • Ya bir borçlarını ödeyin sonra personel arayışına girin okadar zamanında alacağız deyip evinden barkından ettiklerinizin ahını nasıl ödeceksiniz ? Daha kirada oturduğunuz şirketin mal sahibi arabanı altında porche almadımı kolot bey ? Arabaları kaçıran kaçırana icradan birde kalkmış personel arayışına giriyorsun sen ilk borçlarını öde !
  • artık taşlamayı bırakın ve guzel temennilerde bulunun her inişin bir çıkşı vardır şimdi bizde o yolda ilerliyoruz ve her geçen gün daha güzel bir şirket olacagız....
  • 5 ay maas almadan calisacak ve insan yerine koyulmayacak yeni kurbanlar araniyor
1 senedir mali krizle boğuşan ve personel maaşlarını ödeyemeyen Saga Havayolları, yeni ortağının katkısıyla ayağa kalktı.

Personel maaşlarının ödenmeye başlandığı şirket, yaşanan kriz nedeniyle işten çıkan pilot, kabin memuru ve F/O arayışına girdi.

Yapılan açıklamada;

"Şirketimiz filosunda bulunan A310 ve A320 tipi uçaklar için tip yetkisine sahip kaptan pilotlar ve first officer'lar aranıyor. Bunun yanı sıra kabin için deneyimli bay/bayan kabin memurları da aranmaktadır. Başvurular için şirketin [email protected] adlı mail adresine veya şirket merkezine cv ile başvurulabilir.

İletişim bilgileri: Saga Havayolları

Florya Cad. No: 88 Florya Plaza Kat: 3 Florya İstanbul.

Tlf: 444 72 42 Faks: 0212 573 03 23
SAGA PERSONEL ARIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Misafir ~ 12 yıl önce
saga yıllarca ıc yatı parasını odemeyecegı,aylarca maas vermeden bugun yarın bugun yarın dıye surundurecegı,harcırahsız yurtdısına gonderecegı ve 'alacaklarımızı ne zaman alırız' dıye sormayan;soramayan kabın ekıplerı ıster kendıne.. bunyenız kuvvetlıyse yanı hastalıklarla basa cıkabılıyorsanız,cunku her yatıda ya da yatı donusu hasta olacaksınız,6 ay para almadan da hayatta kalırım dıyorsanız ıste sıze fırsat..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
madem madursubuz,paranızı alamıyorsunuz.Çıkın gidin kimse sizi zorla tutmuyor,yada zincire vurmuyor.Eminim uçuşlarda kaptanım kaptanım diye el pençe divan duruyorsunuzdur.Yada şirkette x hanımcım,x beyciğim diye hitaplarla insanlarla muhabbet ediyorsunuzdur.Sonra eve gelince burdan sagaya veryansın ediyorsunuz.Kötülüyorsunuz,mahkemelere başvuruyosunuzBu da çok etik değil.Madem istemiyorsanız çıkarsınız arkadaş.hala oraya kamp kurmuşsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sakin ola oyle bir hata yapmayin arkadaslar acin 2009 senesinde 60 tane insani is vaadiyle senetle sepetle aylarca oyalayip sonrada dalga gecer gibi nasil yolda biraktigini hatirlayin. Akli olan o sirketin kapisindan bile gecmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Gulsemmi aglasammi sasirdim onca insani magdur ettiler aldiklari ahlar yetmedi dahasinimi istiyorlar ?once bi calisan hala kahrini ceken personelinin sonra borclu oldugun eski personelin maaslarini ode tam olarak sonra alim yapiyorum diye ilan vermeye azcik yuzun olsun !! gerci orasi saga; utanma, cekinme, insana saygi ,profesyonellik erdemlerinin yakinindan asla gecemeyen sirket .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Saga nın işi bitince orgazm mı olacaksınız. İyi temennilerini iletde pozitif bir katkın olsun. İyi de olabilir kötüde. Orasını kimse bilemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
"yaw neymiş arkadaş" kabin görevlilerine çirkin ve sınıflandırıcı bir yorum, sahibine yakıştığına inanarak, tüm havacılık çalışanlarına saygılarımı sunuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
300-400 euro maaş alacaksın diye evini barkını bırakıp gelmişsin hosteslik yapacam diye.. sonra şirkette işler kötü gitmiş ve okadar kötüki ;sonuşta onlarca milyon dolarlık borçla batmanın eşiğine gelmiş bu şirket.. ne çirkefmişsiniz arkadaş halaaa konuşuyosunuz ya.. sen o kafayla eminim hala işsizsindir. ve şunada eminimki birtek size yüz yeren işe almayı kabul eden şirkette sagadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ya bir borçlarını ödeyin sonra personel arayışına girin okadar zamanında alacağız deyip evinden barkından ettiklerinizin ahını nasıl ödeceksiniz ? Daha kirada oturduğunuz şirketin mal sahibi arabanı altında porche almadımı kolot bey ? Arabaları kaçıran kaçırana icradan birde kalkmış personel arayışına giriyorsun sen ilk borçlarını öde !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
artık taşlamayı bırakın ve guzel temennilerde bulunun her inişin bir çıkşı vardır şimdi bizde o yolda ilerliyoruz ve her geçen gün daha güzel bir şirket olacagız....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
5 ay maas almadan calisacak ve insan yerine koyulmayacak yeni kurbanlar araniyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000