12 Kasım 2012, Pazartesi 12:09:41

SAGA HAVAYOLLARI LİBYA YOLCUSU

Uzun süredir var olma savaşı veren Saga Havayolları ruhsatının iptaline ramak kala şirkete ortak olan İranlılar kötü gidişata dur diyecek adımlar atılmasını sağlamıştı. Mali yapısı az da olsa güçlenen Saga Havayolları İranlı ortağın can suyu vermesiyle birlikte filoya da üçüncü uçağı getirmişti.
  • 'Biriken maaşlar yavaş yavaş ödenmeye başlamış' nasıl büyük bir yalandır bu... Eskiden insanlar mesleklerini etik bir şekilde yapardı. Tarafsız olmak haberciliğin ilk ilkelerindendi... Ne yazık ki meslek ahlakı yerini çıkar ilişkilerine bırakmış... Saga personeline eskiden kalma maaşlarını ödemediği gibi aylık maaşından da kesintiler yapıyor... Keşke biraz cesaretiniz olsa da gerçekleri yayınlasanız... Bizler bu kadar emek verdik tabi ki şirketin düzelmesini çok isteriz... Zordayken kaçmadık destek olduk... Maaş almadan çalışmaya devam ettik... Ama bizleri düşünen yok... Ne siz haberciler ne de patronlarımız... Ben artık sizleri Allah'a havale ediyorum.... Gerçi sizlerin bu yazıyı yayınlamaya bile cesareti yok ya neyse....
  • Arkadaslar lutfen biraz adil olalim Saga havayollari sizlere guzel guzel maas verirken iyiydi simdimi kotu oldu.Her sirket bir dar bogazdan geciyor kotu gunler geride kalacaktir lutfen hemen kotuleme yapmayin hersey para degildir,Saga olmazsa ekmegini baska yerlerde arayacaksin.
  • cankut abi 300 uçaklarını verecek kolota kiraya, pilotlarına anket yaptı dıyolar; sual şu libyadamı yoksa irandamı uçmak istersin? cevap ; genel ağırlık libya
  • Sayin Kolot asla olmaz dedigi seyi yine yapti, MHC ile yine beraber hareket etmeye basladi. Zor aliriz artik paralari. Eger Onur'un yeni ortak adayi uyanmazsa 1 yil icerisinde orasi da bataga saplanacaktir.
  • Alacaklarımızı hala vermediğiniz gibi mahkemelerde uğraşınız devam ediyor ama bizimde elbet sizinle diğer tarafta bu savaşımız devam edecek.Allah korkusu sadece cuma namazlarında vuku buluyor sizde.Kul hakkına girmeyi bırakın artık !!!
  • bu şirket sahiplerinin yediği insan emekleri birgün boğazlarına takılacak......
  • Dediğiniz gibi,çok güzel bihaber,okadar kişi ekmeğini kazanıyor burada.ayrıca ülkemiz havacılığı adınada güzel gelişme.. indian arkadaş, bu scraps ettiği demek yerine ıskartaya çıkarttığı, kullanım dışı yaptığı şeklinde ifade kullansak,çokmu havacılık dışı bir ifade oluyor?
  • böyle güzel haberler duymak sevindirici. SAGA havayollarını tebrik ederim.
  • artık alacklarımızıda oderler herhalde utanırlar belkı
  • kınamı yakacaksın öyleyse, ayıp arkadaşların ekmek yiyor o şirketten. olumlu olursan merak etme günaha girmezsin.

Biriken maaşlar yavaş yavaş ödenmeye başlamış ve uçaklardan birisi de İran’a gönderilmişti. Ancak İranlı ortağa rağmen şirkette sessizlik devam ediyordu.  Çalışanlar geleceğe endişe ile bakarken, şirket yönetimi uçakları pazarlamak için çalışıyordu.

AirportHaber’e gelen bilgilere göre SAGA Havayolları, filosunda bulunan Airbus 310 ve 320 tipi iki uçağını  Libya merkezli Ghademes Havayolları’na kiraladı. Bir yıllık anlaşma imzalayan Saga Havayolları bu anlaşma ile rahat bir nefes alacak.

Saga Havayolları’ndan alınan bilgiye göre; uçaklardan birisi İstanbul-Tripoli, Tripoli-İtalya ve Avrupa’nın diğer ülkelerine uçuş yapacak ve daha sonra İstanbul’a dönecek. Uçaklar istanbul’da base edilecek. Bakımları Onur Air’de yapılacak olan uçaklara Hindistan’dan yeni motor getirildi.

Motorların takılmasının ardından kısa bir süre içinde uçaklar uçmaya başlayacak.

©AirportHaber Özel

SAGA HAVAYOLLARI LİBYA YOLCUSU

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

haberci.... ~ 11 yıl önce
'Biriken maaşlar yavaş yavaş ödenmeye başlamış' nasıl büyük bir yalandır bu... Eskiden insanlar mesleklerini etik bir şekilde yapardı. Tarafsız olmak haberciliğin ilk ilkelerindendi... Ne yazık ki meslek ahlakı yerini çıkar ilişkilerine bırakmış... Saga personeline eskiden kalma maaşlarını ödemediği gibi aylık maaşından da kesintiler yapıyor... Keşke biraz cesaretiniz olsa da gerçekleri yayınlasanız... Bizler bu kadar emek verdik tabi ki şirketin düzelmesini çok isteriz... Zordayken kaçmadık destek olduk... Maaş almadan çalışmaya devam ettik... Ama bizleri düşünen yok... Ne siz haberciler ne de patronlarımız... Ben artık sizleri Allah'a havale ediyorum.... Gerçi sizlerin bu yazıyı yayınlamaya bile cesareti yok ya neyse....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dragon ~ 11 yıl önce
Arkadaslar lutfen biraz adil olalim Saga havayollari sizlere guzel guzel maas verirken iyiydi simdimi kotu oldu.Her sirket bir dar bogazdan geciyor kotu gunler geride kalacaktir lutfen hemen kotuleme yapmayin hersey para degildir,Saga olmazsa ekmegini baska yerlerde arayacaksin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eski calısan. ~ 11 yıl önce
işçi hobi olarakmi calısıyor sizce ? hersey para degilmiş. insanları 1 seneden fazla magdur ettiler kimse borc istemıo kendi hakkını istiyor. He siz hobi olarak calısıyorsanız orasi baska :)
300-500/600 ~ 11 yıl önce
cankut abi 300 uçaklarını verecek kolota kiraya, pilotlarına anket yaptı dıyolar; sual şu libyadamı yoksa irandamı uçmak istersin? cevap ; genel ağırlık libya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MHC ~ 11 yıl önce
Sayin Kolot asla olmaz dedigi seyi yine yapti, MHC ile yine beraber hareket etmeye basladi. Zor aliriz artik paralari. Eger Onur'un yeni ortak adayi uyanmazsa 1 yil icerisinde orasi da bataga saplanacaktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sayın Kolot ~ 11 yıl önce
Alacaklarımızı hala vermediğiniz gibi mahkemelerde uğraşınız devam ediyor ama bizimde elbet sizinle diğer tarafta bu savaşımız devam edecek.Allah korkusu sadece cuma namazlarında vuku buluyor sizde.Kul hakkına girmeyi bırakın artık !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FAKA ~ 11 yıl önce
bu şirket sahiplerinin yediği insan emekleri birgün boğazlarına takılacak......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 11 yıl önce
Dediğiniz gibi,çok güzel bihaber,okadar kişi ekmeğini kazanıyor burada.ayrıca ülkemiz havacılığı adınada güzel gelişme.. indian arkadaş, bu scraps ettiği demek yerine ıskartaya çıkarttığı, kullanım dışı yaptığı şeklinde ifade kullansak,çokmu havacılık dışı bir ifade oluyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mözyööö ~ 11 yıl önce
böyle güzel haberler duymak sevindirici. SAGA havayollarını tebrik ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alacaklılar ~ 11 yıl önce
artık alacklarımızıda oderler herhalde utanırlar belkı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
indian'a cevap ~ 11 yıl önce
kınamı yakacaksın öyleyse, ayıp arkadaşların ekmek yiyor o şirketten. olumlu olursan merak etme günaha girmezsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
indian @kınalıya ~ 11 yıl önce
scraps olmuş motor demedik herhalde scraps olmuş uçağın serviceable motoru dedik . Mumbai ve Almanya limanlarında Air India`nın scraps ettiği A310`lar bulunmakta.ARAŞTIR ÖĞREN.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000