19 Ağustos 2016, Cuma 09:40:58

Sabiha Gökçen'de yolcular isyan etti

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na inen yolcular, servis hizmeti veren otobüslerin yerlerinin taksiciler tarafından işgal edilmesi sonucu mağdur oldu.
  • ya oarası dağ başımı birileri kafalarına göre hareket ediyor ve yönetim ve polis öyle bakıyor !! tam bizlik konu işte.
  • Rezalet resmen ! Demek'ki birileri izin veriyor yada bazilari isini iyi tam yapmiyor .
  • ISG kime hizmet ediyor tur araçları kimin emriyle açık otoparka alınmıyor .saw da saldım çayıra mevlam hatıra Hesabı işler yürüyor taksi koop saw'a bırakın taksileri tur araçlarını bile sokmuyorlar tur araçlarına inanılmaz cezalar kestiriyorlar bu adaletsizliğe çarpıklığa son verin
  • Taksi işini serbest piyasaya çevireceksin. Dtandartları belirleyip uyan her şirkete taksi plakası vereceksin. Yüzlerce binlerce taksi firması ve rekabeti olacak. Hem araç ve şöför kalitesi artacak hem de fiyatlar düşecek. Taksi araç başına yıllık 20 bün tl sabit vergi alacaksın. Kurallara uyan ve vergiyi ödeyen herkes taksici olabilecek. Taksi plakaları 1-2 milyon etmeyecek. Mafya olmayacaklar. Serbest piyasa doyana kadar taksici çıkacak ortaya. Nasıl ki herkes market açmanın limiti yok, taksi plakası limiti de olmayacak.
  • Londra taksi şoförü olmak için minimum 2 sene sınava hazırlanmak gerekirken bizde de issiz güçsüz adamlar taksici gelen turisti dolaştırır, atatürkte bomba patlar onu fırsata çevirir, sabihada otobüsler kalkar onu fırsata çevirir, allah gözünüzü doyursun..
  • Spor olsun biraz:)))))
  • Bir havalimanının herşeyimi problem olur.pessssss
  • Akp taksicileri simartiyor oy deposu diye...
  • Taksici olmak icin standartlarin belirlenmesi ve uygulanmasi bu sorunu cozer.
  • Uber kullanın oda olmuyorsa transfer firmaları var onları kullanın taksiden daha ucuz daha konforlu

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na inen yolcular, servis hizmeti veren otobüslerin yerlerinin taksiciler tarafından işgal edilmesi sonucu mağdur oldu. Ellerindeki valizlerle metrelerce yol yürümek zorunda kalan yolcular fırsatçı taksicilere isyan etti.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na inen yolcular hiç beklemedikleri bir manzara ile karşılaştı. Bugüne kadar yolcu çıkışında bulunan ve servis hizmeti veren otobüslerin yerini ticari taksiler işgal etti.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan yapılan değişiklikler kapsamında yolcu çıkışında bekleyen servis otobüsleri yolun karşısına gönderildi. Bu durumu fırsat bilen Sabiha Gökçen Havalimanı Taksi Kooperatifi üyesi 60 kişilik taksici, servis otobüslerinin alanını işgal etti.

Mağdur olan yolcular ellerindeki valizlerle metrelerce yol yürümek zorunda kaldı. Yolcular karşı karşıya kaldıkları bu haksız duruma isyan etti. (Yeni Şafak)

Sabiha Gökçen'de yolcular isyan etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (45)

tam bizlik ! ~ 8 yıl önce
ya oarası dağ başımı birileri kafalarına göre hareket ediyor ve yönetim ve polis öyle bakıyor !! tam bizlik konu işte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kazim ~ 7 yıl önce
taksi ciler haklı is biraz arastırın ondan sonra suclayın bence o rası dag bası degıl
Mus ~ 8 yıl önce
Rezalet resmen ! Demek'ki birileri izin veriyor yada bazilari isini iyi tam yapmiyor .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adil ~ 8 yıl önce
ISG kime hizmet ediyor tur araçları kimin emriyle açık otoparka alınmıyor .saw da saldım çayıra mevlam hatıra Hesabı işler yürüyor taksi koop saw'a bırakın taksileri tur araçlarını bile sokmuyorlar tur araçlarına inanılmaz cezalar kestiriyorlar bu adaletsizliğe çarpıklığa son verin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Musa ~ 8 yıl önce
Madein Türkiye
Taxi projesi ~ 8 yıl önce
Taksi işini serbest piyasaya çevireceksin. Dtandartları belirleyip uyan her şirkete taksi plakası vereceksin. Yüzlerce binlerce taksi firması ve rekabeti olacak. Hem araç ve şöför kalitesi artacak hem de fiyatlar düşecek. Taksi araç başına yıllık 20 bün tl sabit vergi alacaksın. Kurallara uyan ve vergiyi ödeyen herkes taksici olabilecek. Taksi plakaları 1-2 milyon etmeyecek. Mafya olmayacaklar. Serbest piyasa doyana kadar taksici çıkacak ortaya. Nasıl ki herkes market açmanın limiti yok, taksi plakası limiti de olmayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Londra Taksi ~ 8 yıl önce
Londra taksi şoförü olmak için minimum 2 sene sınava hazırlanmak gerekirken bizde de issiz güçsüz adamlar taksici gelen turisti dolaştırır, atatürkte bomba patlar onu fırsata çevirir, sabihada otobüsler kalkar onu fırsata çevirir, allah gözünüzü doyursun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ha ha ha ~ 8 yıl önce
Spor olsun biraz:)))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pesss ~ 8 yıl önce
Bir havalimanının herşeyimi problem olur.pessssss

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akp modu ~ 8 yıl önce
Akp taksicileri simartiyor oy deposu diye...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
What? ~ 8 yıl önce
Taksici esnafı ekseri mhp ve chp tabanını oluşturuyor. Biraz araştır da konuş. Cahil misin nesin
Moron ~ 8 yıl önce
Aynen taksicileri kazanan iktidari alir
Barzo ~ 7 yıl önce
acaba havasta akpill geciyomu???
standart ! ~ 8 yıl önce
Taksici olmak icin standartlarin belirlenmesi ve uygulanmasi bu sorunu cozer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eyvah ~ 8 yıl önce
o zaman dışardan taksici getirmek zorunda kalırız.
Cem ~ 8 yıl önce
Uber kullanın oda olmuyorsa transfer firmaları var onları kullanın taksiden daha ucuz daha konforlu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Spq ~ 8 yıl önce
Tamamwn katiliyorum. Son senedir Ataturk'ten bir kere olsun taksiye binmedim. Uber super. Daha konforlu, daha ucuz ve daha insani.
Adil ~ 8 yıl önce
Yaklaşık yirmigündür ISG ye abone olan veya olmayan havaalanı iç yollarını kullanmayan ,trafiği aksatmayan ,otoparkı kullanan otoparktan yolcu alan ciddi otopark ücreti ödeyen ,tur araçları otoparka alınmıyor .saw da bulunan taksi koop nin birileriyle bu rantı paylaştığı kanaati oluşturmaktadır dışarıdan yolcu getiren taksiler saw da yolcu aldıklarında darp edilmekte ve bununla ilgili saw genel Müd veya ISG sezsiz kalmaktadır .durum böyle olunca hava alanı iç yollarında yolcu indirip bindirmek zorunda kalan tur araçlarına hergün inanılmaz cezalar kesilmektedir ve ciddi mağduriyet yaşanmaktadır ayrıca otopark tur araçlarına yasak olduğu için yolcu indirme bindirme işi iç yollarda yapıldığından dolayı trafik ciddi bir şekilde aksamaktadır.bu sorun çözülebilecekmi ? Bu sorun yöneticileri yani SAW,ı İSG,yi İl emniyet müdürlüğü kimi ilgilendiriyor hangi dürüst insan bunu çözecek.
Adil ~ 8 yıl önce
Transfer ve tur şirketlerini alanda beklenmedikleri gibi otoparka bile sokmuyorlar
Erdoğan doğru emeksiz kazanç şatil kullanin yaziklar olsun bunun gibi düşünenlere havalar soguk veya yağış oldugu zamankosarsiniz taxiye ~ 8 yıl önce
Orada bir kurum varsa muhakkak. Karşılığını alıyordur siz. Okadar kafanızı yormayin

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000