17 Temmuz 2016, Pazar 14:20:27

Sabiha Gökçen'de trafik kuyruğu

Araç girişine kapatılan Sabiha Gökçen Havalimanı'nda trafik felç oldu.
  • normal zamanda gecikmeli kalkan uçaklar, alana araç giriş çıkışı yapılamaması, alan güvenlik görevlilerin dahi göreve gelememesine, alanda verilen hizmetin aksamasına,yolcular arasında yaşlı, özürlü ve bebeklerde bulunmasına rağmen herhalde hava alanı etrafında tankların bulunması nedeni ile gecikmesiz tam zamanında havalanmıştır. rağmen oldağundan
  • SAW yönetiminin, hangi olay veya kriz karşısında başarılı olduğu görülmüştür ! Görülmeyecektir! Bunun nedeni çok basit: Herkes Müdür, Başkan, vb. mevkii de benden izin alınmalı derler. Bir şeyler söylersin iyileştirme yapalım dersin herkes başından savar. Yok bu benim yetki alanım değil, yok bu HEAŞ'ın görevi yok MİA'nın görevi, yok Emniyetin görevi, yok Emniyetin görevi, yok Jandarmanın görevi, yok İSG'nin görevi. . . . daha kurum var isterseniz saya bilirim. Böyle karmaşık bir yapıda ne bekliyorsun ki!!!

Araç girişine kapatılan Sabiha Gökçen Havalimanı'nda trafik felç oldu. Uzun araç kuyruklarının oluştuğu havalimanı yolunda, uçaklarına yetişmeye çalışan yolcular bavullarıyla birlikte uzun süre yürümek zorunda kaldı.

Darbe girişimi sırasında Sabiha Gökçen Havalimanı'na getirilen tanklar ve tankların girişini önlemek için park edilen TIR'lar nedeniyle havalimanı araç girişine kapatıldı. Toplu taşıma araçlarının da giremediği havalimanı çevresinde trafik karmaşası yaşandı.

BİNLERCE İNSAN BAVULLARIYLA YÜRÜDÜ

Uçaklarına yetişmeye çalışan binlerce insan uzun araç kuyrukları nedeniyle terminallere yürüyerek gitmek zorunda kaldı. Gelen ve giden yolcular, yanlarındaki bavullarıyla birlikte uzun süre yürüdü.

Havalimanı girişindeki trafik yoğunluğu tankların girişini önlemekk için park edilen TIR'ların çekilmesiyle azalmaya başladı.







Sabiha Gökçen'de trafik kuyruğu

Yorumlar

burhan ~ 8 yıl önce
normal zamanda gecikmeli kalkan uçaklar, alana araç giriş çıkışı yapılamaması, alan güvenlik görevlilerin dahi göreve gelememesine, alanda verilen hizmetin aksamasına,yolcular arasında yaşlı, özürlü ve bebeklerde bulunmasına rağmen herhalde hava alanı etrafında tankların bulunması nedeni ile gecikmesiz tam zamanında havalanmıştır. rağmen oldağundan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynı Manzara ~ 8 yıl önce
SAW yönetiminin, hangi olay veya kriz karşısında başarılı olduğu görülmüştür ! Görülmeyecektir! Bunun nedeni çok basit: Herkes Müdür, Başkan, vb. mevkii de benden izin alınmalı derler. Bir şeyler söylersin iyileştirme yapalım dersin herkes başından savar. Yok bu benim yetki alanım değil, yok bu HEAŞ'ın görevi yok MİA'nın görevi, yok Emniyetin görevi, yok Emniyetin görevi, yok Jandarmanın görevi, yok İSG'nin görevi. . . . daha kurum var isterseniz saya bilirim. Böyle karmaşık bir yapıda ne bekliyorsun ki!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tespitin dibi ~ 8 yıl önce
Bravo. Çok başlılık her kurumda sıkıntı yaşatacak bir durum iken, bunun bir hava meydanında olması işleri çok daha büyük bir çıkmaza götürür.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000