04 Ekim 2018, Perşembe 16:00:27

Sabiha Gökçen'de çalışanlara müjde

Sabiha Gökçen Havalimanı, tüm çalışanlarına yüzde 8 oranında bir ara zam yapma kararı aldı.
  • ersel bey olmasa isg malezyanin elindeyken beş para etmez. ersel bey sayesinde oldu güzel şeyler yoksa bu malezyalilar hayatta zam yapmazdi. gökhan bugdayda o kadar kişinin ahini aldi gitti o cehennemde nasil verecek o kadar garibanin hesabini.
  • Arkadaşlar Duyum Aldım TGS Operation Center'da Atatürk Havalimanı Çalışanıyım Ekim Ayında Geçerli Olmak Üzere Yönetimimiz Karar Almış Şeflere Açıklama Yapmış Ara Zamlar Yolda Beklemedeyiz Veriliyor İnşallah..
  • ramp çalışanınada ara zam bekliyoruz.
  • Ersel bey muthis bir insan evet, ama zam verdigi kadroda 1 tane yetismis konusunun uzmani personel var mi ? Ya coluk cocuk ya da ortaokul lise mezunu aksama kadar laylaylom tayfa.. bu hareketler keske daha once yapilsaydi da saw da is yapan kisiler kalmaya devam etseydi.
  • Tüm emeği geçenlerin eline sağlık, Ersel Bey bir başka
  • pegasus herzamankigibi suss
  • Tgs pegasus çelebi ve ismini saymadığım butun şirketlerinde ara zam yapmasını canı gönülden istiyoruz
  • Kriz mi var? Ne oldu? Hayrola inşallah
  • Oralari o hale getiren kim kaldiki Ersel Bey kime tesekkur ediyorsunuz artik kimse gitmesin diye alinan gec kalinmis bir aksiyon
  • Tüm çalışanları kim arkadaş.. temizlik,güvenlik,yemekhane personeline de yapsalar ya..toplasan isg de 100 personel çıkmaz...hala taşeron saydıklarım...sene olmuş 2018...

Sabiha Gökçen Havalimanı, tüm çalışanlarına yüzde 8 oranında bir ara zam yapma kararı aldı.

Son dönemde havacılık sirketlerinde sıkça rastlanan zam haberlerine bir yenisi daha eklendi. Malaysia Airports'un işlettiği Sabiha Gökçen Havalimanı'nda tüm personele yüzde 8 oranında zam yapıldı. Bu ara zammı mevcut ekonomik durumdan dolayı yaptığını duyuran kurum, zammın 1 Ekim'den itibariyle geçerli olduğunu bildirdi.

Sabiha Gökçen CEO'su Ersel Göral imzasıyla çalışanlarına söz konusu zam kararı duyurulurken, personelin bu karardan oldukça memnun oldukları ifade edildi.

Zam kararı Ersel Göral tarafından çalışanlara böyle duyuruldu:

Değerli Çalışma Arkadaşlarım,

Son aylarda ülkemiz ekonomisinde yaşanan değişiklikler ve bunun neticesinde oluşan olumsuz koşulların farkındayız. Bu duruma uyum sağlayabilmek için hem bireysel hem de kurumsal olarak birçok ekonomik önlem almak zorunda kaldık, almaya da devam ediyoruz.

Aynı zamanda siz değerli çalışanlarınlarımızın bu durumdan daha az etkilenmesi için neler yapabileceğimizi de yönetim olarak sürekli değerlendiriyoruz.

10 yıl boyunca elde ettiğimiz büyüme rakamlarının yanı sıra sayısız ödül, rekor ve başarının gerçek mimarı olan siz değerli çalışanlarımıza, az da olsa destek olabilmek adına bir adım attık ve bugün yönetim kurulumuz ile gerçekleştirdiğimiz görüşme neticesinde; 1 Ekim 2018 tarihi itibariyle tüm çalışanlarımızın aylık maaşlarına % 8 oranında bir ara zam yapma kararı aldık.

Kıymetli Arkadaşlarım,

Bugüne kadar gösterdiğiniz üstün gayret için hepinize teşekkür ederim. Bundan sonrası için daha da büyük bir şevk ile işinize sarılıp sahip çıkacağınıza ve hep birlikte yeni başarılar yaratacağınıza olan inancım tamdır.

Sözkonusu kararın hayırlı olmasını diliyor, hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.  

Sabiha Gökçen'de çalışanlara müjde

Yorumlar Tüm Yorumlar (65)

misafir ~ 5 yıl önce
ersel bey olmasa isg malezyanin elindeyken beş para etmez. ersel bey sayesinde oldu güzel şeyler yoksa bu malezyalilar hayatta zam yapmazdi. gökhan bugdayda o kadar kişinin ahini aldi gitti o cehennemde nasil verecek o kadar garibanin hesabini.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS Harekat ~ 5 yıl önce
Arkadaşlar Duyum Aldım TGS Operation Center'da Atatürk Havalimanı Çalışanıyım Ekim Ayında Geçerli Olmak Üzere Yönetimimiz Karar Almış Şeflere Açıklama Yapmış Ara Zamlar Yolda Beklemedeyiz Veriliyor İnşallah..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PEGASUS ~ 5 yıl önce
ramp çalışanınada ara zam bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
artik cok gec ~ 5 yıl önce
Ersel bey muthis bir insan evet, ama zam verdigi kadroda 1 tane yetismis konusunun uzmani personel var mi ? Ya coluk cocuk ya da ortaokul lise mezunu aksama kadar laylaylom tayfa.. bu hareketler keske daha once yapilsaydi da saw da is yapan kisiler kalmaya devam etseydi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ops ~ 5 yıl önce
Tüm emeği geçenlerin eline sağlık, Ersel Bey bir başka

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pegasus ~ 5 yıl önce
pegasus herzamankigibi suss

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 5 yıl önce
Tgs pegasus çelebi ve ismini saymadığım butun şirketlerinde ara zam yapmasını canı gönülden istiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 5 yıl önce
Kriz mi var? Ne oldu? Hayrola inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski ~ 5 yıl önce
Oralari o hale getiren kim kaldiki Ersel Bey kime tesekkur ediyorsunuz artik kimse gitmesin diye alinan gec kalinmis bir aksiyon

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zeki müren de bizi görecek mi... ~ 5 yıl önce
Tüm çalışanları kim arkadaş.. temizlik,güvenlik,yemekhane personeline de yapsalar ya..toplasan isg de 100 personel çıkmaz...hala taşeron saydıklarım...sene olmuş 2018...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
görür kesin seni ~ 5 yıl önce
İSG de sadece teknikte 100 den fazla kişi var, her şirket kendi personelinden sorumlu ayrıca. Sayı saymayı öğren ondan sonra zam iste bence

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000