18 Ağustos 2016, Perşembe 13:40:42

Sabiha Gökçen'de birlik beraberlik buluşması

Son günlerde ülkede yaşanan gelişmeler sonrası Sabiha Gökçen Havalimanı'nda birlik beraberlik amacıyla bir yemek organize edildi.
  • gören de 2 yetimin karnı doydu sanar. bunlar halla cukka peşinde...
  • Sayın Nane nin masada solundaki vatandaş kim ki
  • Emin olun o resimde yemeğe katılanlardan en üst makamlar dahil hiç biri darbe akşamı havalimanına geldiklerini görmedim belkide gelemediler darbe akşamı sadece havalimanına tankların girmesini engelleyen emniyet mensubu havalanı çalışanı ve halkımız vardı. Keşke bu beraberliği darbe akşamı evlerinden çıkarken ailelerine hakkınızı helal edin diyen ve havalanını darbecilere karşı savunmaya gelen havalanı çalışanlarıyla beraber yapsalardı daha güzel olurdu.Ama bizim bu ülkede sen naparsan yap boş hep üsttekiler onurlandırırlar.Malesef ülkemizin gerçeği bu
  • Sayın nane otelde kahvaltı verip işten kovmanin beraberliği mi bunlar.
  • Çok güzel bir kaynaşma idi maksat yemek değildi bazı arkadaşlar herhalde piknik zannetmiş. Hani bazı patronlar şirket yemeği verir ya burada patron idarecilerin bütün çalışanlarının kaynaşmasıni tanımasını ister karın doyurmak değildir amac
  • aç olan sokakta yatan insanlari cagirmislar mi yemege? kaymakamin valinin emniyet mudurunun beleş yemege ihtiyaci mi var ?
  • Pegasus kahvalti yapti
  • Nedense hep kodamanlar katılır böyle piknik işi kaynaşma yemeklerine. Başlık yanlış Sabiha Gökçen olarak verilmemeliydi emniyet ve bir kaç davetlisi. Madem Saw temalı hani temizlikten, güvenlikten, yer hizmetlerinden neden kimse yok?
  • ASLINDA BUNA İHTİYAÇ OLDUĞU KESİN. TERTİP EDENLERİ, KATILIMCILARI KUTLUYORUM. İNŞALLAH FAYDASI DA GÖRÜLÜR. M.ÇETİN ÖZBEY

Son günlerde ülkede yaşanan gelişmeler sonrası Sabiha Gökçen Havalimanı'nda birlik beraberlik amacıyla bir yemek organize edildi.

Emniyetin Sabiha Gökçen'deki bahçesinde buluşulan yemeğe, Vali Yardımcısı'nın yanı sıra Kaymakam, Emniyet şube müdürü, HEAŞ Genel Müdürü, Pegasus Havayolları Genel Müdürü ve Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan çok sayıda personel katıldı.

Yemekte ülkede yaşanan son gelişmeler nedeniyle birlik ve beraberlik mesajı verildi.





Sabiha Gökçen'de birlik beraberlik buluşması

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

yav he he ~ 8 yıl önce
gören de 2 yetimin karnı doydu sanar. bunlar halla cukka peşinde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
jeep ~ 8 yıl önce
Sayın Nane nin masada solundaki vatandaş kim ki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Üzüldüm ~ 8 yıl önce
Emin olun o resimde yemeğe katılanlardan en üst makamlar dahil hiç biri darbe akşamı havalimanına geldiklerini görmedim belkide gelemediler darbe akşamı sadece havalimanına tankların girmesini engelleyen emniyet mensubu havalanı çalışanı ve halkımız vardı. Keşke bu beraberliği darbe akşamı evlerinden çıkarken ailelerine hakkınızı helal edin diyen ve havalanını darbecilere karşı savunmaya gelen havalanı çalışanlarıyla beraber yapsalardı daha güzel olurdu.Ama bizim bu ülkede sen naparsan yap boş hep üsttekiler onurlandırırlar.Malesef ülkemizin gerçeği bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hasan ~ 8 yıl önce
Kesinlikle haklısın. İş ast yapar taktiri üst kapar. Bu hep böyle oldu böyle de devam eder
Hasan ~ 8 yıl önce
Kimse binmesin bu kooperatif taksilerine. Ve de şikayet mekanizmalarını çalıştırın. Yakın yere gitmem diyen taksinin plakasını mutlaka alın ve şikayet edin.
Nane ~ 8 yıl önce
Sayın nane otelde kahvaltı verip işten kovmanin beraberliği mi bunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emektar ~ 8 yıl önce
Çok güzel bir kaynaşma idi maksat yemek değildi bazı arkadaşlar herhalde piknik zannetmiş. Hani bazı patronlar şirket yemeği verir ya burada patron idarecilerin bütün çalışanlarının kaynaşmasıni tanımasını ister karın doyurmak değildir amac

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hülo ~ 8 yıl önce
aç olan sokakta yatan insanlari cagirmislar mi yemege? kaymakamin valinin emniyet mudurunun beleş yemege ihtiyaci mi var ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgt=fetö ~ 8 yıl önce
Pegasus kahvalti yapti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Personelin Haberi Yok ~ 8 yıl önce
Nedense hep kodamanlar katılır böyle piknik işi kaynaşma yemeklerine. Başlık yanlış Sabiha Gökçen olarak verilmemeliydi emniyet ve bir kaç davetlisi. Madem Saw temalı hani temizlikten, güvenlikten, yer hizmetlerinden neden kimse yok?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
maalesef ~ 8 yıl önce
bizde böyle tabi aşağıdakiler kaynaşmak isterlerse işler aksar sonra yerdeki çöpleri kim toplar? Tabiki büyüklerimiz kaynaşsın bizde kaynaşmış gibi oluruz zaten. :)
TEBRİKLER ~ 8 yıl önce
ASLINDA BUNA İHTİYAÇ OLDUĞU KESİN. TERTİP EDENLERİ, KATILIMCILARI KUTLUYORUM. İNŞALLAH FAYDASI DA GÖRÜLÜR. M.ÇETİN ÖZBEY

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000