09 Aralık 2018, Pazar 16:13:35

Sabiha Gökçen Havalimanı da büyük taşınmaya hazır

Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na gerçekleştirilecek büyük taşınma öncesi Sabiha Gökçen Havalimanı'nda hazırlıklar tamamlandı.
  • Peki tüm plan okeyde zaten şu anki yoğunluğu kaldıramayan saw 2 gün tüm yoğunluğu nasıl kaldiracak pistte en ufak kapanmada yaşanacak kaos nasıl olur yeni yapılan ama hala tam hazır olmayan yeni binan bu yoğunluğu kaldıracak mi soru var ama cevap yok
  • Zaten tarla gibi iyice çöksün
  • Saw 48 saat açık olsa ne olucak. 1. O pist park ve gates, 48 saat boyunca iniş ve Kalkış trafiğine dayanmaz. 2. Toplu ulaşım onca yolcuyu yeter mi bilyorum E10(30dk de 1 ) -132h(nadiren)-16s-e9-e11. Bunların devlete bağlı olanların sefer saatlerini arttırın bari.
  • Emekli oldu mu?
  • Bu surectte Corlu ve Cengiz Topel unutulmasin. Istanbulun yanibasindalar.
  • Sabiha da 2 kt la taksi yaptırmazlar. Malumat.
  • Sabiha ikinci pist ne zaman kullanıma açılacak? İç ve dış hat hep sabiha tercih ediyoruz
  • Şu bir türlü bitmeyen/bitirilmeyen 2 .pist devreye girse de sabiha gökçen le de gurur duysak...!!!!!
  • Gerçekten ay sonu taşınma olucak mı?

Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na gerçekleştirilecek büyük taşınma öncesi Sabiha Gökçen Havalimanı'nda hazırlıklar tamamlandı.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı terminal işletmecisi İSG'nin CEO'su Ersel Göral, İstanbul Havalimanı'nın Türkiye ve Türk sivil havacılığı için dönüm noktası niteliğinde bir proje olduğunun altını çizerek, "Böyle bir havalimanına sahip olmaktan ötürü herkes gibi biz de gurur duyuyoruz" dedi.

"TEDBİRLERİMİZİ ALDIK"

Atatürk Havalimanı'nın 30-31 Aralık 2018 tarihinde kapanarak, İstanbul Havalimanı'na taşınacağını hatırlatan Göral, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu süre zarfında yetkililerin de açıkladığı gibi İstanbul'da sadece Sabiha Gökçen Havalimanı açık kalacak. Biz meydan otoritesi HEAŞ ve diğer tüm paydaşlarımızla birlikte tedbirlerimizi aldık. Amacımız İstanbul Havalimanı taşınırken 48 saat boyunca İstanbul'da yolcu ve uçak trafiğinin aksamadan devam etmesine imkanlarımız dahilinde olanak sağlamak. Bu konuda sorumluluğumuzun farkındayız ve bu çerçevede üzerimize düşeni yapmaya da hazırız."

PİST 24 SAAT AÇIK TUTULACAK

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı meydan otoritesi Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri A.Ş. (HEAŞ)'tan yapılan açıklamada ise gece saatlerinde bakım için kapalı olan pistin 30-31 Aralık tarihlerinde 24 saat açık tutulacağı belirtilerek,

"Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na geçiş sürecinin tamamlanacağı 30-31 Aralık 2018 tarihlerinde her iki havalimanında uçuş kısıtlamaları yapılacağından, bu kapsamda Sabiha Gökçen Havalimanı'na yapılacak uçuşlar için yardımcı olmak üzere gerekli tedbirler alınmaktadır. Bu amaçla, öncelikle geçişin yapılacağı tarihlerde havalimanımızda uygulanan pist kapalılıkları iptal edilmiş ve böylece daha çok uçağın havalimanımıza gelişine imkan sağlanmıştır. Bahse konu dönemde, havalimanımıza uçuş düzenlemek isteyen hava taşıyıcılara,havalimanı kapasitesi doğrultusunda mümkün olan kolaylıklar gösterilmekte ve bu amaçla DHMİ Slot Koordinasyon Merkezi ile tam koordinasyon halinde çalışılmaktadır.Bugün itibari ile yerli ve yabancı havayolu şirketlerinin uçuş talepleri devam etmektedir" denildi.

Sabiha Gökçen Havalimanı da büyük taşınmaya hazır

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Ya olursa ~ 5 yıl önce
Peki tüm plan okeyde zaten şu anki yoğunluğu kaldıramayan saw 2 gün tüm yoğunluğu nasıl kaldiracak pistte en ufak kapanmada yaşanacak kaos nasıl olur yeni yapılan ama hala tam hazır olmayan yeni binan bu yoğunluğu kaldıracak mi soru var ama cevap yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsimsiz ~ 5 yıl önce
Zaten tarla gibi iyice çöksün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
—- ~ 5 yıl önce
Saw 48 saat açık olsa ne olucak. 1. O pist park ve gates, 48 saat boyunca iniş ve Kalkış trafiğine dayanmaz. 2. Toplu ulaşım onca yolcuyu yeter mi bilyorum E10(30dk de 1 ) -132h(nadiren)-16s-e9-e11. Bunların devlete bağlı olanların sefer saatlerini arttırın bari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Naiboğlu ~ 5 yıl önce
Emekli oldu mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Surec ~ 5 yıl önce
Bu surectte Corlu ve Cengiz Topel unutulmasin. Istanbulun yanibasindalar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalnız ~ 5 yıl önce
Sabiha da 2 kt la taksi yaptırmazlar. Malumat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alpha ~ 5 yıl önce
Nazar etme ne olur, çalış senin de olur demişler. Hayat boyu low cost airlines yaşanmaz, bakarsın bir gün sen de kaç kt ile taksi yapacağına Sop ve Kaptanın karar verdiği gerçek bir havayolunda uçarsın
Yolcu ~ 5 yıl önce
Sabiha ikinci pist ne zaman kullanıma açılacak? İç ve dış hat hep sabiha tercih ediyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saltay ~ 5 yıl önce
Şu bir türlü bitmeyen/bitirilmeyen 2 .pist devreye girse de sabiha gökçen le de gurur duysak...!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kkk ~ 5 yıl önce
Gerçekten ay sonu taşınma olucak mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Görevli ~ 5 yıl önce
Mayıs 29 da taşınma olacak .Son durum bu.
Ayhan Türk ~ 5 yıl önce
1 ocak tan itibaren istanbul havalimanından uçuşlar.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000