25 Aralık 2014, Perşembe 13:32:05

SABİHA GÖKÇEN ARTIK MALEZYALILAR'IN

Malaysia Airports Holdings'ten Sabiha Gökçen hisselerine ilişkin açıklama yapıldı.
  • Bırak malezyalı alsın. Düşünün ki rte almış olsaydı?? Eyvah eyvah
  • Yaziklar olsun TURKIYE CUMHURIYETINE önce iletisim agimizi sattilar smdi ulasimimiz satiyorlar.. YAZIKLAR OLSUN. (tezndmr)
  • Malezyalılar sabihayı TAV'lamış
  • Atatürk havalimanı araplara satılmalı,Osmanlı geliyor, Akp kefenleri giymiş kılıçları kuşanmış ayakkabı kutuları yanlarında,Allah için satıyor Allah için çalıyorlar...Durmak yok yola devam,milletin parasıyla hizmet yap toprak sat sonra........
  • Bir tav vardı "buralar eskide hep bizimdi" diyen.
  • Bir ülke düşünün ki, havaalanını yabancılar işletiyor. Türk şirketlerine su yok İşte geldiğimiz son durum.
  • "Duble yol yaptıııık, hızlı tren hattı yaptıııık, havalimanı yaptıııık, kim yaptıııı, biz yaptıııık biiiiz" eee yaptın da kime yaptın lavuk, yaptıklarını da yapmadıklarını da tek tek elden çıkardın. Milletin sırtından başkasına para kazandırmakta buna denir işte. Yarın öbür gün tüm hizmetlere zam yaparlar, havacılıktan müşteri bulmakta binbir güçlük çeken para kazanmak için bin dereden bin su getiren havayolu şirketleri kazanamadıklarını bu havalimanın sahiplerine yedirirler oldu bitti. Hala kimse uyanmıyor, nenni bebeğim nenni, uyutayım seni. hüllooğğğ
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Thy mng teknigi almasaydi air china mng ye çökmüştü
  • Gittiii Giti gitti

Malaysia Airports Holdings, Sabiha Gökçen Havalimanı hisselerinin, kendi sahip oldukları dışında kalan yüzde 40′ının alınması için hissedarlarının onayını aldı.

Malaysia Airports Holdings açıklamasına göre, Holding, düzenlenen olağanüstü toplantıda, Sabiha Gökçen Havalimanı’nın işletilmesi için kurulan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Şirketinin (İSG) hisselerinin toplam 285 milyon avro tutarındaki yüzde 40′ının da alınması konusunu görüştü. Toplantıda, hissedarlar söz konusu hisselerin alınması için Holdinge onay verdi.

İSG hisselerinin yüzde 40′ını da alırsa şirketin yüzde 100′üne sahip olacak Malaysia Airports Holdings, bu hisse alımıyla hem Avrupa ve Türkiye’deki konumunu hem de stratejik pozisyonunu güçlendirmeyi amaçlıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Malaysia Airports Holdings Yönetim Kurulu Başkanı Tan Sri Dr Wan Abdul Aziz Wan Abdullah, “Sabiha Gökçen Havalimanı’nın uzun dönemli büyümesi konusunda çok umutluyuz çünkü dünya havacılık pazarında Türkiye en hızlı büyümeyi kaydeden pazarlar arasında yer alıyor” ifadelerini kullandı.

SABİHA GÖKÇEN ARTIK MALEZYALILAR'IN

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bırak malezyalı alsın. Düşünün ki rte almış olsaydı?? Eyvah eyvah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yaziklar olsun TURKIYE CUMHURIYETINE önce iletisim agimizi sattilar smdi ulasimimiz satiyorlar.. YAZIKLAR OLSUN. (tezndmr)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Malezyalılar sabihayı TAV'lamış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) ~ 9 yıl önce
Atatürk havalimanı araplara satılmalı,Osmanlı geliyor, Akp kefenleri giymiş kılıçları kuşanmış ayakkabı kutuları yanlarında,Allah için satıyor Allah için çalıyorlar...Durmak yok yola devam,milletin parasıyla hizmet yap toprak sat sonra........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bir tav vardı "buralar eskide hep bizimdi" diyen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ülke ~ 9 yıl önce
Bir ülke düşünün ki, havaalanını yabancılar işletiyor. Türk şirketlerine su yok İşte geldiğimiz son durum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nenni ~ 9 yıl önce
"Duble yol yaptıııık, hızlı tren hattı yaptıııık, havalimanı yaptıııık, kim yaptıııı, biz yaptıııık biiiiz" eee yaptın da kime yaptın lavuk, yaptıklarını da yapmadıklarını da tek tek elden çıkardın. Milletin sırtından başkasına para kazandırmakta buna denir işte. Yarın öbür gün tüm hizmetlere zam yaparlar, havacılıktan müşteri bulmakta binbir güçlük çeken para kazanmak için bin dereden bin su getiren havayolu şirketleri kazanamadıklarını bu havalimanın sahiplerine yedirirler oldu bitti. Hala kimse uyanmıyor, nenni bebeğim nenni, uyutayım seni. hüllooğğğ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Satın ~ 9 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mng teknik ~ 9 yıl önce
Thy mng teknigi almasaydi air china mng ye çökmüştü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Gittiii Giti gitti

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000