24 Mart 2012, Cumartesi 15:39:30

SAATLERİNİZİ AYARLAMAYI UNUTMAYIN!

Bu gece tüm Türkiye'de saatler 1 saat ileri alınacak...
  • pgs yazmamıs nasıl oldu ben anlatayım yolcuya ulasan sms ıcın bıle para kopartan bır sırket bu cımrı ac ac bunlar ac ya sms cekıp de nıye para harcasın bunu bıle yapmazlar ben dıyorum bu pgs ac sefıl cımrı low costun altına sıgınıp da mıletı somuruyor fıs vermeden fazla bagaj parası alıyor ucagın kapısında el bagajına bakıp sızın bagajın 6 kg dan fazla dıyıp de para alıyor fıs vermıyor kantar getırın dedıgınız de ıse getırırz ama ucagı kacırırsınız dıyor santaj yapıp para kopartıyor rezıl rusva sırket hırsız somurucu
Gün ışığından daha fazla faydalanabilmek adına her yıl yapılan yaz saati uygulaması kapsamında bu gece saatler bir saat ileri alınacak.

Geçen yıl 30 Ekim'de 1 saat geri alınarak kış saati uygulamasına geçen Tükiye'de saatler bu gece saat 03:00'te bir kez daha ileri alınacak.

Gün ışığından daha fazla yararlanabilmek adına yapılan yaz saati uygulaması bu gece de tüm yurtta tekrar edilecek.

Bu hususu özellikle uçuşu olan yolcular için hatırlatır, iyi yolculuklar dileriz.

ŞİRKETLER SOSYAL MEDYADAN UYARDI

Bu gece geçilecek yaz saati uygulaması dolayısıyla şirketler de yolcularını, özellikle sosyal medya ağlarından faydalanarak uyardılar.

İşte şirketlerin mesajları;

Türk Hava Yolları;
Yaz saati uygulaması başlıyor!
Uçuş saatlerinizde sorun yaşamamanız için 25 Mart Pazar günü 03:00'te saatinizi bir saat ileri almayı unutmayın.
İyi uçuşlar!

Anadolujet;
Değerli yolcularımız; 25 Mart Pazar günü 03.00’te saatinizi bir saat ileri almayı unutmamanızı hatırlatır, iyi hafta sonları dileriz.

Atlasjet;
Cumartesi'yi Pazar'a bağlayan gece saat 03:00'da saatler 1 saat ileri alınacaktır. Tüm seferlerimizin kalkış saatleri yeni saat uygulamasına göre düzenlenmiş olup, kalkış saatlerinde hiçbir değişiklik olmayacaktır. Saatlerinizi ayarlamayı ihmal etmeyiniz.

Onur Air;
UYARI: Yaz saati uygulaması bu gece saat 03.00'te başlıyor. Yarın uçuşlarınızda bir sorun yaşamamak için saatlerinizi bu gece 1 saat ileri almayı unutmayın! İyi uçuşlar dileriz.
SAATLERİNİZİ AYARLAMAYI UNUTMAYIN!

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
pgs yazmamıs nasıl oldu ben anlatayım yolcuya ulasan sms ıcın bıle para kopartan bır sırket bu cımrı ac ac bunlar ac ya sms cekıp de nıye para harcasın bunu bıle yapmazlar ben dıyorum bu pgs ac sefıl cımrı low costun altına sıgınıp da mıletı somuruyor fıs vermeden fazla bagaj parası alıyor ucagın kapısında el bagajına bakıp sızın bagajın 6 kg dan fazla dıyıp de para alıyor fıs vermıyor kantar getırın dedıgınız de ıse getırırz ama ucagı kacırırsınız dıyor santaj yapıp para kopartıyor rezıl rusva sırket hırsız somurucu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000