11 Ağustos 2008, Pazartesi 15:30:44

Saakaşvili: "80-90 uçak düşürdük"

Gürcistan Devlet Başkanı Mihail Saakaşvili, Rusya ile çarpışmalarda 80 ila 90 Rus askeri uçağının düşürüldüğünü ve yüzlerce Rus askerinin öldürüldüğünü iddia etti.
  • Komik... merak edıyorum acaba bugun haberlerde ızledığimiz korumalarının arasına saklanmıs korkakça etrafına bakan adamın ordusu mu dusurmuz 80 90 ucağı umarım bırılerı Rusyayı durdurda daha fazla kan dokulmez.....

Rus askeri yetkilileri, bugün, Rus silahlı kuvvetlerinin Güney Osetya'daki kayıplarını 18 ölü ve 52 yaralı olarak açıklamış, 4 uçak kaybettiklerini bildirmişlerdi. Rusya, 14 askerinin de kayıp olduğunu açıklamıştı.

Öte yandan, Gürcistan'dan tek yanlı bağımsızlığını ilan eden Abhazya'nın lideri Sergey Bağapş, mevcut Gürcistan hükümeti ile müzakerenin olanaksız olduğunu söyledi.

Bağapş, "Mevcut Gürcü hükümetiyle her türlü müzakere imkansız. Onlar devlet suçluları. Zaten, Gürcü askerlerinin işgali altındaki Abhazya'nın Kodori sorununu çözmeyi hedefleyen askeri operasyonumuz sona ermeden hiçbir görüşme olmaz" diye konuştu.

 

Saakaşvili: "80-90 uçak düşürdük"

Yorumlar

SEBUDE ~ 16 yıl önce
Komik... merak edıyorum acaba bugun haberlerde ızledığimiz korumalarının arasına saklanmıs korkakça etrafına bakan adamın ordusu mu dusurmuz 80 90 ucağı umarım bırılerı Rusyayı durdurda daha fazla kan dokulmez.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000