01 Ağustos 2014, Cuma 09:08:10

RYANAIR'IN RADARINDA TÜRKİYE DE VAR

Düşük fiyatlı havayolu taşımacılığının önemli ismi Ryanair, operasyonlarını Türkiye’nin de içinde olduğu bölge ülkelere genişletmeyi hedefliyor.
  • Türk Charter firmaları için korkunç olur. Adamlar piyasaya girmek için gerekirse 1€ ya uçuyor. Türkiyede buna hangi şirket dayanabilir. Biz rusyaya uçabiliyormuyuz gönlümüzce. Pazar çok büyük ama adam müsaade etmiyor. Biz de ryanair istemiyoruz.
  • Ryan air TR den uçmaya başlarsa, bir çok şirket iflas eder...Bu gelişmekte olan Türk havacılığının kalbine hançer sokmak demektir. Bakınız KLM, Alitalia..
  • Bu adamların uçakları, uçan kamyon resmen.! 3 gün arayla 2 yolculuk yaptım (ki çok önceden alınmış biletlerdi), koltuk aralığı diye birşey yok, her koltuğun arkasında bulunan menü yok-adamlar ellerinde hızlı bir şekilde göstererek geçiyor, en komiğide uçağa binerken en öndeki koltukta oturan insanlar ya dizlerini çekip ya da kalıp size yer veriyorlar-koltuğunuza geçmeniz için :) Ayrıca valiz elinizde Esenler otogarına gider gibi uçağa biniyorsunuz.!
  • türkiyede aradığını bulamaz pegasus ryan air ile hemen hemen aynı fiyata uçuyor.
  • Amsterdam- istanbul da olursa oOo tadindan yenmez:) ic hatlara ulasim gibi bisey olur.. hafta sonu vaktini istanbul da gecir gel.. Umarimm olur!
  • Super biraz rekabet girer!!! Avrupa dan-Istanbul,Izmir,antalya,ankara....
  • Türkiye'ni ambargosu varken Kıbrıs ekonomik açıdan söz konusu bile olamaz.

Southwest Airlines'ten sonra dünyanın en büyük düşük maliyetli havayolu şirketi olan ve özellikle Avrupa’da faaliyet gösteren Ryanair’in CEO’su Michael O’Leary, düşük fiyatlı uçuş sistemleriyle yarattıkları iş anlayışını İsrail, Lübnan, Türkiye ve diğer Ortadoğu ülkelerine de yaymayı düşündüklerini söyledi.

Telegraph gazetesine konuşan Ryanair CEO’su, Cyprus Airways’e teklifte bulunduklarını, bu havayolunu alarak aynı zamanda Kıbrıs adasını operasyonlarının merkezi yaparak yeni bölgeler için kullancaklarını söyledi. Dünya çapında hızla gelişen düşük fiyatlı havayolu taşımacılığı, pazarın büyük oyuncularını farklı bölgelerde faaliyet yapmaya zorluyor. EasyJet gibi Avrupa’daki pazara sahip olan havayolları şirketleri, Avrupa dışında uçuşlarına daha önceden başlayarak yolculara daha ekonomik yolculuk yapmalarını sağlamak için rekabete girmişti.

İLK SIRADA TÜRKİYE, RUSYA VE MISIR VAR

Türk şirketleri de bu yönde yatırımlarını son yıllarda hızlandırmakla birlikte havayolu taşımacılığını ekonomik boyutlarara gelmesine katkı sağlamışlardı. İrlanda merkezli Ryanair de şimdi gözünü Ortadoğu’ya çevirdiğini açıkladı. Kıbrıs üzerinden Ortadoğu’nun birçok ülkesine yolcu taşımayı hedefleyen Ryanair, Türkiye, Rusya, Mısır gibi pazarlarda da rekabeti artıracak. Havayolu taşımacılığı üzerine araştırma yapan uzmanlar ise Ryanair’in bu yönde karar almasının kaçınılmaz olduğunu ancak bunun 1-2 yıl alabileceğini belirtiyor. 

RYANAIR'IN RADARINDA TÜRKİYE DE VAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Türk Charter firmaları için korkunç olur. Adamlar piyasaya girmek için gerekirse 1€ ya uçuyor. Türkiyede buna hangi şirket dayanabilir. Biz rusyaya uçabiliyormuyuz gönlümüzce. Pazar çok büyük ama adam müsaade etmiyor. Biz de ryanair istemiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ryan air TR den uçmaya başlarsa, bir çok şirket iflas eder...Bu gelişmekte olan Türk havacılığının kalbine hançer sokmak demektir. Bakınız KLM, Alitalia..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ryan ~ 10 yıl önce
Bu adamların uçakları, uçan kamyon resmen.! 3 gün arayla 2 yolculuk yaptım (ki çok önceden alınmış biletlerdi), koltuk aralığı diye birşey yok, her koltuğun arkasında bulunan menü yok-adamlar ellerinde hızlı bir şekilde göstererek geçiyor, en komiğide uçağa binerken en öndeki koltukta oturan insanlar ya dizlerini çekip ya da kalıp size yer veriyorlar-koltuğunuza geçmeniz için :) Ayrıca valiz elinizde Esenler otogarına gider gibi uçağa biniyorsunuz.!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hamburg/tolga ~ 10 yıl önce
türkiyede aradığını bulamaz pegasus ryan air ile hemen hemen aynı fiyata uçuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Amsterdam- istanbul da olursa oOo tadindan yenmez:) ic hatlara ulasim gibi bisey olur.. hafta sonu vaktini istanbul da gecir gel.. Umarimm olur!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rynair ~ 10 yıl önce
Super biraz rekabet girer!!! Avrupa dan-Istanbul,Izmir,antalya,ankara....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Türkiye'ni ambargosu varken Kıbrıs ekonomik açıdan söz konusu bile olamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000