26 Mayıs 2015, Salı 16:27:41

Ryanair'den baş döndüren kâr

Avrupa’nın en büyük ucuz havayolu şirketi Ryanair’ın yıllık karı dudak uçuklattı. İrlandalı şirket tahminlerin de üzerine çıkarak karını yüzde 66 arttırdı.
  • Hiç mi bileti alırken şartları okumadın kardeş. Kocaman yazıyorlar bilet (THYnin 10 da biri) + elbagajı (ölçüleri belli) diğer herşey ekstra. Dur bak AMERİKA seferlerine başlasınlar kaç şirketi bitirecekler. Birde Türkiye seferlerine başlarlarsa ortalık karışır.
  • Izmirli sen okumak nedir bilir misin? Kurallarini okumadan bilet alip su tarz ucretlere itiraz edenleri anlamiyorum. Odeyeceksin arkadas 100 euro alsalar da keske bos yere koltuklari doldurmasaydiniz bari. Adamlar valiz almayacagini checkin yapmazsaniz ceza kesecegini acikca belirtiyor sorun tamamen sizde anlayin artik sunu. Bizde bu tip insanlar varken ryan turkiyeye ucusa baslasa acayip para kazanir baksaniza tiplere.
  • Ticari ahlaksızlıkla para kazanıyorlar... Barselonadan Madride 15 kiloluk bavul icin 35 euro daha ödedim ryanair tarzı vueling sirketine...Madridden İstanbula 26 kilo bagajla döndüm thy ile hiç para ödemedim

Avrupa’nın en büyük ucuz havayolu şirketi Ryanair’ın yıllık karı dudak uçuklattı. İrlandalı şirket tahminlerin de üzerine çıkarak karını yüzde 66 arttırdı. Bu baş döndürücü başarıda şirketin yolcu sayısını üçe katlaması en büyük etken oldu.

2014-2015 mali yılını 31 Mart itibariyle sonlandıran İralndalı şirket böylece vergi sonrası 867 milyon Euro kar etti. Yolcu sayısını yüzde 11 artırarak 90 milyona çeken ucuz fiyatlı havayolu, böylece Avrupa’nın en fazla yolcu taşıyan şirketi olmayı da başardı. Ryanair bu süreçte sayının sadece yüzde 4 artacağını tahmin ediyordu.

Şirketten gelen olumlu haberler yatırımcıları da sevindirdi. Borsada şirket tahvilleri açılıştan itibaren yüzde 5,62 değer kazanarak 11,49 Euro gibi rekor bir seviyeden el değiştirdi.

Ryaniar bu seneki kar öngörüsünün de tahminlerin yüzde 10 daha üzerinde olacağını belirtti. (euronews)

Ryanair'den baş döndüren kâr

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hiç mi bileti alırken şartları okumadın kardeş. Kocaman yazıyorlar bilet (THYnin 10 da biri) + elbagajı (ölçüleri belli) diğer herşey ekstra. Dur bak AMERİKA seferlerine başlasınlar kaç şirketi bitirecekler. Birde Türkiye seferlerine başlarlarsa ortalık karışır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Izmirli sen okumak nedir bilir misin? Kurallarini okumadan bilet alip su tarz ucretlere itiraz edenleri anlamiyorum. Odeyeceksin arkadas 100 euro alsalar da keske bos yere koltuklari doldurmasaydiniz bari. Adamlar valiz almayacagini checkin yapmazsaniz ceza kesecegini acikca belirtiyor sorun tamamen sizde anlayin artik sunu. Bizde bu tip insanlar varken ryan turkiyeye ucusa baslasa acayip para kazanir baksaniza tiplere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İzmirli ~ 9 yıl önce
Ticari ahlaksızlıkla para kazanıyorlar... Barselonadan Madride 15 kiloluk bavul icin 35 euro daha ödedim ryanair tarzı vueling sirketine...Madridden İstanbula 26 kilo bagajla döndüm thy ile hiç para ödemedim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tk ~ 9 yıl önce
hayatınız yalan öyle bi hat yok ayrıca bilet zaten aşırı ucuz adamların, thy nin tek yön bileti 10 ryan air bileti ,aşırı makarnadan beyniniz durmuş

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000