22 Aralık 2017, Cuma 15:07:06

Ryanair başka ülkelerden pilot getirdi

Ryanair Havayolları'na bağlı pilotların Almanya'da başlattığı greve 200 pilot katılınca havayolu şirketi başka ülkelerden getirdiği pilotlar ile grevin etkisini kırmaya çalıştı.
  • Şimdi bu tip durumlar için benim fikrim şöyle. Öncelikle bir hava ittifakı olacak. Pilot hem ittifakın pilotu olacak, hem de şirketin. İşine gelince ittifaka stepne olacak, yok gelmeyince şirketine çalışacak. Her ülkücü 5 ilkokul arkadaşını pilot yapacak. 5 de askerlik arkadaşını bulucak KM yapacak. Bunlar ittifaka çalışacak. İttifaka çalışanlardan iyi olanı şirkete aldırıcak. Böyle böyle uçuşlar 3 ayda normale döner.
  • Ryan air Türkiye pazarına da girmeli artık
  • Bazı Özel Hava Yolu şirketlerimiz de bu yola baş vurmak zorunda kalacaklar. Bakalım gidenler geri dönecekler mi? Kırılan kalpler üç kuruşa tamir edilebilecek mi? O kadar vasıflı (Pilot, Teknisyen, Kabin, vb.) personeli bulabilecek mi, bulduklarının eğitim harcamaları ve eğitim zamanları nasıl karşılanacak? Ah almak kolay, önemli olan kalp kazanmak.
  • ryanair bizim topçuyu çağırsın grev nasıl buhar edilir anlatsın
  • Bizimkiler de taktik öğreniyorlar.
  • Varsa imkanın git başka havayoluna gir ozaman, bu şartları bilerek geldin buraya.Sonra tipik ağlamalar. Almanyada şu krizde iş bulduğuna dua et, burası Ryanair Lufthansa değil, sende bunu çook iyi biliyon.

Ryanair Havayolları'na bağlı pilotların Almanya'da başlattığı greve 200 pilot katılınca havayolu şirketi başka ülkelerden getirdiği pilotlar ile grevin etkisini kırmaya çalıştı.

Ryanair pilotlarının sabah saat 05.00’te başlattığı grev, aynı gün saat 09.00’da sona erdi. Dört saatlik grevden yaklaşık 3 bin yolcu etkilendi. Kimi yolcular alanlarda 10 saat kadar beklemek zorunda kaldı.

Almanya genelinde 200 pilotun katıldığı grev, şirketin kötü çalışma koşullarının düzeltilmesine ve ücretlerin artırılmasına olumlu cevap vermemesi üzerine başlatılmıştı.

BAŞKA ÜLKELERDEN PİLOT GETİRDİ

Havayolu şirketi ise Almanya’daki pilotların greve gitmesi üzerine başka ülkelerde çalıştırdığı pilotları görevlendirdi. Bu yüzden de grev beklendiği kadar büyük mağduriyetler yaratmadı.

Pilot Sendikası yetkilileri, işverenin başka ülkelerden pilot görevlendirmesini eleştirirken, grevin de başarılı geçtiğini açıkladı. Sendika ve şirket yöneticileri 5 Ocak’ta tekrar masaya oturacak.

Ryanair başka ülkelerden pilot getirdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

İttifak ~ 6 yıl önce
Şimdi bu tip durumlar için benim fikrim şöyle. Öncelikle bir hava ittifakı olacak. Pilot hem ittifakın pilotu olacak, hem de şirketin. İşine gelince ittifaka stepne olacak, yok gelmeyince şirketine çalışacak. Her ülkücü 5 ilkokul arkadaşını pilot yapacak. 5 de askerlik arkadaşını bulucak KM yapacak. Bunlar ittifaka çalışacak. İttifaka çalışanlardan iyi olanı şirkete aldırıcak. Böyle böyle uçuşlar 3 ayda normale döner.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ryanair ~ 6 yıl önce
Ryan air Türkiye pazarına da girmeli artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yzb. Shultz ~ 6 yıl önce
Bazı Özel Hava Yolu şirketlerimiz de bu yola baş vurmak zorunda kalacaklar. Bakalım gidenler geri dönecekler mi? Kırılan kalpler üç kuruşa tamir edilebilecek mi? O kadar vasıflı (Pilot, Teknisyen, Kabin, vb.) personeli bulabilecek mi, bulduklarının eğitim harcamaları ve eğitim zamanları nasıl karşılanacak? Ah almak kolay, önemli olan kalp kazanmak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
topçu ~ 6 yıl önce
ryanair bizim topçuyu çağırsın grev nasıl buhar edilir anlatsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taktik ~ 6 yıl önce
Bizimkiler de taktik öğreniyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Açlar... ~ 6 yıl önce
Varsa imkanın git başka havayoluna gir ozaman, bu şartları bilerek geldin buraya.Sonra tipik ağlamalar. Almanyada şu krizde iş bulduğuna dua et, burası Ryanair Lufthansa değil, sende bunu çook iyi biliyon.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Chuck Yeager ~ 6 yıl önce
Aferin. Cok profesyonel bir yorum. Havacilik camiyasi sizin gibilerle gurur duyuyor.
Biliyon biliyoz biliyolar ~ 6 yıl önce
Türkçe ağlıyor
Maraba ~ 6 yıl önce
Şirketler bu Mesleği otobüs şöfürlüğüne çevirmişken, aklı başında insanların buna dur demesi aklı selim bir davranıştır. Maraba zihniyetine ters tabii! Ayrıca LH ile kıyas saçma. Ryanair Almanya pilotları Lufthansa pilotlarının sendikası olan VC ye bağlı. Oku, öğren ve ondan sonra düşün. En son yorum yaparsın.
Aga ~ 6 yıl önce
Camiya ne demek?
... ~ 6 yıl önce
Biliyon ve camiya harikasınız Türkçe sıfır otur :)))

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000