24 Nisan 2018, Salı 13:20:42

Ryanair 25 uçak daha sipariş etti

Avrupa'nın en büyük dünyanın da ikinci büyük düşük maliyetli havayolu şirketi konumundaki Ryanair, yeni uçak alımı konusunda Boeing ile anlaşma imzaladı.
  • Sizce THY da Pegasus da Tailwind de Onurair de Atlas da Sunex de Freebird de İzair de Mng de kaç tane Yunan Pilot vardır. Kaç tanesi öğretmen Kaç tanesi 777 ye görevlendirildi... Hepsinin toplam maaşı ile ülkelerine ne kadar para götürüyorlar... Yunanistan da çalışan Türk pilot var mı.... İşsiz iş arayan Türk Pilotlar.... Talpa boş boş oturuyor... SHGM sizden önce yabancıları sever... Hadi bakalım....
  • İleride Türk pilot almak zorunda kalacaklar :)

İrlanda merkezli Avrupa'nın en düşük maliyetli havayolu şirketi Ryanair, 25 adet B737 Max 8 alımı konusunda ABD'li uçak üreticisi Boeing ile anlaştı.

Anlaşmanın değerinin 3 milyar Dolar civarında olduğu öğrenilirken, söz konusu uçak alımının daha önce imzalanan başka bir sözleşmedeki opsiyon hakkının kullanımı olarak duyuruldu.

25 uçaklık anlaşma konusunda kısa bir açıklama yapan Ryanair Finans Müdürü Neil Sorahan, 25 adet Boeing 737 Max 8 opsiyonunu kullandıklarını duyurmaktan mutlu olduklarını ifade etti. Sorahan, bu opsiyonla birlikte filodaki 737 Max 8 sayısının 135'e çıkacağını belirtti.

İLK TESLİMAT 2019'DA

Ryanair, ilk B737 MAX8 siparişlerini 2014 yılında vermiş ve geçtiğimiz yıl Paris Havacılık Fuarı'nda bu siparişlerine ek olarak 10 uçak daha ilave etmişti. Şirket bugün yapılan açıklamayla birlikte toplam sipariş sayısını 135'e çıkarırken son siparişe ait teslimatların 2019 yılının ilk yarısında başlayacağı belirtildi.

AVRUPA'NIN EN BÜYÜK BOEING OPERATÖRÜ

Dublin merkezli Ryanair, dünyanın en büyük 737-800 müşterisi ve Avrupa'nın en büyük Boeing operatörü olarak biliniyor. Geçtiğimiz ay, 500. Yeni Nesil 737-800'ü teslim alan Ryanair şimdiye kadar 650'den fazla Boeing uçağı sipariş etti.

BOEING TARİHİNİN EN HIZLI SATILAN UÇAĞI

Boeing tarihindeki en hızlı satılan uçak olarak bilinen B737 MAX, bugüne kadar dünya çapında 96 müşteriden yaklaşık 4.500 adet sipariş topladı.

©AirportHaber.com

Ryanair 25 uçak daha sipariş etti

Yorumlar

Tk Pilot ~ 6 yıl önce
Sizce THY da Pegasus da Tailwind de Onurair de Atlas da Sunex de Freebird de İzair de Mng de kaç tane Yunan Pilot vardır. Kaç tanesi öğretmen Kaç tanesi 777 ye görevlendirildi... Hepsinin toplam maaşı ile ülkelerine ne kadar para götürüyorlar... Yunanistan da çalışan Türk pilot var mı.... İşsiz iş arayan Türk Pilotlar.... Talpa boş boş oturuyor... SHGM sizden önce yabancıları sever... Hadi bakalım....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 6 yıl önce
İleride Türk pilot almak zorunda kalacaklar :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kısmen Doğru ~ 6 yıl önce
Şu an itibariyle Brezilya da recruiting yapıyorlar. Avrupa birliği çalışma vizesi vaadiyle. 5 on 4 off shift düzenleri var. Yatı yok git gel yap eve git. Experienced ve low hours pilot alımları var. Merak edenlere duyurulur.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000