15 Haziran 2012, Cuma 14:43:07

RUSYA'NIN TEPKİSİ BÖYLE OLUR

Rusya Devlet Başkanı Putin, Karadeniz'de bir hava kuvvetleri üssüne yaptığı ziyarette, NATO'nun füze savunma sistemine tekrar tepki göstererek pilotsuz savaş uçakları üreteceklerini söyledi.
  • 2010 yilina kadar 10 milyar euro yatirim yapilcakmis ,peki sormasi ayip ne zaman ziyaret etmis bunu yayinlayan arkadasa 2012 de oldugumuzu biri hatirlatsa ne guzel olur hehe

 

Rusya Devlet Başkanı Wladimir Putin, Ria Nowosti haber ajansının verdiği bilgiye göre Karadeniz bölgesindeki Krasnodar'da bulunan Korenowsk hava kuvvetleri üssüne yaptığı ziyarette, uzmanların pilotsuz uçak yapımını çok önemli gördüklerini bildirdi.
Putin burada yaptığı konuşmada, NATO'nun füze savunma sistemine karşı da tekrar sert bir tepki gösterdi. Rusya'nın, bu savunma sisteminin gerçekleşmesi halinde, bütün imkanlarını kullanarak karşı uygun bir cevabı vereceğini belirtti.

Rus Devlet Başkanı, 'Ortaklarımız bunu yapmasa daha iyi olur, zira bu adım bizim cevabımızı güçlendirmekten başka işe yaramaz.' dedi. Putin, pilotsuz savaş uçağı üretimi için 2010 yılına kadar yaklaşık 10 milyar Avro yatırım yapılacağını kaydetti.
 

RUSYA'NIN TEPKİSİ BÖYLE OLUR

Yorumlar

sakamisiniz ~ 12 yıl önce
2010 yilina kadar 10 milyar euro yatirim yapilcakmis ,peki sormasi ayip ne zaman ziyaret etmis bunu yayinlayan arkadasa 2012 de oldugumuzu biri hatirlatsa ne guzel olur hehe

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000