11 Kasım 2015, Çarşamba 19:23:17

Rusya'dan yeni uçak hamlesi; piste ihtiyaç duymayacak

Rusya, iniş ve kalkışlarda piste gereksinim duymayan uçak üretiyor.
  • B52. Cok guzel. Yazmissin fakat. Bir noktada. Sacmalamissin. Arapcaya dil uzatma. Cunku. Biz bir balcik camurdan ve. Bir damla sudan yaratan. Yuce. Mevlamiz. Soyle. Emir ediyor. Ey muhammet biz kurani. Arapca gonderdik ki kolayca. Ogrenesiniz Diyor . Buna dikkat edin lutfen .
  • Ruslar, Japonlar ve Çinliler işi götürüyor. Biz hala o kadar ülke bir araya geldik, o kadar zaman içerisinde ne A-400m'i ne de F-35'i adam edebildik. N'oluyo bu batı blokunda böyle?
  • Bu millet hala Viyana önleri rezaletlerinin ve lale devirlerinin bedellerini ödemektedir.
  • Hahahah siz gelişmiş ülkelerle türkiye yi mi kıyaslıyorsunuz?
  • iniş takımlarını neden kapatmıyor? Bi iş var.
  • Çok bilmişlik yapmak istemiyorum ama 80-100 ton aralığında MZFW' i olan bir kargo uçağı nasıl "çok büyük" statüsüne giriyor. Antonov vb hemşerisi amcaları peki hangi klasman ? Yine yalnış tercüme yine yalnış değerlendirme haberler. Citrōen..
  • CUMHUROYET TARIHINDE YAPILAN ATILIMLARA BIR BAK, HEPSININ SON 10 YILDA YOGUNLASTIGINI GORECEKSIN.. TABI GOZUNUN USTUNE OTURMUYORSAN..
  • ilk türk uçağı hazerfen ahmet çelebinin bindiği meşin kanatlardı ve ilk cezayı da padişahtan yedi .ikinci deneme Vecihi Hürkuş dan geldi yeşilköy deuçak fabrikası kurdu yine ceza geldi türkiye cumhuriyetinden.mantık aynı ceza .teşvik edilirse bizim çobanımız bile uçak yapar .bu iş bu kadar basit.teşekkür ederim.
  • Çinliler Ruslar uçak üretir sadece kendileri için, ürettikleri uçakların güvenilir durumu olmadığı için kendileri talirlar
  • Bunlar uçak üretirken biz ne yapıyorduk? Tamam sabah işe gidiyorduk onlarda A aynı saatte kalkip çalışıyorlardı, peki öyleyse onların bugün neden bir uçağı varda bizim yok?

İlyuşin Havacılık Kompleksi Başkan Yardımcısı Sergey Velmojkin, Rusya'da geliştirilen Il-106 askeri kargo uçağının pist kullanmadan iniş ve kalkış yapabileceğini ifade etti.

Rossiya 24 televizyonuna konuşan Velmojkin, uçağın çok büyük olacağını ve 80-100 ton ağırlığa sahip olacağını belirtti. Velmojkin, "Uçağı özel kılan nokta ise pist dışında herhangi bir araziye iniş yapabilme kabiliyeti" ifadelerini kullandı.

2017'DE TAMAMLANMASI BEKLENİYOR
Velmojkin, yüzde 100 Rus üretimi olacak uçağın yabancı muadillerinden daha güvenli olacağını vurguladı. İl-106 uçağı, henüz proje çizim aşamasında ve projenin 2017 yılında tamamlanması bekleniyor.

Rusya'dan yeni uçak hamlesi; piste ihtiyaç duymayacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Hawaii ~ 8 yıl önce
B52. Cok guzel. Yazmissin fakat. Bir noktada. Sacmalamissin. Arapcaya dil uzatma. Cunku. Biz bir balcik camurdan ve. Bir damla sudan yaratan. Yuce. Mevlamiz. Soyle. Emir ediyor. Ey muhammet biz kurani. Arapca gonderdik ki kolayca. Ogrenesiniz Diyor . Buna dikkat edin lutfen .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 8 yıl önce
" Hawaii " Aklın bayağı bir " havai ". Sen önce Türkçe yazmasını öğren, sonra bana cevap ( ! ) yaz. Ayrıca Kur'an tabii ki Arapça inecekti. Arap yarımadasında herhalde İngilizce konuşulmuyordu, değil mi tosunum? Bu gerçeği bile bilmiyorsun.
Volvo ~ 8 yıl önce
Ruslar, Japonlar ve Çinliler işi götürüyor. Biz hala o kadar ülke bir araya geldik, o kadar zaman içerisinde ne A-400m'i ne de F-35'i adam edebildik. N'oluyo bu batı blokunda böyle?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Realist ~ 8 yıl önce
Bu millet hala Viyana önleri rezaletlerinin ve lale devirlerinin bedellerini ödemektedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayfon uygulaması ~ 8 yıl önce
Hahahah siz gelişmiş ülkelerle türkiye yi mi kıyaslıyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çağdaş ~ 8 yıl önce
iniş takımlarını neden kapatmıyor? Bi iş var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cambodian ~ 8 yıl önce
Çok bilmişlik yapmak istemiyorum ama 80-100 ton aralığında MZFW' i olan bir kargo uçağı nasıl "çok büyük" statüsüne giriyor. Antonov vb hemşerisi amcaları peki hangi klasman ? Yine yalnış tercüme yine yalnış değerlendirme haberler. Citrōen..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İŞSİZ B52 ~ 8 yıl önce
CUMHUROYET TARIHINDE YAPILAN ATILIMLARA BIR BAK, HEPSININ SON 10 YILDA YOGUNLASTIGINI GORECEKSIN.. TABI GOZUNUN USTUNE OTURMUYORSAN..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 8 yıl önce
" Cumhuroyet " döneminde yapılan atılımlara bakıldığı zaman son 10 yılda yapılan atılımlarla karşılaştırılamaz bile. Özellikle de hırsızlık, yandaş kayırma, doğaya zarar verme, eğitimdeki rezillikler, yobazlık, Arapçacılık, terörün artması, uluslararası ilişkilerde rezil olmak ve yalnızlaşmak, iflas eden ekonomi ve Osmanlı özentiliği son 10 yılda yapılan en belli başlı atılımlardır. ( ! ). ATATÜRK zamanında bunların hiçbiri yoktu. O yüzden son 10 yılda yapılanlar, ATATÜRK zamanında yapılan atılımlar ile karşılaştırılamaz, hatta yanına bile yaklaşamaz. Gördün mü tosunum? Her şeyi görüyorum demek ki. Gözümün üstüne ( ! ) oturmuyor muşum. Değil mi? Merak ediyorum, acaba sen de benim gördüklerimi görüyor musun?
kocapirim ~ 8 yıl önce
ilk türk uçağı hazerfen ahmet çelebinin bindiği meşin kanatlardı ve ilk cezayı da padişahtan yedi .ikinci deneme Vecihi Hürkuş dan geldi yeşilköy deuçak fabrikası kurdu yine ceza geldi türkiye cumhuriyetinden.mantık aynı ceza .teşvik edilirse bizim çobanımız bile uçak yapar .bu iş bu kadar basit.teşekkür ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothyrock ~ 8 yıl önce
Çinliler Ruslar uçak üretir sadece kendileri için, ürettikleri uçakların güvenilir durumu olmadığı için kendileri talirlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 8 yıl önce
Bunlar uçak üretirken biz ne yapıyorduk? Tamam sabah işe gidiyorduk onlarda A aynı saatte kalkip çalışıyorlardı, peki öyleyse onların bugün neden bir uçağı varda bizim yok?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000