13 Mart 2014, Perşembe 11:01:20

RUSYA'DAN "UÇUŞ İZNİ" ÇIKTI

Rusya Savunma Bakanı Yardımcısı Anatoliy Antonov, Ukrayna'ya karşı iyi niyetli olduklarını göstermek amacıyla Rusya üzerinden uçuşlara izin verildiğini açıkladı.
  • Aileden havacı heralde bunlar soyada bak Antonov. Babadan oğula nesil bunlar.

Rusya Savunma Bakanı Yardımcısı Anatoliy Antonov, Kiev yönetiminin Ukrayna halkının güvenliğini tehlikeye atacak hiçbir askeri çalışma yapmadıklarından emin olması için Ukrayna'ya Rusya üzerinde uçuş yapılmasına izin verildiğini bildirdi.

Ukrayna Savunma Bakanı İgor Tenyuh, Rusya'nın Ukrayna ve Kırım sınırları yakınlarında askeri tatbikat yaptıklarını bildirmişti. Bunun üzerine açıklama yapan Antonov, şöyle dedi:

"Ukrayna bize Rusya Federasyonu toprakları üzerinde araştırma uçuşu yapmak istediğini bildirdi. Her ne kadar kabul etmemiz için bir neden olmasa da, iyi niyet göstergesi olarak araştırma grubuna bu uçuşu yapmaları için izin verdik. Komşumuzun, Rus Silahlı Kuvvetleri'nin Ukrayna'nın güvenliğini tehdit edecek hiçbir şey yapmadığından emin olmasını umuyoruz."

Bakan Yardımcısı, 3 Mart'ta Batı ve Merkez Askeri Bölgelerinde savaşa hazırlık seviyesi denetlemelerinin son bulduğunu, 7 Mart'ta ise tüm askerlerin üslerine döndüklerini kaydetti.

RUSYA'DAN "UÇUŞ İZNİ" ÇIKTI

Yorumlar

TangoCharlie ~ 10 yıl önce
Aileden havacı heralde bunlar soyada bak Antonov. Babadan oğula nesil bunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000