24 Nisan 2017, Pazartesi 09:04:24

Rusya'dan Türkiye'ye vize açıklaması

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Aleksey Meşkov, Türk vatandaşları için belirli kategorilerde vize işlemlerini kolaylaştırmaya hazır olduklarını söyledi.
  • Oneli olan devleti. Kucuk dusurecek hareketlerden Kacinmak, ,,,,,,,,,,,, bu olursa turkiye gucludur,,,,,,,,,,,,,,,
  • Ne kadar güçlü isen, o kadar sözün geçer. Herşey ortada.
  • Senelerdir moskovaya giderim vizesiz geçisteki kadar usulsuz iş yapman veya usulsüz girmem diyen adamları da firmaları da gördük herkes babasının mali gibi el kol sallayarak giriyor olay olduğu zaman ilk türkler akla geliyor neyse asıl konumuz birinci agizlardan gelecek cevap dış tartarlarinin cevapları ağız kokusunu gidermiyor cunku
  • Onlar soyler ve dagdan su getirir, ama biz her Rus vatandasina 90 gun sureli vizesiz giris hakki veriririz. Nasil is bu? Kisasa kisas kuralina ne oldu Dis Isleri Bakanliginda?
  • bir ülke pasaportu kadar güçlüdür gerisi boştur! rezalete bakın ki hala ülkemiz aleyhine ne varsa koruyan,kollayan almanya,isviçre,hollanda,yunanistan,italya,fransa gibi ülkelerin vatandaşları ülkemize kimlikleriyle geliyor yetmiyor şimdi yeni öıkan kanunla yabancılar ülkemizde vergisiz ev,arsa,işyeri alıp,iş kurabiliyorlar! bu kadar onursuzluk,haysiyetsizlik olur mu? aynı haklara biz sahip değiliz onlar niye sahip? ben onların ülkesine kimlikle gidebiliyor muyum ki onlar geliyor? kendi ülkemde ev alırken vergi veriyorum elin adamı niye vermiyor? bu nasıl bir zihniyet bu nasıl bir kafadır ! rusya vizede türklere kolaylık yapacağız diyor türkiye'de rusları vizesiz ülkemize sokmaya devam ediyor ! bu durumda kim,kime muhtaç kimin,kimin parasına,turistine,malına ihtiyacı var kabak gibi ortada ! şöyle büyüdük,böyle geliştik,zenginleştik falan diye birileri masal anlatmaya millet de dinlemeye devam etsin !
  • Rusyaya gitmem bir pok yok orda
  • adamlar reesmen oynuyor bizimle!!!

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Aleksey Meşkov, Türk vatandaşları için belirli kategorilerde vize işlemlerini kolaylaştırmaya hazır olduklarını söyledi.

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Aleksey Meşkov, Türkiye vatandaşları için vize işlemlerinin kolaylaştırılmasının mümkün olup olmadığı yönündeki bir soruya verdiği cevapta, "Dışişleri'ne gelirsek, vize konusu gündeme geldi. Biz de Rus tarafının, hizmet pasaportu sahipleri ve Rusya ile çalışan iş adamları için vize formalitelerini kolaylaştırmaya hazır olduğumuzu bir kez daha söyledik" dedi.

Türk kamyon şoförleri için vize işlemlerini kolaylaştırmanın önemli bir konu olduğunu belirten Meşkov, Türk havayolu şirketlerinin mürettebatı için vize işlemlerinin kolaylaştırılmasına dair yapılan görüşmelerdeyse son aşamaya gelindiğini kaydetti.

Rusya'dan Türkiye'ye vize açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Politika ~ 7 yıl önce
Oneli olan devleti. Kucuk dusurecek hareketlerden Kacinmak, ,,,,,,,,,,,, bu olursa turkiye gucludur,,,,,,,,,,,,,,,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Herkül ~ 7 yıl önce
Ne kadar güçlü isen, o kadar sözün geçer. Herşey ortada.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boş bos ~ 7 yıl önce
Senelerdir moskovaya giderim vizesiz geçisteki kadar usulsuz iş yapman veya usulsüz girmem diyen adamları da firmaları da gördük herkes babasının mali gibi el kol sallayarak giriyor olay olduğu zaman ilk türkler akla geliyor neyse asıl konumuz birinci agizlardan gelecek cevap dış tartarlarinin cevapları ağız kokusunu gidermiyor cunku

Yanıtla

Kalan karakter 1000
90 ~ 7 yıl önce
Onlar soyler ve dagdan su getirir, ama biz her Rus vatandasina 90 gun sureli vizesiz giris hakki veriririz. Nasil is bu? Kisasa kisas kuralina ne oldu Dis Isleri Bakanliginda?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
palavra ! ~ 7 yıl önce
bir ülke pasaportu kadar güçlüdür gerisi boştur! rezalete bakın ki hala ülkemiz aleyhine ne varsa koruyan,kollayan almanya,isviçre,hollanda,yunanistan,italya,fransa gibi ülkelerin vatandaşları ülkemize kimlikleriyle geliyor yetmiyor şimdi yeni öıkan kanunla yabancılar ülkemizde vergisiz ev,arsa,işyeri alıp,iş kurabiliyorlar! bu kadar onursuzluk,haysiyetsizlik olur mu? aynı haklara biz sahip değiliz onlar niye sahip? ben onların ülkesine kimlikle gidebiliyor muyum ki onlar geliyor? kendi ülkemde ev alırken vergi veriyorum elin adamı niye vermiyor? bu nasıl bir zihniyet bu nasıl bir kafadır ! rusya vizede türklere kolaylık yapacağız diyor türkiye'de rusları vizesiz ülkemize sokmaya devam ediyor ! bu durumda kim,kime muhtaç kimin,kimin parasına,turistine,malına ihtiyacı var kabak gibi ortada ! şöyle büyüdük,böyle geliştik,zenginleştik falan diye birileri masal anlatmaya millet de dinlemeye devam etsin !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
n ~ 7 yıl önce
Rusyaya gitmem bir pok yok orda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komik ~ 7 yıl önce
adamlar reesmen oynuyor bizimle!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000