01 Aralık 2015, Salı 17:13:58

Rusya'dan şok karar!

Türkiye ile Rusya arasındaki kriz yeni bir boyut kazandı. Rusya Devlet Başkanı'nın aldığı 583 No'lu karara göre; Türkiye ile Rusya arasındaki özel ve genel havacılık uçuşlarını yasakladı.
  • En fazla 6 ay trib atarlar sonra her şey eski haline döner.
  • Boğazları kapatırsak istanbula kentsel dönüşüm uygulayabilirler.
  • https://tr.wikipedia.org/wiki/Montr%C3%B6_Bo%C4%9Fazlar_S%C3%B6zle%C5%9Fmesi 2023 tarihi gibi bir şey söz konusu değil..aktrollerin uydurması..
  • Dikkat edilirse tüm yasak olduğu iddia edilen şeyler eften püften ve ne olduğu tam açıklanmamış muğlak konular. Doğalgaz, petrol ve santrallerden bahseden yok. Sadece kendi kamuoyuna, bakın Türkleri nasılda cezalandırdık mesajı vermek istiyorlar. Öyle yada böyle rusların 60 70 sene boyunca var olan dokunulamaz imajı yerle bir oldu, kabadayılık karizmaları çizildi. Hem de Türkiye tarafından. Fazlasıyla haketmişlerdi. Ülkem adına gurur duydum.
  • Kötü bir insanım, yüzlerce bayan ile birlikte oldum, binlerce trip gördüm, RUSYA'nın tribi gibi trip görmedim, geberin lan, size kuruyemiş ve limon ithal eden ülkenin köküne..... Hem suçlu hem güçlü ...neler.. Tamam kimseye kaldırmadığımız kadar size kaldırdık, tamam vurduk indirdik, efelenmeyin fazla ..neler.. Biz türk'üz, belki bizi ekonomik olarak sıkıntıya sokabilirsiniz, bir çok insanı mağdur edebilirsiniz ama unutmayın, ekmeğimizi biz mağdur herkesle paylaşır ikiye bölebiliriz. Hükümetin dış politikalarını asla beğenmiyorum, yanlış olduğunu düşünüyorum ama bu kadar da yaptırım uygulamaya çalışıan rusya'ya en büyük ambargoyu, erkeklerimizi onlardan mahrum ederek uygulaya biliriz, emin olun putin bile yatağında rahat uyuyamaz. Onlar uğraşsın. Gebersin ruslar...
  • Cahil deyince kiziyosunuz da, ya Montrö Bogazlar Sozlesmesi hangi kosullarda imzalandi bilmiyorsunuz, ya da boylesi isinize geliyor. Sizin muhtesem Osmanli eldeki son kiymetli topragi da mutareke zamani Batililar'a teslim etmis, yani Mondros bicak gibi dayanmis kemige, ki Osmanli'nin yikilisinin tescilidir, hala Ismet soyle Ismet boyle. Azicik okuyun be! Osmanli'nin zamaninda en verimli ekonomik modeli kurup, dogru bir yonetim modeli ile doneminin gelismis guclerinden olmasi, abuk sabuk uydurmalarinizin hic birini hakli cikarmaz.
  • PUTİNİN YAPTIGI GİDER BİZİM HOŞUMUZA GİDER
  • Yakında biter bu inatlaşma Ve herşey normale döner.
  • Bogazlari kapiycan aslinda varya... Oyle olmaz boyle olur diye ... Kalicak butun alayi akdenizde mal gibi :D
  • Bunun neresi şok? 1 haftadır charterları yasaklıyoruz diyordu zaten. Başlığı görünce tarifeliler yasaklandı sandık.

Türkiye ile Rusya arasındaki kriz yeni bir boyut kazandı. Rusya Devlet Başkanı'nın aldığı 583 No'lu karara göre; Türkiye ile Rusya arasındaki özel ve genel havacılık uçuşlarını yasakladı.

Bugün itibariyle başlatılan yasağa göre; Türkiye ile Rusya arasındaki tarifeli olmayan, özel ve genel havacılık uçuşları tüm yerli ve yabancı tescilli uçaklara yasaklandı. Hava sahasının kullanımına ilişkin ise herhangi bir yasak kararı alınmadığı öğrenildi.

Yasağın, Rusya Devlet Başkanı Putin'in aldığı kararla hayata geçirildiği kaydedildi.

Rusya'dan şok karar!

Yorumlar Tüm Yorumlar (48)

Volvo ~ 8 yıl önce
En fazla 6 ay trib atarlar sonra her şey eski haline döner.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
boğaz ~ 8 yıl önce
Boğazları kapatırsak istanbula kentsel dönüşüm uygulayabilirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
önce öğrenin ~ 8 yıl önce
https://tr.wikipedia.org/wiki/Montr%C3%B6_Bo%C4%9Fazlar_S%C3%B6zle%C5%9Fmesi 2023 tarihi gibi bir şey söz konusu değil..aktrollerin uydurması..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TR ~ 8 yıl önce
Dikkat edilirse tüm yasak olduğu iddia edilen şeyler eften püften ve ne olduğu tam açıklanmamış muğlak konular. Doğalgaz, petrol ve santrallerden bahseden yok. Sadece kendi kamuoyuna, bakın Türkleri nasılda cezalandırdık mesajı vermek istiyorlar. Öyle yada böyle rusların 60 70 sene boyunca var olan dokunulamaz imajı yerle bir oldu, kabadayılık karizmaları çizildi. Hem de Türkiye tarafından. Fazlasıyla haketmişlerdi. Ülkem adına gurur duydum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 8 yıl önce
3 sene once turk jeti suriye'de dusuruldugunde,iki pilotumuz sehit oldugunda, gemiye saldiri yapilip insanin oldurulurken neredeydi gurur duydugun ulken ???
dikkat ettim. ~ 8 yıl önce
sorumlu stockholm sendromu.
rus tribi ~ 8 yıl önce
Kötü bir insanım, yüzlerce bayan ile birlikte oldum, binlerce trip gördüm, RUSYA'nın tribi gibi trip görmedim, geberin lan, size kuruyemiş ve limon ithal eden ülkenin köküne..... Hem suçlu hem güçlü ...neler.. Tamam kimseye kaldırmadığımız kadar size kaldırdık, tamam vurduk indirdik, efelenmeyin fazla ..neler.. Biz türk'üz, belki bizi ekonomik olarak sıkıntıya sokabilirsiniz, bir çok insanı mağdur edebilirsiniz ama unutmayın, ekmeğimizi biz mağdur herkesle paylaşır ikiye bölebiliriz. Hükümetin dış politikalarını asla beğenmiyorum, yanlış olduğunu düşünüyorum ama bu kadar da yaptırım uygulamaya çalışıan rusya'ya en büyük ambargoyu, erkeklerimizi onlardan mahrum ederek uygulaya biliriz, emin olun putin bile yatağında rahat uyuyamaz. Onlar uğraşsın. Gebersin ruslar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bogazlar ~ 8 yıl önce
Cahil deyince kiziyosunuz da, ya Montrö Bogazlar Sozlesmesi hangi kosullarda imzalandi bilmiyorsunuz, ya da boylesi isinize geliyor. Sizin muhtesem Osmanli eldeki son kiymetli topragi da mutareke zamani Batililar'a teslim etmis, yani Mondros bicak gibi dayanmis kemige, ki Osmanli'nin yikilisinin tescilidir, hala Ismet soyle Ismet boyle. Azicik okuyun be! Osmanli'nin zamaninda en verimli ekonomik modeli kurup, dogru bir yonetim modeli ile doneminin gelismis guclerinden olmasi, abuk sabuk uydurmalarinizin hic birini hakli cikarmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
T.C ~ 8 yıl önce
PUTİNİN YAPTIGI GİDER BİZİM HOŞUMUZA GİDER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geçiçi ~ 8 yıl önce
Yakında biter bu inatlaşma Ve herşey normale döner.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
putin ~ 8 yıl önce
babayı döner. :))
inat ~ 8 yıl önce
adam "ben koskoca bir ülkeyim beni mağdur edeni ben yok ederim" mantığında sanırım ve kolay kolay geri adım atacağa benzemiyor aksine daha da sertleşecek konu. Göreceğiz.
Bogazlar ~ 8 yıl önce
Bogazlari kapiycan aslinda varya... Oyle olmaz boyle olur diye ... Kalicak butun alayi akdenizde mal gibi :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kara ~ 8 yıl önce
Karadeniz olmasın
H ~ 8 yıl önce
Akdeniz derken ?
Uffff ~ 8 yıl önce
Bunun neresi şok? 1 haftadır charterları yasaklıyoruz diyordu zaten. Başlığı görünce tarifeliler yasaklandı sandık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
delikanlı ~ 8 yıl önce
bi halt ettik, rusya'da ..rı gibi trip attı, bizimde onu yapmamız lazım. haklısın dostum. Ya herro, ya merro. uzasın beleşçi ruslar...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000