09 Kasım 2014, Pazar 08:01:37

RUSYA'DAN ÇİN'E 24 SAVAŞ UÇAĞI

Rusya'nın ürettiği Su-35 savaş uçaklarından Çin'e 24 adet satacağı iddia ediliyor.
  • 24 tane alır 5 seneye aynısından 2400 tane kopyalarlar..
  • Yakında bu uçakların J-35 adı ile uçan çakmalarına hazır olun.
  • Batı rusyanın üzerine petrol fiyatları üzerinden sağlam gidince misilleme yapıyorlar işte. batı çin den korkuyor rusalrdan çin üzerinen tehdit ediyor...

Çin’in Çcuhai şehrinde Airshow Çin adında uluslararası uçak gösterisi yapılacak. Rus medyası bu gösteride Rusya hava kuvvetlerinin yeni gözdesi Su-35 uçağının da katılacağını yazdı. Bu uçak NATO Flanker-T + tıpı uçaklarının benzeri ve silah donanımı, çok yönlülük ile esneklik açısından dünyada benzeri bulunmayan bir araç olarak nitelendiriliyor.

Çin basının Rus savaş uçağı Su-35’e olukça ilgi gösterdiği bildiriliyor. Rusya hava kuvvetlerinin bu son model savaş uçağı daha önce 2009 yılında Moskova’da, daha sonra ise Fransa’da gösteriye çıkmıştı.

Rus basınına göre Rusya, Çin'e bu savaş uçaklarından 24 tane satacak. Satışla ilgili henüz resmi açıklama yapılmadı ancak satışın Rusya’nın uçaklarının sırlarının dışarıda ifşa edilmesi tehlikesini beraberinde getireceği belirtiliyor.

RUSYA'DAN ÇİN'E 24 SAVAŞ UÇAĞI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 9 yıl önce
24 tane alır 5 seneye aynısından 2400 tane kopyalarlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 9 yıl önce
Yakında bu uçakların J-35 adı ile uçan çakmalarına hazır olun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayar ~ 9 yıl önce
Batı rusyanın üzerine petrol fiyatları üzerinden sağlam gidince misilleme yapıyorlar işte. batı çin den korkuyor rusalrdan çin üzerinen tehdit ediyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hamburg/tolga ~ 9 yıl önce
misilleme değil rusyanını kısa süreli yaptırımlar karşılığında bozulan ekonominin ayak sesleri.rusya çin'e uçak satmaya kesinlikle karşıydı.daha önce sattığı uçaklardan kopyalama yaptığı için kriz bile çıkmıştı iki ülke arasında.rusya da dümyada çok iyi biliyor çin bu modelleride kopyalayacak ama şu an rus ekonomisi dönmesi için herseyi göze alıyor demektir.
Kopya... ~ 9 yıl önce
O kadar belli ki kopayalayacağı... Yahu koskoca Çin'in satın aldığı sayıya bakın anlarsınız....

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000