08 Aralık 2013, Pazar 08:47:37

RUSYA'DAN ÇILGIN ATAK

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, Rusya hava kuvvetlerinin 2020’ye kadar 600 savaş uçağı ve bin savaş helikopteri alması gerektiğini söyledi.
  • Adamların nükleer silahları ve uzay teknolojisi olduğu sürece kimse diş geçiremez. Kimseye bağımlı değiller helal olsun.
  • hiç bir zaman batını teknolojisini yakalayamadılar ne kadar alırlarsa alsınlar.orduda savaş gemileri o kadar emektar ki dökülüyorlar.kendi teknolojilerini sadece üçüncü dünya ülkelerine ve sömürgesi altında tuttuğu rus ülkerine satabiliyorlar.rus ordusunda herşey göz boyama ve korkutma taktiğinden başka bişey değil!
  • Helal olsun....

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, Rusya hava kuvvetlerinin 2020’ye kadar 600 savaş uçağı ve bin savaş helikopteri alması gerektiğini söyledi.

Voronej bölgesinde askeri üsse 3 adet Yak-130 savaş uçağı teslimi ile ilgili törende konuşan Şoygu, “Bunlar çok özel uçaklar. Hazır olmayan zeminlere iniş yapabiliyor. Bakım açısından da düşük oranda destek yeterli olabiliyor…” dedi.

Her geçen gün daha modern silahların orduda yer almasının zorunluluğuna değinen bakan, dördüncü ve beşinci nesil silahların kullanımı ile ilgili eğitimlere dikkat çekti.Ordunun kalifiye eleman eğitimine önem vermesi gerektiğine değinen Şoygu, “Rus hava kuvvetlerinin 2020’ye kadar 600 savaş uçağı ve 1000 helikoptere ihtiyacı var. 2013’te orduya 13 adet Yak-130 savaş uçağı verildi. Şimdi Borisoglebsk eğitim üssünde 42 adet savaş uçağı var. 2015’e kadar 22 adet Yak-130 daha teslim alacağız…” bilgisini verdi.

Rusya ordunun modernizasyonu çerçevesinde 2020’ye kadar 600 milyar doların üzerinde harcama yapmayı planlıyor. (Zaman)

RUSYA'DAN ÇILGIN ATAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Adamların nükleer silahları ve uzay teknolojisi olduğu sürece kimse diş geçiremez. Kimseye bağımlı değiller helal olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hamburg/tolga ~ 10 yıl önce
hiç bir zaman batını teknolojisini yakalayamadılar ne kadar alırlarsa alsınlar.orduda savaş gemileri o kadar emektar ki dökülüyorlar.kendi teknolojilerini sadece üçüncü dünya ülkelerine ve sömürgesi altında tuttuğu rus ülkerine satabiliyorlar.rus ordusunda herşey göz boyama ve korkutma taktiğinden başka bişey değil!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 10 yıl önce
Sonuçta iyi-kötü ürettikleri bir şey varmı? Bir savaş durumunda ambargo yediklerinde yedek parça sıkıntısı çekme ihtimalleri varmı? Neticede dışa bağımlı değiller ve kendi mühendis ve teknisyenleri ile istedikleri her şeyi üretebilirler.
Tornaci Hayrullah ~ 10 yıl önce
Evet, cok haklisin. 1945'te Reichstag binasinin tepesine Sovyet bayragi dikmislerdi. Teknolojileri yeterli olsa Eifel kulesine de dikerlerdi. Sen Hamburg'da olunca kacirmissin Berlin'de olanlari.
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Helal olsun....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000