22 Aralık 2017, Cuma 09:33:52

Rusya'dan charter uçuşlara sınırlama

Rusya, yılbaşı öncesi charter uçuşlarına sınırlama getirdi. Bu durum Türkiye'yi de ilgilendiriyor
  • Adamlar hem hala bize vize uyguluyor hem ticareti ve uçuşları kısıtlıyor hem de destekledikleri pkk'nın tek resmi ofisi orada ve biz hala umursamıyoruz yakınlaşmaya çabalıyoruz...
  • Rusya nin ne yapmaya çalıştığını anlayan varsa açıklayabilirim mi .,.??? Bu ne şimdi amaç ne burada hala vizelerinde kaldırmadı bu heriflerle bizim işimiz olmaz
  • Uçuşu yerine getirmek için uçak sayısının yetersizliğini şirketler değil otorite görüyor. Takdir etmemek mümkün değil.
  • Bu bizi daha çok zenginleştirir :))
  • Krizi fırsata çeviririz, problem yok;)

Yılbaşı öncesinde turizm sektörüne Rusya'dan olumsuz bir haber geldi: Rusya sivil havacılık kurumu Rosaviatsiya, bazı hava yolu şirketlerinin yılbaşı öncesi yapacağı charter uçuşlarına sınırlama getirdi.

RBC’nın haberine göre, Rosaviatiya’nın altı hava yolu şirketinin charter uçuşlarının sınırlandırıdığı bildirildi.

Anex Tourism’in bünyesindeki Azur Air’in charter uçuşlarının yüzde 15, Coral Travel ve Sunmar’ın uçuşlarını yapan Royal Flight’in yüzde 5 azaltıldığı belirtildi.

Rosaviatsiya’nın ayrıca Nordwind Airlines, Yakutiya ve Saratov Hava Yolları’na uçuşlarını yüzde 30, Pegas Fly’a yüzde 20 azaltmaları yönünde bildirimde bulunduğu kaydedildi.

Rosaviatsiya’dan yapılan açıklamada, yeni yıl tatilleri boyunca 17 ülkeye 586 charter uçuşunun planlandığı bilgisi verildi.

Charter uçuşlarının azaltılmasının gerekçesi olarak, bu kadar sayıda uçuşu yerine getirmek için uçak sayısının yetersiz oluşu gösterildi.

Rusya'dan charter uçuşlara sınırlama

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Eyy Rusya ! ~ 6 yıl önce
Adamlar hem hala bize vize uyguluyor hem ticareti ve uçuşları kısıtlıyor hem de destekledikleri pkk'nın tek resmi ofisi orada ve biz hala umursamıyoruz yakınlaşmaya çabalıyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rusya ~ 6 yıl önce
Rusya nin ne yapmaya çalıştığını anlayan varsa açıklayabilirim mi .,.??? Bu ne şimdi amaç ne burada hala vizelerinde kaldırmadı bu heriflerle bizim işimiz olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yetersiz Uçak ~ 6 yıl önce
Uçuşu yerine getirmek için uçak sayısının yetersizliğini şirketler değil otorite görüyor. Takdir etmemek mümkün değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sıkıntı var ama ~ 6 yıl önce
Bu bizi daha çok zenginleştirir :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kralın Sözü ~ 6 yıl önce
Krizi fırsata çeviririz, problem yok;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000