17 Ekim 2009, Cumartesi 07:35:29

Rusya'dan A380 geçti!

Moskova Domodedovo Havalimanı'na dünyanın en büyük yolcu uçağı kabul edilen Airbus A380 iniş gerçekleştirdi...
  • Ruslar tabiiki kendi yapım uçaklarıyla övünüyorlar ama gürültü, CO2 emisyonu ve bakımsızlık gibi sebeplerle Avrupa artık Rus uçaklarını istemiyor. Anlayacağın, mecburen Airbus ve Boeing alıyor Rus şirketleri, yoksa Antonov, Ilyushin ve Tupolev gibi emektarlarla daha çook uçarlardı.
  • Antonov bildigim kadar Ukrayna üretimi. Ruslar kendi yaptiklari ucaklarla övünüyor olsalardi, filolarindaki yerli ucaklari kullanmaya devam ederlerdi oysa ki Airbus aliyorlar deli gibi..
  • Ilyushin IL-86'lar o kadar matah bir uçak değilki. Onu ancak A-340'la kıyaslayabilirsiniz. Bence o "An-225'i yapmış bir milletin evlatları" olarak yorumlayın.
  • IL 86 LAR YETISMIS BIR HAVACILIGI OLAN RUSLARIN PEK ILGISI CEKMEMISTIR KANIMCA

Airbus A380 yolcu uçağının Rusya'ya inme sebebi Moskova havalimanı altyapısını kullanabileceğini göstermek için yapıldığı belirtildi. Ayrıca Airbus A380'in Rusya'da inişine izin verilen tek havalimanı Domodedovo olduğu kaydedilirken, uçağın tam bakımı yapılacağı ifade edildi.

Yarın ise Airbus A380 uçağı Seul'de gerçekleşecek Uçak Fuarı'na katılmak üzere yoluna devam edecek.

Airbus A380, günümüzde Airbus tarafından seri üretim çerçevesinde üretilen, dünyanın en büyük iki katlı geniş gövdeli sivil yolcu uçağı olarak biliniyor. Konforlu olan bu uçak 850 yolcu taşıyabiliyor.

Rusya'dan A380 geçti!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Ruslar tabiiki kendi yapım uçaklarıyla övünüyorlar ama gürültü, CO2 emisyonu ve bakımsızlık gibi sebeplerle Avrupa artık Rus uçaklarını istemiyor. Anlayacağın, mecburen Airbus ve Boeing alıyor Rus şirketleri, yoksa Antonov, Ilyushin ve Tupolev gibi emektarlarla daha çook uçarlardı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Antonov bildigim kadar Ukrayna üretimi. Ruslar kendi yaptiklari ucaklarla övünüyor olsalardi, filolarindaki yerli ucaklari kullanmaya devam ederlerdi oysa ki Airbus aliyorlar deli gibi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ilyushin IL-86'lar o kadar matah bir uçak değilki. Onu ancak A-340'la kıyaslayabilirsiniz. Bence o "An-225'i yapmış bir milletin evlatları" olarak yorumlayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
IL 86 LAR YETISMIS BIR HAVACILIGI OLAN RUSLARIN PEK ILGISI CEKMEMISTIR KANIMCA

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000