03 Ekim 2016, Pazartesi 12:07:18

Rusya'dan 607 charter uçak daha gelecek

Rusya'nın charter seferlere uyguladığı yasağın kaldırılmasıyla bu ülkeden Antalya'ya gelen turist sayısında ciddi hareketlilik oldu.
  • Yorumları okuyorum da kimse şükür etmeyi bilmiyor Ülke tonla bela badire atlattı yine de durmadık uçtuk daha ne olsun
  • CUMHURBAŞKANI BİR SKANDALA DAHA İMZA ATAR ARAMIZ BOZULUR GENE ÜMİTLENMEYİN FAZLA
  • Olan olmus arta kalanlar la yetinelim artik. Su turizm ile ulkenin kalkinamiyacagini umarim bir gun anlarariz

Rusya'nın charter seferlere uyguladığı yasağın kaldırılmasıyla bu ülkeden Antalya'ya gelen turist sayısında ciddi hareketlilik oldu. 2- 30 Eylül arasında kente büyük bölümü charter olmak üzere 918 uçak indi. Yapılan yeni bağlantılarla, Kasım sonuna kadar 607 charter uçuş daha programa alındı.

Charter uçuşların yeniden başlatılması yönünde Rusya ile Türkiye arasındaki anlaşmanın imzalanmasından sonra ilk charter uçuş 2 Eylül'de Moskova'dan Antalya Havalimanı'na gerçekleşti. Coral Travel firması tarafından Royal Flight Havayolları'na ait Boeing 767 tipi uçakla gerçekleştirilen ilk charter uçuşla 309 Rus turistin geldiği Antalya'ya, 2 Eylül'den sonra toplam 918 charter ve tarifeli uçuşla 153 bin 400 Rus turist geldi.

Tur operatörleri tarafından Rusya'dan Antalya'ya Ekim ve Kasım ayları boyunca 607 charter uçuşun daha programı yapıldı. Bu uçuşlarda 130 bin Rus turistin daha Antalya'ya gelmesi bekleniyor. 1 Ocak'tan Eylül ayı sonuna kadar Rusya'dan 173 bin turist gelen Antalya'ya, programı kesinleşen charter uçuşlarla birlikte gelecek Rus turist sayısı 280 bine yükselecek.

Tur operatörlerinin, programı yapılan 607 charter sefere ek olarak yeni charter planlama çalışmaları da devam ediyor. Turizm sektörü temsilcileri eklenecek yeni charter seferlerle birlikte Rusya'dan yıl sonuna kadar gelecek turist sayısının 300-350 binlere ulaşabileceğini öngörüyor. (Hürriyet)

Rusya'dan 607 charter uçak daha gelecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Km ~ 8 yıl önce
Yorumları okuyorum da kimse şükür etmeyi bilmiyor Ülke tonla bela badire atlattı yine de durmadık uçtuk daha ne olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NASILSA YAKINDA ~ 8 yıl önce
CUMHURBAŞKANI BİR SKANDALA DAHA İMZA ATAR ARAMIZ BOZULUR GENE ÜMİTLENMEYİN FAZLA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nasıl yani ~ 8 yıl önce
Kurban ol CB'na
Kanatlar ~ 8 yıl önce
Yazılanlar acıdır aklını biraz kullan tabii varsa dünyaya odun geldin bari kereste git
sus bakiim ~ 8 yıl önce
kardes sen hayirdir a...? ilk skandali Tayyip mi yapti saniyorsun? Ayaginizi tasa vursaniz Tayyip'den biliceksiniz be ayip ayip. Al iste, dusman olarak bize icimizdeki hainler yeter.
yalakalara ~ 8 yıl önce
cb madem haklıydı niye putin'in gazını almak için 50 takla attı? niye önce eyy dedi sonra rus uçağı olduğunu bilseydik vurmazdık dedi? niye 22 milyar dolarlık santral işini kdv sini bile onlara geri ödeme taahhüdüyle ihalesiz onlara verdi? biliyordu ki rus turisti olmasa turizm batar ! rus sınırlarında hala ambargo var! 20 binden fazla evrak gümrükte bekletiliyor! yalakalık yapacam diye komik oluyorsunuz!
Jjj ~ 8 yıl önce
Olan olmus arta kalanlar la yetinelim artik. Su turizm ile ulkenin kalkinamiyacagini umarim bir gun anlarariz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kanatlar ~ 8 yıl önce
Türkiye zaten hep pollyanna yı oynuyor

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000