17 Kasım 2013, Pazar 18:52:17

RUSYA'DA YOLCU UÇAĞI DÜŞTÜ

Rusya'da yolcu uçağı düştü, ilk belirlemelere göre 50 kişi hayatını kaybetti...
  • TV de izlediğimiz görüntüde kafa üstü çakıldı deniyordu. Buradaki resimlerde motorlar , burun hepsi yerinde !! sanırım bu görüntüler bu uçağa ait değil.
  • Ucaktan korkmak dogal bir olaydir. Ucmak sonucta insana ters bir olay. Ancak ucak dustu bunun icin ucaktan korkuyorum demek mantikli degil. Her gun o larca kaza oluyor diye arabaya binmiyor muyuz? Her an gokyuzunde binlerce ucak var senede bir kac tane dustu diye ucaga binmeyecek miyiz? Hem sonucta bu da ecel depremde olmezsiniz evden disari firlarsiniz araba carpar olursunuz. Olumden kacis yok.onemli olan biz gerekli onlemleri alip ihmalden dolayi kendi hatamizdan olmeyelim...
  • Render sorunu da olabilir.
  • Yorumlari okuyorumda NTSB agent'lar goreve baslamis. Fdr ve cvr incelenmeden sadece hava sartlari hakkinda yorum yapabiliriz digerleri az biraz sallama oluyor :)
  • bu açağa antalyada hangi şirket bakıyordu bu uçak yaz boyunca ayt apronda çok görüldü
  • İstanbulda araba kullanmaya korkmayan sakat kalma olasılığı yüksek oran bir yerde yaşamak mı yoksa kimseye muhtaç olmadan Milyonda bir olasılık olan uçakta ölmek mi daha iiyi
  • Uçak kazalarında hep bir cümle kullanılır anlamsız bir şekilde,Uçaktaki herkes öldü diye haber verilir ama haberin en sonunda da 'Arama Kurtarma Çalışmaları Devam Ediyor' diye saçma bie laf edilir...Madem herkes öldü daha neyin kurtarma çalışması yapılıyor anlamıyorum....Hayatını kaybedenlerede Allahtan rahmet dilerim...
  • Değerli yorum yapan ve olayı sonuç getirenler, UWKD 171500Z 23009G12MPS 9999 -RASN OVC008 03/02 Q0994 R29/2/0055 NOSIG RMK QFE735/0980 Madem yorum yapacaksınız. Size hava durumunu veriyorum. Şiddetli buzlanma şartlarında pilot ILS de pisti göremiyor. 3. Yaklaşmasında yere çarpıyor. Şimdi mantıklı yorum yapın. Bu uçak Airbus 380 de aynı mantalitede kaza olurdu. Uçağın eski veya yeni olması bu kaza ilgisi bizce şimdilik yok. Şayet yine yaklaşmada pilotlar sürati unutup stall olduysa o zaman yeni nesil stall korumalı uçaklara şapka çıkarıp eski nesil uçaklarla uçmamak gerekir. Kaza verilerimortaya çıkmadan doğru yorum yapılamaz. Evet zamanı gelince gerçek havacılar doğru yorum yapacaktır.
  • Ucaktan bundan korkuyorum iste.Hani milyonda bir ihtimaldi ??? Dusuyor iste bir kaza olursa oluyorsun !!! Havada ucan metal agirligin nesi guvenilir olur !!!
  • Farkında mısınız? Rusya'da düş(ürül)en uçakta Tataristan Cumhurbaşkanı'nın oğlu ve KGB Tataristan sorumlusu da öldü

Rusya Acil Durumlar Bakanlığından yapılan açıklamada, Tataristan Havayollarına ait, Moskova-Kazan seferini yapan Boeing-737 tipi yolcu uçağının Kazan Havaalanı'na inişi sırasında düştüğü belirtildi.

Açıklamada. uçaktaki 6'sı mürettebat 50 kişinin öldüğü kaydedildi.

- YERE ÇARPARAK ALEV ALDI -

Rus devlet haber ajanslarının bildirdiğine göre, Tataristan Havayollarına ait U-363 nolu Moskova-Kazan seferini yapan Boeing-737 tipi uçak, yerel saat ile 19.25'te Kazan Havalimanı'na iniş yaptığı sırada ani irtifa kaybetmesi sonucu yere çarparak alev aldı.

Moskova'nın Domodedovo Havaalanı'ndan kalkan uçağın Kazan Havalimanı'na iki denemede iniş yapamadığı, üçüncü denemede kazanın meydana geldiği kaydedildi.
Uçağın pilot hatası ya da teknik arıza nedeniyle düştüğü sanılıyor.

Olay yerinde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

İŞTE YOLCU LİSTESİ







SON UÇUŞU

RUSYA'DA YOLCU UÇAĞI DÜŞTÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

Resim ~ 10 yıl önce
TV de izlediğimiz görüntüde kafa üstü çakıldı deniyordu. Buradaki resimlerde motorlar , burun hepsi yerinde !! sanırım bu görüntüler bu uçağa ait değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gecmis olsun ~ 10 yıl önce
Ucaktan korkmak dogal bir olaydir. Ucmak sonucta insana ters bir olay. Ancak ucak dustu bunun icin ucaktan korkuyorum demek mantikli degil. Her gun o larca kaza oluyor diye arabaya binmiyor muyuz? Her an gokyuzunde binlerce ucak var senede bir kac tane dustu diye ucaga binmeyecek miyiz? Hem sonucta bu da ecel depremde olmezsiniz evden disari firlarsiniz araba carpar olursunuz. Olumden kacis yok.onemli olan biz gerekli onlemleri alip ihmalden dolayi kendi hatamizdan olmeyelim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Render sorunu da olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mehmet ~ 10 yıl önce
Yorumlari okuyorumda NTSB agent'lar goreve baslamis. Fdr ve cvr incelenmeden sadece hava sartlari hakkinda yorum yapabiliriz digerleri az biraz sallama oluyor :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bakım ~ 10 yıl önce
bu açağa antalyada hangi şirket bakıyordu bu uçak yaz boyunca ayt apronda çok görüldü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Korku ~ 10 yıl önce
İstanbulda araba kullanmaya korkmayan sakat kalma olasılığı yüksek oran bir yerde yaşamak mı yoksa kimseye muhtaç olmadan Milyonda bir olasılık olan uçakta ölmek mi daha iiyi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
giden gitmiş ~ 10 yıl önce
Uçak kazalarında hep bir cümle kullanılır anlamsız bir şekilde,Uçaktaki herkes öldü diye haber verilir ama haberin en sonunda da 'Arama Kurtarma Çalışmaları Devam Ediyor' diye saçma bie laf edilir...Madem herkes öldü daha neyin kurtarma çalışması yapılıyor anlamıyorum....Hayatını kaybedenlerede Allahtan rahmet dilerim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Değerli yorum yapan ve olayı sonuç getirenler, UWKD 171500Z 23009G12MPS 9999 -RASN OVC008 03/02 Q0994 R29/2/0055 NOSIG RMK QFE735/0980 Madem yorum yapacaksınız. Size hava durumunu veriyorum. Şiddetli buzlanma şartlarında pilot ILS de pisti göremiyor. 3. Yaklaşmasında yere çarpıyor. Şimdi mantıklı yorum yapın. Bu uçak Airbus 380 de aynı mantalitede kaza olurdu. Uçağın eski veya yeni olması bu kaza ilgisi bizce şimdilik yok. Şayet yine yaklaşmada pilotlar sürati unutup stall olduysa o zaman yeni nesil stall korumalı uçaklara şapka çıkarıp eski nesil uçaklarla uçmamak gerekir. Kaza verilerimortaya çıkmadan doğru yorum yapılamaz. Evet zamanı gelince gerçek havacılar doğru yorum yapacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ucaktan bundan korkuyorum iste.Hani milyonda bir ihtimaldi ??? Dusuyor iste bir kaza olursa oluyorsun !!! Havada ucan metal agirligin nesi guvenilir olur !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 10 yıl önce
yerde giden metalle git o zaman,mesela tren.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Farkında mısınız? Rusya'da düş(ürül)en uçakta Tataristan Cumhurbaşkanı'nın oğlu ve KGB Tataristan sorumlusu da öldü

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000