14 Eylül 2008, Pazar 08:15:12

RUSYA'DA YOLCU UÇAĞI DÜŞTÜ

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı, Urallar'daki Rus kenti Perm yakınlarında 83 yolcusu ve 5 kişilik mürettebatı bulunan bir Boeing-737 tipi uçağın düştüğünü açıkladı. Bakanlık, uçakta bulunan biri bebek 7 çocuk olmak üzere 88 kişinin öldüğünü duyurdu.
  • Delikanlıca bilgi ver syn editör yorumum niçin yayınlanmadı.Aksi halde bazı şeyler hakkındaki düşüncelerim doğrulanmış olacak..
  • neden md için bağıranlar 737 ler için bağıramıyor.. yoksa thy de fazlasıyla olduğu içinmi.. çifte standardı bırakın yorumcu arkadaşlar...
  • Aeroflot-nord havayollari Aeroflotun bir alt kolu.Bildigimiz Aeroflot degil.Nasil Thy ve Anadolu Jet birbirine bagliysa bunlarda boyle Aeroflot ve Aeroflot-Don veya Nord...Boeing737-500'un dusme sebebi bana kalirsa dumen problemi.
  • Düşen uçak zaten Aeroflot uçağı? Bir Türk vatandaşımızda uçaktaymış. Allah rahmet etsin, yakınlarına sabırlar versin.
  • Bu kaza son derece normal.Aeroflot,Transaero disindaki havayollarina binilmez.Fazla derecede yedek parca sorunu var bunlarda.Sik sik motor arizasi gerceklesiyor rusyada.

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı müfettişi Validir Markin, uçağın kent yakınlarında dar bir vadiye düştüğünü, uçakta biri bebek 7 çocuk olmak üzere 83 yolcu ile 5 kişilik mürettebat bulunduğunu, hiçbir yabancı uyruklu yolcunun bulunmadığı uçaktaki herkesin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Bakanlık sözcüsü İrina Andrianova da, ''Uçak (başkent) Moskova'daki Sheremetyevo Havaalanı'ndan yerel saatle 01.12'de havalandı ve 1800 metre irtifadayken uçakla bağlantı kayboldu'' dedi.

Kazanın nedeninin henüz bilinmediğini, yerleşimin olmadığı bir yere düşen uçağın alev alıp infilak ettiğini kaydeden Sözcü, kaza nedeniyle Trans-Sibirya demiryolunun hasar gördüğünü belirtti.

 

 

RUSYA'DA YOLCU UÇAĞI DÜŞTÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Zulu ~ 16 yıl önce
Delikanlıca bilgi ver syn editör yorumum niçin yayınlanmadı.Aksi halde bazı şeyler hakkındaki düşüncelerim doğrulanmış olacak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
slm ~ 16 yıl önce
neden md için bağıranlar 737 ler için bağıramıyor.. yoksa thy de fazlasıyla olduğu içinmi.. çifte standardı bırakın yorumcu arkadaşlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Moscow_Lions ~ 16 yıl önce
Aeroflot-nord havayollari Aeroflotun bir alt kolu.Bildigimiz Aeroflot degil.Nasil Thy ve Anadolu Jet birbirine bagliysa bunlarda boyle Aeroflot ve Aeroflot-Don veya Nord...Boeing737-500'un dusme sebebi bana kalirsa dumen problemi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mscsi ~ 16 yıl önce
Düşen uçak zaten Aeroflot uçağı? Bir Türk vatandaşımızda uçaktaymış. Allah rahmet etsin, yakınlarına sabırlar versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Moscow_Lions ~ 16 yıl önce
Bu kaza son derece normal.Aeroflot,Transaero disindaki havayollarina binilmez.Fazla derecede yedek parca sorunu var bunlarda.Sik sik motor arizasi gerceklesiyor rusyada.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000