05 Eylül 2014, Cuma 08:17:57

RUSYA'DA UÇAK KAZASI!

Rusya’nın Krasnodar bölgesinde Armavir eğitim alanında MiG-31 savaş uçağı kalkışından kısa bir süre sonra düştü.
  • OTOMATİK FIRLATMA SİSTEMİ DİYE BİR ŞEY YOKTUR. ATLAMA KOLLARINI ÇEKTİKTEN SONRA FIRLATMA OTOMATİK OLARAK GERÇEKLEŞİR. BİZDE BUNA HALK ARASINDA OTOMATİK FIRLATMA SİSTEMİ DİYORUZ İŞTE ;))
  • OTOMATİK FIRLATMA SİSTEMİ DİYE BİR ŞEY YOKTUR. YANİ SİSTEM PİLOTU FIRLATMAYA KARAR VERMEZ . ATLAMA KARARI VERECEK OLAN VE ATLAMA KOLLARINI ÇEKEN PİLOTTUR. ATLAMA KOLLARINI ÇEKTİKTEN SONRA FIRLATMA OTOMATİK OLARAK GERÇEKLEŞİR.

Rusya’nın Krasnodar bölgesinde Armavir eğitim alanında dün MiG-31 savaş uçağı kalkışından kısa bir süre sonra düştü. Otomatik fırlatma sistemini kullanan iki pilot hayatta kalmayı başardı.

Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Interfax’a verdiği bilgide, “Armavir’de MiG-31 savaş uçağı düştü. İki pilot da kendilerini fırlatmayı başardı. Pilotlar hızlı bir şekilde bulunarak helikopterle üsse taşındı. Onların sağlık durumları iyi..” bilgisini verdi.

Eğitim uçuşu yapan uçakta füze ya da mühimmat bulunmadığını kaydeden Konaşenkov, “Uçağın düştüğü alanda da herhangi bir zarara yol açılmadı.” dedi.

Uçağın düşüş nedeni ile ilgili çalışma başlatılırken, pilotlar uçağın sağ iniş takımlarında sorun oluştuğunu söyledi.

RUSYA'DA UÇAK KAZASI!

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
OTOMATİK FIRLATMA SİSTEMİ DİYE BİR ŞEY YOKTUR. ATLAMA KOLLARINI ÇEKTİKTEN SONRA FIRLATMA OTOMATİK OLARAK GERÇEKLEŞİR. BİZDE BUNA HALK ARASINDA OTOMATİK FIRLATMA SİSTEMİ DİYORUZ İŞTE ;))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 10 yıl önce
Bir yere kadar dedikleriniz doğru olabilirde, lakin gerçekten bazı Rus uçaklarında otomatik olarak devreye giren bir fırlatma sistemi var. Uçakta yangın çıktığında, belirli bir şiddetin üzerinde bir şok meydana geldiğinde veya kanattan-gövdeden büyük bir parça koptuğunda devreye giriyor diye biliyorum.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
OTOMATİK FIRLATMA SİSTEMİ DİYE BİR ŞEY YOKTUR. YANİ SİSTEM PİLOTU FIRLATMAYA KARAR VERMEZ . ATLAMA KARARI VERECEK OLAN VE ATLAMA KOLLARINI ÇEKEN PİLOTTUR. ATLAMA KOLLARINI ÇEKTİKTEN SONRA FIRLATMA OTOMATİK OLARAK GERÇEKLEŞİR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000