26 Aralık 2013, Perşembe 16:01:55

RUSYA'DA UÇAK DÜŞTÜ!

Rusya'da kargo uçağı düştü. 6 kişilik mürettebattan kurtulan olmadı...
  • RABBİM vefat edenlerin ailelerine sabır versin....en zor şey....
  • Haddini bile cevap, Ustadim her söylediğinize katılıyorum mecra tam doğru yer değil, fakat ya sev ya terket zihniyeti olmaz yanlışların üstüne gitmeli derim acizine
  • Bu ne ya sürekli rusyada düşen uçak haberi
  • Haddini bil loadmaster! Senin yaptigin isi 14 sene yaptim, organizasyon semasini buralarda elestirecek haddi kendimde halen bulamiyorum.burasimsenin mudurunu baskanini yok sayacagin yerlermdegil. Begenmiyorsan kapi da sapi da orada
  • KARGO ucakları yolcu ucaklarında 7 kat fazla risk taşır.düşen 747 yi unutmayın.. Uçuş emniyetine direk etki eden birçok olumsuzluk biranda seneryoda yer alır kargo taşımacılıgında. Bizler LOADMASTER olarak bu tehlikeleri tespit ederek KENDİMİZDE UÇTUĞUMUZ UÇAKLARDA en emniyetli yüklemeyi yaparız... Ancak uçuş personeli olarak 2 yıldır çile çekiyoruz. En az devamsızlık en fazla mesai en büyük risk en çok radyasyon bizde..aidiyet duygusu bizde ..bir kalemle yakıttan tasarruf...bir hareketle yuklemeyı kolaylastırıp kargoyu bırakmayarak para kazandırma bizde.. .Uçuş İşletmeye nezaman bağlanıcaz ?
  • Alışık olduğumuz yüzlerce, binlerce haberden bir tanesi daha. Bakımsızlığın ve kontrol eksikliğinin bedelini çoğu Orta Asya ülkesi de dahil Rusya da hangarlardaki en son Antonov düşene kadar yaşayacakmış gibi gözüküyor.

An-12 tipi bir Rus kargo uçağının Sibirya'da düştüğü açıklandı. Irkutsk şehri yakınlarında çakılan uçakta bulunan 6 mürettebatın da hayatını kaybettiği kaydedildi.

Uçağın yolcu yada kargo taşımadığı ve test uçuşunda olduğu belirtildi. RIA Novosti'nin güvenlik yetkililerine dayandırdığı habere göre bir askeri depo yakınına düşen uçak patlayarak büyük bir alev topu haline geldi. Kazanın iniş sırasında olduğu da ifade ediliyor.

Üretimi 1973 yılında durdurulan Antonov-12 tipi uçaklardan bugüne kadar 850'den fazla üretilmişti. Askeri ve sivil modelleri de olan Antonov uçaklarından yüzlercesi de ihraç edilmişti. Rus hava kuvvetleri bu uçakları güncel modellerle değiştirme çabasını sürdürüyor.

RUSYA'DA UÇAK DÜŞTÜ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

RAHMET EYLESİN ~ 10 yıl önce
RABBİM vefat edenlerin ailelerine sabır versin....en zor şey....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Haddini bile cevap, Ustadim her söylediğinize katılıyorum mecra tam doğru yer değil, fakat ya sev ya terket zihniyeti olmaz yanlışların üstüne gitmeli derim acizine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yasas ~ 10 yıl önce
Bu ne ya sürekli rusyada düşen uçak haberi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haddini bil ~ 10 yıl önce
Haddini bil loadmaster! Senin yaptigin isi 14 sene yaptim, organizasyon semasini buralarda elestirecek haddi kendimde halen bulamiyorum.burasimsenin mudurunu baskanini yok sayacagin yerlermdegil. Begenmiyorsan kapi da sapi da orada

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KARGO ~ 10 yıl önce
KARGO ucakları yolcu ucaklarında 7 kat fazla risk taşır.düşen 747 yi unutmayın.. Uçuş emniyetine direk etki eden birçok olumsuzluk biranda seneryoda yer alır kargo taşımacılıgında. Bizler LOADMASTER olarak bu tehlikeleri tespit ederek KENDİMİZDE UÇTUĞUMUZ UÇAKLARDA en emniyetli yüklemeyi yaparız... Ancak uçuş personeli olarak 2 yıldır çile çekiyoruz. En az devamsızlık en fazla mesai en büyük risk en çok radyasyon bizde..aidiyet duygusu bizde ..bir kalemle yakıttan tasarruf...bir hareketle yuklemeyı kolaylastırıp kargoyu bırakmayarak para kazandırma bizde.. .Uçuş İşletmeye nezaman bağlanıcaz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Enver ~ 10 yıl önce
Alışık olduğumuz yüzlerce, binlerce haberden bir tanesi daha. Bakımsızlığın ve kontrol eksikliğinin bedelini çoğu Orta Asya ülkesi de dahil Rusya da hangarlardaki en son Antonov düşene kadar yaşayacakmış gibi gözüküyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000