05 Mart 2011, Cumartesi 12:23:15

RUSYA'DA UÇAK DÜŞTÜ: 4 ÖLÜ

Rusya'nın Belgorod bölgesi Garbuzovo kasabasında eğitim uçuşu yapan Rus Antonov An-148 model uçak düştü.
  • tir tir donen sey trim, Bu ucagin dusme sebebi rus askeri otoritesinin her ucaginin sinirlarini zorlamaya calismasindan dolayi.. Yazik abisi 158 daha gecen hafta sertifikasini aldi..
  • ucak yeni olunca teknoloji kotu olamiyormu anlamadim
  • B737-800'ün (ve belkide başkalarının) gaz kollarının yanında uçuş esnasında "şar şar ses çıkartarak dönen ki çark" var ? nedir onlar ve neden dönerler ?
  • Teknolojiyle alakası yok. Eğitim sırasında olması daha da ucagın sistemlerinde arıza olması ihtimalini dusuruyor. Kaldı ki en guvenli ucaklar olarak gecen EADS Airbus'ların da tum serilerinde ciddi kazalar vardır. Yorum olsun diye yorum denir ancak sizinkine.
  • üstün rus teknolojisi insanlara mezar olmaya devam ediyor
Rusya Olağanüstü Hal Bakanlı'ğının verdiği bilgiye göre uçuş sırasında uçakta bulunan 6 kişiden en az dördü yaşamını yitirdi.

Uçağın askeri eğitim için kullanıldığını kaydeden yetkililer, kazanın Voronej ve Belgorod bölgesi sınırları içinde düştüğünü yazdı. Eğitim alan pilot ve ekibin Rusya vatandaşı olmadığı da gelen bilgiler arasında.

Geçen yıl Rusya Devlet Havayolları Kuruluşu GTK Rossiya Voronej bölgesinde üretilen An-148 model uçaklarda kapıların kilitlenmesi, motor ve APU sisteminde sorunlar olduğu gerekçesi ile sert bir şekilde eleştirmişti.

(Haber Rus)
RUSYA'DA UÇAK DÜŞTÜ: 4 ÖLÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
tir tir donen sey trim, Bu ucagin dusme sebebi rus askeri otoritesinin her ucaginin sinirlarini zorlamaya calismasindan dolayi.. Yazik abisi 158 daha gecen hafta sertifikasini aldi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ucak yeni olunca teknoloji kotu olamiyormu anlamadim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
B737-800'ün (ve belkide başkalarının) gaz kollarının yanında uçuş esnasında "şar şar ses çıkartarak dönen ki çark" var ? nedir onlar ve neden dönerler ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Teknolojiyle alakası yok. Eğitim sırasında olması daha da ucagın sistemlerinde arıza olması ihtimalini dusuruyor. Kaldı ki en guvenli ucaklar olarak gecen EADS Airbus'ların da tum serilerinde ciddi kazalar vardır. Yorum olsun diye yorum denir ancak sizinkine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
üstün rus teknolojisi insanlara mezar olmaya devam ediyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000