01 Kasım 2009, Pazar 07:34:54

Rusya'da uçak düştü

Rusya'nın doğusunda bir nakliye uçağının düşmesi sonucu 11 kişi öldü...
  • Antalya'ya yolcu taşıyor dediğin Ilyuşin86 dır ve dünyada kazası olmayan ender uçaklardan biridir,evet bu uçaklar da çok eskidir ama hala taş gibi uçaktır ve bir çok teknoloji harikası diye bilinen uçaklardan daha sağlam ve güvenilirdir,saygılar......
  • ilyuşinler halen Antalya ya sezon başına milyona yakın yolcu taşıyor. bu kaza umarım rus operatörlerin havayolu şirketleriyle olan anlaşmalarını rus havayolu şirketlerininde filolarını gözden geçirmelerini sağlar.
  • 1967 yilindan beri bence bu ucaklar havada cok bile kaldilar gecmis olsun.

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı'nın bir yetkilisi, Ria Novosti ajansına yaptığı açıklamada, İlyuşin-76 tipi bir nakliye uçağının Yakutistan bölgesindeki Mirny Havaalanı'ndan kalktıktan kısa bir süre sonra düştüğünü söyledi.

Uçakta 11 kişilik mürettebat bulunduğunu belirten yetkili, kazada kurtulan olmadığını kaydetti.

Kazanın nedeni henüz bilinmiyor.

Rusya'da uçak düştü

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Antalya'ya yolcu taşıyor dediğin Ilyuşin86 dır ve dünyada kazası olmayan ender uçaklardan biridir,evet bu uçaklar da çok eskidir ama hala taş gibi uçaktır ve bir çok teknoloji harikası diye bilinen uçaklardan daha sağlam ve güvenilirdir,saygılar......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ilyuşinler halen Antalya ya sezon başına milyona yakın yolcu taşıyor. bu kaza umarım rus operatörlerin havayolu şirketleriyle olan anlaşmalarını rus havayolu şirketlerininde filolarını gözden geçirmelerini sağlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
1967 yilindan beri bence bu ucaklar havada cok bile kaldilar gecmis olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000