08 Nisan 2012, Pazar 08:30:23

RUSYA'DA SİS SEFERLERİ VURDU

Moskova'da sis uçuşları olumsuz etkiliyor
  • krasnodar kardeşim ben discovery yi ne zaman açsam rus pilotların kaza belgeselini izliyorum.kafakafaya çarpışmamı istersin,kuleyle iletişim kuramamı istersin ne ararsan var sende aç izle aynı hatalarla karşılaşma
  • bu son yorumlardan anlaşıldığı üzere krasnodar adlı arkadaş thy den çıkarılıp soluğu rusyada alan asker kökenli kuyruk acısı olan bir amcamız galiba..yaşlılık belirtisi galiba bu yorumlar :)
  • Ciddiye almayın şu tuhaf kişiyi... Kendini adam sanıyor sonra :)
  • Krasnodar, böyle ciddi bir siteyi mahalle dalaşına alet ettin ya, sana tek diyeceğim var; git tedavi ol!
  • krasnodar sana ercan saatçi den biz buradayız...isimli şarkıyı armağan ediyorum...bol bol dinle... http://www.youtube.com/watch?v=dK-I1LOCGi8
  • Buradaki pilotlar vodka da icer,sarap ta icer ucus oncesi problem yok..Alkol zihni acar.Oyle sut,ayran,salgam suyu mu icecegim? Hafif alkol aldin mi, buzun uzerine - 30 da inilmedik pist,10 metre gorus mesafesine bile inilmedik havalimani birakmassin..Ucagi F-16 gibi cesur kullanacaksin..Ruslarin kullandigi gibi..Oyle korkarak 2 senelik pilot lisansi ile ucuslara katilirsan,Ispartaya da cakilirsin,Van'a da..
  • Nooldu Krasnodarlı, Atatürk'e laf ediyordun sis oluyor uçuşlar aksıyor diye, Moskova ne durumda? :) Ayrıca bizim pilotlara laf atmadan önce votkasız uçuşa çıkmayan kendi pilotlarınıza bakınız, gün geçmiyor ki rusyada bir uçak düşmesin..
  • Gecen hafta irkutsk-moskova ucmustum ve moskova tam anlamiyla sis icindeydi ama ural airlinesin pilotu ne yapip ne edip inmisdi ve inanin ucaktaki ruslar bile korkmustu, en az 3 defa tur atmisdik havalimani cevresinde. Ucanlar bilir Domodedovo inerken agacliklari, bir an agaclara girecez diye dusunmusduk. Indikden sonra ucak icinde bir alkis furyasi olmusdu, velhasil bu ruslar komik ve eglenceli insanlardir.
  • Kalkamayan sirketler yabanci sirketler..Rus sirketleri gunluk faaliyetlerine devam ediyorlar..Yabanci pilotlar icin Buz,sis,kar ne yazikki zorlu engel.Turk sirketleri bence buralara ucmadan once, rusya ucuslarina sis,kar,buzda tecrubesi olan eski askeri pilotlari goreve versinler..Bu isler sivil pilotlara kalirsa ( Atlas Jet 2 ) faciasi olur..
Moskova’yı gece kaplayan ve sabah saatlerinde de devam eden sis Moskova havaalanlarını olumsuz etkilemeye başladı.

İnterfaks ajansının haberine göre, Moskova havaalanları hava durumuna göre çalışmaya başladı. Domodedovo havaalanına 5 uçak, Vnukovo havaalanına 9 uçak ve Şeremetyevo havaaalanına 2 uçak iniş yapamadı.

Uçaklar geçici olarak Moskova dışındaki hava şartlarının normal olduğu alternatif havaalanlarına yönlendirilirken, durumun sürekli olarak değiştiği belirtildi.

Ayrıca, kalkmaya hazır olan birçok seferler de beklemeye ve gecikmeli olarak kalkmaya başladılar.
RUSYA'DA SİS SEFERLERİ VURDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 12 yıl önce
krasnodar kardeşim ben discovery yi ne zaman açsam rus pilotların kaza belgeselini izliyorum.kafakafaya çarpışmamı istersin,kuleyle iletişim kuramamı istersin ne ararsan var sende aç izle aynı hatalarla karşılaşma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu son yorumlardan anlaşıldığı üzere krasnodar adlı arkadaş thy den çıkarılıp soluğu rusyada alan asker kökenli kuyruk acısı olan bir amcamız galiba..yaşlılık belirtisi galiba bu yorumlar :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ciddiye almayın şu tuhaf kişiyi... Kendini adam sanıyor sonra :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Krasnodar, böyle ciddi bir siteyi mahalle dalaşına alet ettin ya, sana tek diyeceğim var; git tedavi ol!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
krasnodar sana ercan saatçi den biz buradayız...isimli şarkıyı armağan ediyorum...bol bol dinle... http://www.youtube.com/watch?v=dK-I1LOCGi8

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Buradaki pilotlar vodka da icer,sarap ta icer ucus oncesi problem yok..Alkol zihni acar.Oyle sut,ayran,salgam suyu mu icecegim? Hafif alkol aldin mi, buzun uzerine - 30 da inilmedik pist,10 metre gorus mesafesine bile inilmedik havalimani birakmassin..Ucagi F-16 gibi cesur kullanacaksin..Ruslarin kullandigi gibi..Oyle korkarak 2 senelik pilot lisansi ile ucuslara katilirsan,Ispartaya da cakilirsin,Van'a da..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Nooldu Krasnodarlı, Atatürk'e laf ediyordun sis oluyor uçuşlar aksıyor diye, Moskova ne durumda? :) Ayrıca bizim pilotlara laf atmadan önce votkasız uçuşa çıkmayan kendi pilotlarınıza bakınız, gün geçmiyor ki rusyada bir uçak düşmesin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Gecen hafta irkutsk-moskova ucmustum ve moskova tam anlamiyla sis icindeydi ama ural airlinesin pilotu ne yapip ne edip inmisdi ve inanin ucaktaki ruslar bile korkmustu, en az 3 defa tur atmisdik havalimani cevresinde. Ucanlar bilir Domodedovo inerken agacliklari, bir an agaclara girecez diye dusunmusduk. Indikden sonra ucak icinde bir alkis furyasi olmusdu, velhasil bu ruslar komik ve eglenceli insanlardir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kalkamayan sirketler yabanci sirketler..Rus sirketleri gunluk faaliyetlerine devam ediyorlar..Yabanci pilotlar icin Buz,sis,kar ne yazikki zorlu engel.Turk sirketleri bence buralara ucmadan once, rusya ucuslarina sis,kar,buzda tecrubesi olan eski askeri pilotlari goreve versinler..Bu isler sivil pilotlara kalirsa ( Atlas Jet 2 ) faciasi olur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000