15 Mart 2016, Salı 12:40:08

Rusya'da kamu personeline Rus şirket zorunluluğu

Rusya'da devlet kamu görevlileri için yeni bir zorunluluk getirdi.
  • tavsan daga kusmus dagin haberi olmamis
  • Bu Rusya bu kafayla SSCB yıllarının bile gerisine düşecek ama gidişattan önemli bir kısmının haberi yok. Rekabet, globalleşme, evrensel hukuk, komşularla iyi ilişki müzelik kelimeler olacak bu gidişle...

Havayolu ulaşımında devlet yardımı alan kamu görevlileri, artık sadece Rusya havayolu şirketleri ile uçmak zorunda olacak.

Rossiyskaya Gazeta'nın haberine göre, Rusya Havacılık Ajansı Rosaviatsiya, havayolu ulaşımı için devletten yardım alan kamu görevlilerinin uçak bileti satın alabileceği hava yolu şirketlerinin listesini yayımladı.

Bakanlar Kurulu'nun internet sitesinde yer alan habere göre, Rusya havayolu şirketlerinin seferlerinde yer olmaması veya istenilen noktaya uçuşlarının bulunmaması halinde ise kamu görevlilerinin, Avrasya Ekonomik Birliği'nin havayolu şirketlerinden bilet satın almasına izin veriliyor.

Yeni kural, hava ulaşım masraflarının tamamı veya bir bölümü devlet tarafından karşılanan kamu görevlileri, askerler ve diğer vatandaşlar için geçerli olacak.

Rusya'da kamu personeline Rus şirket zorunluluğu

Yorumlar

Bush-Pilot ~ 8 yıl önce
tavsan daga kusmus dagin haberi olmamis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 8 yıl önce
Bu Rusya bu kafayla SSCB yıllarının bile gerisine düşecek ama gidişattan önemli bir kısmının haberi yok. Rekabet, globalleşme, evrensel hukuk, komşularla iyi ilişki müzelik kelimeler olacak bu gidişle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynen ~ 8 yıl önce
bizle uğrastıkları gün bitti onlar!! biz BOP uz:)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000