22 Ekim 2016, Cumartesi 13:12:08

Rusya'da helikopter faciası!

Rusya'nın Sibirya bölgesinin kuzeybatısında yer alan Yamal'da Mi-8 tipi bir helikopterin belirlenemeyen bir sebepten acil iniş yapması sonrası 19 kişi yaşamını yitirdi.
  • Yeni bir çöküşün işareti mi acaba
  • Allah tan acil iniş yapmış düşse ne olacaktı?
  • Cok eski bir teknolojiye sahip Mi serisi helikopterlerin ucusu kesilmeli
  • bunlar dünya havacılık literatüründe pervaneli tabut olarak bilinen halikopterlerdir. çok ocakları söndürdü bu alet, çok.
  • bu helikopterde karakutu bulunması şaşırtıcı

Rusya'nın Sibirya bölgesinin kuzeybatısında yer alan Yamal'da Mi-8 tipi bir helikopterin belirlenemeyen bir sebepten acil iniş yapması sonrası 19 kişi yaşamını yitirdi. Helikopterdeki üç kişiyse hayatta kaldı.

TASS haber ajansına göre helikopterin acil iniş yaptığı alanda sağ olarak bulunan ilk kişi olan Vadim Grebennikov hastaneye kaldırıldı. Grebennikov'un sağlık durumunun ağır olduğu belirtilirken, 'hayat belirtisi gösteren' iki kişi daha hastaneye sevk edildi.
Rus Acil Durumlar Bakanlığı yetkililer, uçağın acil iniş sırasında ciddi olarak zarar gördüğünü fakat infilak etmediğini belirtti. Yetkililere göre, helikopterin görüş mesafesinin sis nedeniyle daralması nedeniyle acil iniş yapmak zorunda kalmış olabilir.

Öte yandan Sputnik'e bilgi veren bir kaynak, helikopterin kara kutularının bulunduğunu ve acil inişin sebebinin öğrenilmesine yetecek kadar iyi durumda olduklarını söyledi.

Rusya'da helikopter faciası!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Çöküş ~ 7 yıl önce
Yeni bir çöküşün işareti mi acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknik ~ 7 yıl önce
Allah tan acil iniş yapmış düşse ne olacaktı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helikopter ~ 7 yıl önce
Cok eski bir teknolojiye sahip Mi serisi helikopterlerin ucusu kesilmeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pala remzi ~ 7 yıl önce
bunlar dünya havacılık literatüründe pervaneli tabut olarak bilinen halikopterlerdir. çok ocakları söndürdü bu alet, çok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 7 yıl önce
bu helikopterde karakutu bulunması şaşırtıcı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000