24 Haziran 2011, Cuma 08:30:47

RUSYA'DA BİR UÇAK DAHA DÜŞTÜ!

Rusya'nın Astrahan bölgesinde, Mig-29 savaş uçağının düşmesi sonucu iki pilot hayatını kaybetti...
  • Lütfen uçak kazalarını "ÇAKILMA" olarak değil "DÜŞME" biçiminde veriniz...Çakılma sözcüğü yerine oturmuyor havacılık terminolojisinde...Siz hiç gazetelerde "ARABA DİREĞE GEÇİRDİ/TOSLADI, İÇİNDEKİLER HAŞAT OLDU" gibi haber okuyor musunuz? Uçak söz konusu olan "kazık" değil...Saygılar...
Rusya'nın Astrahan bölgesinde, Mig-29 savaş uçağının düşmesi sonucu iki pilot hayatını kaybetti. Ahtubinski kentine 43 kilometre yakın alanda meydana gelen kaza öncesi uçağın tatbikat çalışmaları yaptığı ifade edildi. İlk belirlemelerde uçağın bir kanatının arızalanması sonucunda düşmüş olabileceği belirtiliyor. 
 
Yerel basına konuşan bir görgü tanığı, "Uçak düştüğü an patladı ve sonra yanmaya başladı" dedi. Rus haber portalı Life. ru'ya göre, ölenlerin isimleri: Albay Aleksandr Krujalin ve Albay Oleg Spiçka. 
 
Savunma Bakanlığı Basın Sözcüsü Albay İgor Konaşenkov da pilotların öldüğünü doğruladı. Kazayla ilgili uzmanlar bölgede incelemeler yapıyor. 2010 yılında Rusya dahil dünyanın beş farklı yerinde Mig-29 model savaş uçakları düşmüştü.
RUSYA'DA BİR UÇAK DAHA DÜŞTÜ!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Lütfen uçak kazalarını "ÇAKILMA" olarak değil "DÜŞME" biçiminde veriniz...Çakılma sözcüğü yerine oturmuyor havacılık terminolojisinde...Siz hiç gazetelerde "ARABA DİREĞE GEÇİRDİ/TOSLADI, İÇİNDEKİLER HAŞAT OLDU" gibi haber okuyor musunuz? Uçak söz konusu olan "kazık" değil...Saygılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000